Nye spillere hos 888sport kan se frem til at kunne modtage boostede odds på kampen mellem Wolfsburg og Borussia Dortmund i Bundesligaen. Her tilbyder 888sport nemlig deres nye spillere odds 9,00 på Dortmund mod normale odds 1,71. Hvis man tror, at Wolfsburg kan skabe overraskelsen er der et massivt odds boot på 29,00 at hente. De gav oprideligt odds 4,5. Bundesligaen startede op igen sidste uge, hvor begge hold kom sejrrigt fra start. Dortmund er som bekendt med i mesterskabskampen, og hvis de kan få tre point mod Wolfsburg vil det være den perfekte optakt til midtugens storkamp mod Bayern München. Wolfsburg-Dortmund spilles lørdag den 23. maj klokken 15.30

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Wolfsburg og Borussia Dortmund

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Wolfsburg og Borussia Dortmund
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Wolfsburg eller Borussia Dortmund vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Wolfsburg-Borussia Dortmund

Der er meget på spil for begge mandskaber i denne kamp. Dortmund skal bruge tre point for at holde Bayern München i kort snor. Man er inden kampen mod Wolfsburg fire point efter Bayern, som indtager førstepladsen. Dermed er der ikke råd til fejltagelser. Wolfsburg også indblandet i en tæt kamp. For dem gælder det kampen om en sjettepladsen, som giver Europa League. Her er de et af omkring fem hold, som kæmper om denne ene plads. Derfor kan et nederlag også får store konsekvenser for dem. Vi tror, dog at det bliver Dortmund, som viser sig at være sparpest i denne kamp.

 

Derfor vinder Dortmund

Dortmund kom flyvende fra start efter den lange pause med en storsejr på 4-0 hjemme mod Schalke 04. Her viste Dortmund, at de som før pausen stadig er god for mange mål, når de tørner ud. I halvdelen af deres 26 kampe har Dortmund scoret tre mål eller flere, hvilket naturligvis er imponerende. Mod Schalke 04 var det Erling Braut Håland, som åbnede scoringen. Herefter gjorde et mål af Thorgan Hazard og to af Raphaël Guerreiro det til 4-0.

Dortmund helt store force er som nævnt deres offensiv. Her har man stærke spillere som Erling Braut Håland, Jadon Sancho, Thorgan Hazard, Julian Brandt og Mario Götze. Det skal dog også med, at deres defensiv også har været ganske stærk gennem det meste af sæsonen. Her har man haft hele 11 clean sheets i løbet af sæsonen, hvilket er ligeså mange som rivalerne Bayern München.

Wolfsburg vandt deres første kamp med 2-1 ude mod Augsburg. Det var en kamp, som Wolfsburg dominerede. Det til trods var det med hiv og sving, at de tre point kom i hus. Der skulle et mål i overtiden fra indskifteren Daniel Ginczeks højre fod til for, at 2-1-sejren kunne hives i land.

I første kamp mellem Dortmund og Wolfsburg havde Dortmund ingen problemer med at gøre det af med Wolfsburg, da de smadrede dem med 3-0 tilbage i starten af november. Ved den lejlighed blev målene scoret af Thorgan Hazard, Raphaël Guerreiro og Mario Götze. Vi regner med, at Dortmund også i denne kamp har for meget kvalitet i forhold til Wolfsburg.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt for nye spillere hos 888sport. For at kunne tage del i kampagnen skal der stå minimum 70 kroner på ens spillekonto. Man skal med sit første spil spille på kampen mellem Wolfsburg og Borussia Dortmund. Man skal være opmærksom på, at der skal være tale om et pre-match væddemål. Det er ikke muligt at spille på live væddemål i forbindelse med denne kampagne. For at kunne tage del i kampagnen, skal ens væddemål være på mellem 10 og 50 kroner.

Man skal være opmærksom på, at væddemål for alle andre beløb end disse ikke vil være kvalificerede til odds boost. Det er ikke muligt at foretage indbetalinger med Neteller eller Skrill/Moneybookers i forbindelse med kampagnen. Det er desuden heller ikke tilladt at gøre brug af funktionen cash-out eller boost billetter i forbindelse med tilbuddet. Funktionen “luk væddemålet” kan heller ikke benyttes. Denne kampagne kan ikke kombineres med øvrige væddemål.

Krav om gennemspil

Vinder man på sit væddemål, vil mna få sin gevinst udbetalt inden for 72 timer af væddemålets afgørelse. Herefter skal man gennemspille sin bonus seks gange til minimum odds 1,50. Bonussen kan kun omsættes ved spil på sport. En kvalificerede væddemål skal være foretaget inden for 90 dage af ens kontos registrering. Man skal være opmærksom på, at denne kampagne kun vil være tilgængelig for de første 1000 spillere, som vil gøre brug af den. Tilbuddet er desuden begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport kan til enhver tid begrænse kunders ret til at deltage i en hvilken som helst kampagne eller tilbud. 888 sport kan desuden tilbageholde en hvilken som helst bonus samt gevinster vundet på disse, hvis bonussen er fejlagtigt krediteret, eller hvis der er tegn på misbrug af tilbuddet. 888sport har ret til at suspendere, modificere eller aflyse kampagnen i hvilket som helst stadie af denne uden foregående meddelelse.