888 giver boostede odds på Spurs-sejr

Nye brugere kan få boostede odds på en Tottenham sejr over Southampton, når de to hold tørner sammen på Tottenham Hotspur Stadium. Der er hele odds otte at hente på en favoritsejr til Tottenham. Spurs kommer til kampen med en sejr over Manchester City i bagagen, så der god grund til at tro, at Mourinhos tropper kan sikre avancement i denne FA Cup-returkamp. Du kan spille op til 50 kroner på sejr til Tottenham, og derved vinde 400 kroner, hvis det går hjem. Gevinsten skal efterfølgende gennemspilles seks gange til minimum odds 1,5. Der er heldigvis rigeligt at vælge mellem hos 888, som har mange markeder.

 

Gå til kampagnen her

 

Sådan får du forhøjede odds på Tottenham

Efter at du har oprettet din konto hos 888, skal du indbetale et minimumsbeløb på 70 kroner. Så er du klar til at spille på kampen. Du skal spille mellem 10 og 50 kroner, så er dit odds gældende. Du skal være opmærksom på, at tilbuddet udelukkende omfatter denne kamp og sejr til Tottenham. Ekstragevinst udbetales inden for maksimum 72 timer.

Derfor vinder Tottenham

Tottenham går som nævnt ind til kampen efter at have tanket en god portion selvtillid efter sejren over Manchester City. Der var ikke mange, som på forhånd havde regnet med, at Tottenham skulle vinde den kamp. Efter en 1. halvleg med nyt VAR-drama, lykkedes det dog Spurs at vinde 2-0. Målene blev ganske vist scoret efter, at City fik Olexandr Zinchenko smidt ud. Det ændrer dog ikke ved, at det var en sejr, som må have givet Spurs noget moral. De er nu blot fire point efter Chelsea i kampen om fjerdepladsen med Sheffield United, Manchester United og Wolves lige i hælene.

I Southamptons seneste ligakamp tabte man 4-0 til Liverpool. The Saints havde ellers gjort en fornuftig figur i 1. halvleg. Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain formåede at score kort efter pausen og så kunne Southampton defensiven ikke længere holde stand. Man formåede trods alt at nå frem til en del chancer gennem kampen, men til slut måtte man altså strække gevær.

Spurs går videre

Det kan sagtens gå hen at blive en tæt kamp i London. Totenham bør dog have kvaliteterne til at gå videre. Begge hold tog første kamp seriøst og stillede op i noget nær stærkeste opstilling. Det regner vi naturligvis med, at de vil gøre igen i returkampen. Her bør Tottenham have kvalitet nok til at gå videre til næste runde. Man kan i hvert fald med rette forvente at se spillere som Son, Gedson Fernandes og Moura på banen. Mourinho har desuden for vane at starte godt i sine nye klubber. En triumf i FA Cup vil bestemt lune i Tottenham, som ikke har vundet denne siden 1991. Klubben har ikke vundet et trofæ siden 2008, hvor det blev til en en sejr i Liga Cuppen.

 

Lav din 888 konto her

 

Regler og vilkår

Tilbuddet gælder kun nye kunder hos 888, og spiller skal være dit første på din nye konto. De 10-50 kroner, som du spiller på Tottenham-sejr, kan ikke kombineres med noget andet væddemål. Du kan ikke benytte dig af kampagnen, hvis du bruger Neteller eller Skril/Moneybookers til at indbetale. Du får udbetalt eventuel ekstragevinst inden for 72 timer. Denne skal herefter omsættes til odds 1,5 seks gange inden for 60 dage. Du skal være opmærksom på, at denne kampagne udelukkende gælder væddemål, som er placeret før kampen.

Hvis du har lavet væddemål, som er “Cash Out,” eller dette er foretaget ved hjælp af “Boost billetter,” er dette ikke kvailificeret. Har du afgjort væddemålet ved hjælp af “luk væddemålet” funktionen, er dette heller ikke gyldigt. Du skal have foretaget dig væddemål inden for 90 dage af din kontos registrering. Væddemålet er tilgængeligt for de første 1000 spillere, som gør brug af det. Det er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel. 888sport har ret til at tilbageholde eller tilbagetrække eventuelle gevinster, hvor der er tegn på fejlagtig kredittering eller misbrug. 888sport kan desuden suspendere, modificere eller aflyse kampagnen på hvilket som helst tidspunkt og uden foregående meddelelse.

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund