Som ny spiller hos 888sport kan man modtage odds boost på scoring af Erling Braut Håland. Tilbuddet gælder kampen mellem Dortmund og Paderborn. Her tilbyder 888sport odds syv mod tidligere odds 2,10. Håland har fået en fremragende start på livet i Bundesligaen med massevis af mål. Det er derfor bestemt ikke urealistisk, at han finder vejen til netmaskerne mod bundholdet Paderborn. Kampen spilles den 31. maj klokken 18:00.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan får du forhøjede odds på scoring af Håland

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på Erling Braut Håland som målscorer mod Paderborn
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, at Erling Braut Håland scorer i kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Derfor scorer Håland mod Paderborn

Hvis man har fulgt bare en smule med i Dortmunds resultater i Bundesligaen og Champions League, vil man have lagt mærke til, at Erling Braut Håland er kommet fremragende fra start i det tyske. Den 20-årige angriber har scoret 10 mål i sine første 11 Bundesliga kampe for Dortmund. Han har socret et mål i de tre kampe, som er spillet efter Bundesligaens lange pause. Dette mål faldt i første kamp mod Schalke 04. Dermed må det snart være på tide, at den lange nordmand kommer på tavlen igen.

Det er svært at tænke sig en bedre modstander til det formål end Paderborn, som ligger sidst i Bundesligaen. Paderborn er seks point fra den 16. palds, som giver playoff om at undgå nedrykning, så de er med andre ord i store problemer. De har ydermere ikke vundet deres seneste otte kampe, hvilket naturligvis ikke hjælpe på tingene. Med 55 indkasserede mål på 27 kampe bør deres forsvar også være til at tale med for Dortmunds fremragende offensiv med Håland i spidsen.

Der var rigeligt med mål i første opgør mellem de to hold, som endte 3-3. I den kamp havde Dortmund syv skud på mål mod Paderborns fire. Dormtund kom desuden frem til 17 skud i alt. Der blev med andre ord skabt talrige chancer. Derfor må Erling Braut Håland ventes at få godt med muligheder for at få scoret det ene mål, som vil udløse odds boostet.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt for tilgængeligt for nye danske spillere hos bookmakeren 888sport. Hvis man ønsker at benytte tilbuddet, skal der stå minimum 70 kroner på ens nye spillekonto. Man skal være opmærksom på, at ens kvalificerende væddemål skal være ens første spil på kontoen. Dette skal skal foretages på Erling Braut Håland som målscorer mod Paderborn. Her skal vel at mærke være tale om et pre-match væddemål.  Der er dermed ikke mulighed for at spille det kvalificerende væddemål som et live bet . Dette kvalificerende væddemål skal være mellem 10 og 50 kroner. Desuden vil spil ved øvrige indskud ikke være kvalificerede til at deltage i denne kampagne.

Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage denne indbetaling med Neteller eller Skrill/Moneybookers. Man kan ydermere ikke gøre brug af cash-out-funktionen eller af boost billetter i forbindelse med kampagnen. Desuden kan fuktionen “luk væddemålet” ikke benyttes. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige væddemål.

 

Krav om gennemspil

Vinder man på det kvalificerende væddemål, vil ens gevinst blive udbetal inden for 72 af det pågældende væddemåls afgørelse. Herefter skal en bonus gennemspilels seks til et odds på minimum 1,50. Man skal være opmærksom på, at ens bonus udelukkende kan omsættes ved spil på sport. Dette kvalificerende væddemål skal foretages inden for 90 dage af ens spilkontos aktivering. Denne kampagne er kun tilgængelig for de første 1.000 nye spillere, som tilmelder sig denne. Man skal ydermere være opmærksom på, at denne kampagne er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport kan på et hvilket som helst tidspunk begrænse spillerens ret til at deltaige i deres kampagner eller tilbus. De har ydermere ret til at tilbageholde en hvilken som helst bonus samt gevinster vundet af disse. Det gør sig gældende i tilfælde af, at den pågældende bonus er fejlkrediteret, eller hvis der er tegn på misbrug af kampagnen. 888sport har også ret til til at suspendere, modificere eller aflyse en kampagne på et hvilket som helst stadie af denne. Dette kan vel at mærke ske uden varsel.