Få boostede odds på Real Madrid-Manchester City med 888

888 giver nye spillere chancen for at få boostede odds på Champions League-braget mellem Real Madrid og Manchester City. Man kan således få odds 13 på sejr til Real Madrid, mens sejr til City vil udløse odds 15. Det kræver blot, at man spiller på kampen med sit første væddemål. Kampen spilles onsdag klokken 21.00 på Santiago Bernabeu i Madrid. Man kan med rette forvente en stor kamp mellem et hold, som har fundet turneringen talrige gange og et hold, som stadig desperat jagter deres første Champions League triumf.

 

 

Opret din konto hos 888

 

 

Sådan får du boostede odds på Real Madrid-Manchester City

  1. Du skal være ny kunde hos 888.
  2. Du skal foretage et indskud på minimum 70 kroner.
  3. Dit første spil skal være på kampen mellem Real Madrid og Manchester City
  4. Du skal spille mellem 10 og 50 kroner på enten Real Madrid eller Manchester City.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Din gevinst skal gennemspilles minimum seks gange i løbet af 60 dage.

 

Det skal du bruge dit forhøjede odds på

Når du har oprettet din konto hos 888, er du klar til at spille på kampen. Her skal du som nævnt spille på enten Real Madrid eller Manchester City. Det er naturligvis helt op til dig, hvem du spiller på. Hvis du vælger at spille 50 kroner på udfaldet vil en sejr til Real Madrid give en genvinst på 650 kroner. En udebanesejr til Manchester City vil til gengæld udløse en gevinst på 750 kroner. Real Madrid har vundet turneringen hele 13 gange, mens City som nævnt stadig har deres første sejr til gode.

Skulle det ikke lykkes for Manchester City i år, er der udsigt til endnu længere ventetid, da man i skrivende stund står til en to års udelukkelse fra al europæisk fodbold på grund af brud på Financial Fair Play-reglerne. Dermed er det ekstra vigtigt for Guardiola og Manchester City at vinde dette års turnering. De er desværre for dem oppe mod et hold, som har vundet tre ud af de sidste fire år.

Odds på Real Madrid-sejr

Der er naturligvis lagt op til  en tæt kamp, men Real Madrid må alt andet lige være favoritter på hjemmebane. Manchester City har kurs mod en andenplads i Premier League. Man er dog hele 19 point efter Liverpool, hvilket naturligvis ikke er tilfredsstillende. Samtidig har City indtil videre tabt seks kampe i ligaen, hvilket er ukarakteristisk mange for Guardiolas tropper.

Real Madrid havde en katastrofal weekend, hvor man tabte 1-0 på udebane mod Levante. Det var sæsones andet nederlag i La Liga. Det betød, at man måtte afgive førstepladsen til Barcelona. Vi tror dog, at Real Madrid rejser sig med en sejr mod Manchester City, der som nævnt er under stort pres.

Citys historik i Champions League

Manchester City er aldrig nået videre end kvartfinalen i Champions League. Sidste år røg man på dramtisk vis ud til Tottenham i netop kvartfinalen efter kæmpe VAR-drama. I den kamp fik Manchester City et mål underkendt i sidste minut. City har gang på gang skuffet i knockout-kampene. Real Madrid har som nævnt prøvet det hele før. Sidste år røg man ud i ottendedelsfinalen, men det var en sæson, som bar præg af at være den første uden Ronaldo. Nu har man efterhånden vænnet sig til tilværeksen uden portugisiske superstjerne. Vi tror, at Real tager første stik, hvorfor der forhåbentlig er lagt op til et interessant returopgør på Etihad.

 

 

Spil på Real Madrid hos 888

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er udelukkende gældende for nye spillere hos 888. Du skal være opmærksom på, at du skal have indbetalt minimum 70 kroner til din spilkonto for at kunne deltage i kampagnen. Dit første spil skal bruges på sejr til enten Real Madrid eller Manchester City. Væddemålet skal foretages før kampen. Dette skal være på minimum ti korner og maksimum 50 kroner. I tilfælde af at du spiller for mere end 50 kroner vil din gevinst blive udbetalt til det normale odds. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan gøre brug af Skrill/Moneybookers. Du kan ikke benytte cash-out eller boost billetter i kampagnen. Du kan desuden heller ikke gøre brug af “luk væddemålet” funktionen. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre væddemål.

Vinder du, vil din ekstragevinst blive udbetalt inden for maksimum 72 timer. Herefter skal din bonus omsættes seks gange til minimum odds 1,5. Denne kan kun omsættes på sportsvæddemål. Dit kvalificerede væddemål skal foretages inden for 90 dage af din spilkontos registrering. Tilbuddet om forhøjede odds er tilgængeligt for de første 1.000 berettigede spiller, som tilgår kampagnen. Kampagnen er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport forbeholder sig retten til at begrænse kunders berettigelse til at deltage ved hvilken som helst kampagne. 888sport har ydermere ret til at tilbageholde eller trække hvilken som helst bonus samt gevinster vundet på disse tilbage, såfremt bonussen er fejlagtigt krediteret, eller hvis der forekommer tegn på misbrug. 888sport har desuden ret til at suspendere, modificere eller aflyse kampagnen i hvilket som helst stadie uden forudgående meddelelse.

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund