888sport tilbyder nye spiller stærkt boostede odds på topkampen mellem Bayern München og Borussia Mönchengladbach. Her kan man som ny spiller få hele odds 7,00 på sejr til Bayern mod tidligere odds 1,34. Tror man derimod, at Gladbach kan levere en mindre overraskelse giver det odds 20, mens normaloddset var på 8,00. Bayern kan reelt set blive mestre med en sejr i denne kamp, såfremt Dortmund taber deres. Gladbach er derimod tvunget til at få point i den hidsige kamp om Champions League-pladserne. Gladbachs form af dog været meget svingende og de må ventes at få det svært mod et Bayern hold, som synes at cruise mod sin 30. titel. Kampen starter lørdag den 13. juni klokken 18.30.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Bayern München eller Gladbach

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Bayern München og Borussia Mönchengladbach.
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Bayern München eller Borussia Mönchengladbach vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Bayern München-Borussia Mönchengladbach

Som nævnt skal klappen gå helt ned for Bayern, hvis ikke de kommer til at sikre sig deres 30. mesterskab.  De har været helt ustyrlige i Bundesligaen siden deres sidste nederlag, som kom mod Gladbach tilbage i starten af december. Det var dog et anderledes skarpt Gladbach hold i den periode. Siden da er man helt ude af mesterskabskampen og alt handler nu om at kvalificere sig til Champions League. Bayern vil dog uden tvivl gå efter at få afgjort ligaen så hurtigt som muligt, så Gladbach skal ikke forvente at se et Bayern-hold i gavehumør.

 

Derfor vinder Bayern

Bayern har som nævnt ikke tabt i Bundesligaen siden deres nederlag til Gladbach helt tilbage i 14. spillerunde. Siden da er det blevet til 15 sejre og en enkelt uafgjort. Den stime har bragt Bayern fra en syvendeplads til at have den ene hånd på pokalen. Undervejs har man flere gange ydmyget sine modstandere med sejre på fem eller seks mål. Det er ikke overraskende først og fremmest Lewandowski, som har stået for disse mange mål. Den polske superstjerne har scoret 30 mål i 28 kampe i Bundesligaen i denne sæson. Han er desuden omringet af klassespillere, som alle kan byde ind med mål og assists.

Efter deres sejr mod Bayern indtog Gladbach ligaens førstepalds. Siden da har man dog smidt point i 9 af de efterfølgende 16 kampe. Derfor kæmper man nu mod RB Leipzig og Leverkusen om deltagelse i næste sæsons Champions League. Gladbach får det dog mere end svært mod Bayern. De har faktisk haft store problemer mod ligaens tophold siden sejren over Bayern. I denne periode har man ikke vundet én eneste af sine kampe mod hold, der har ligget i top ti i den pågældende spillerunde. Der vel at mærke tale om syv kampe. Vi anser det også som værende usandsynligt, at denne stime skulle blive brudt mod Bayern, der som nævnt er flyvende.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt tilgængeligt for nye danske kunder hos bookmakeren 888sport. For at kunne deltage i kampagnen om odds boost, skal man have minimum 70 kroner indsat på sin nye spillekonto. Herefter skal man med sit første væddemål fra denne konto spille på sejr til enten Bayern München eller Borussia Mönchengladbach. Væddemålet skal være placeret inden kampstart, som er lørdag den 13. juni klokken 18.30.  Det er ikke muligt at foretage et live bet, som sit kvalificerende væddemål. Det er muligt at spille mellem 10 og 50 kroner på vinderen af kampen i forbindelse med denne kampagne. Spil for øvrige beløb vil ikke længere være kvalificerede til at tage del i kampagnen.

Den kvalificerende indbetaling kan ikke foretages ved brug af Neteller eller Skrill/Moneybookers. Det er ydermere vigtigt at huske, at man ikke kan gøre brug af cash-out eller boost-billetter med dette tilbud. “Luk væddemålet” funktionen kan heller ikke bruge med dette tilbud. Det er ikke muligt at benytte denne kampagne i forbindelse med øvrige væddemål.

 

Krav om gennemspil

Vinder man på sit kvalificerede væddemål vil man få sin gevinst til rådighed inden for et tidsrum af 72 timer. Man skal herefter være opmærksom på, at denne skal gennemspilles seks gange til et minimumsodds lydende på 1,50. Man har 60 dage til at opfylde dette gennemspilskrav. Bonussen kan udelukkende omsættes ved spil på sport hos 888sport. Ens kvalificerende væddemål skal være placeret inden for 90 dage af spilkontoens registrering. Dette tilbud vil være tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som ønsker at benytte det. Man skal desuden være opmærksom på, at denne kampagne er begrænset til l én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport forbeholder sig retten til til enhver tid at kunne begrænse en spillers ret til at deltage i enhver kampagne. Bookmakeren har desuden ret til at tilbageholde en hvilken som helst bonus og gevinster vundet via denne. Dette vil ske i tilfælde af, at 888sport skulle vurdere, at der er tale om fejlagtig kreditering af den pågældende bonus eller tegn på misbrug af denne. 888sport kan desuden til enhver tid suspendere, modificee eller aflyse kampagnen på et hvert stadie af denne. Dette kan gøre sig gældende uden varsel.