888 giver odds boost på Dortmund-Bayern München

Nye spillere hos 888sport tilbydes odds boost på storkampen mellem Borussia Dortmund og Bayern München i Bundesligaen. Her vil man hos 888sport kunne hente hele odds 10,00 på sejr til ude holdet Bayern München mod normale odds 1,93. Hvis man tror, at Dortmund kan skabe en mindre overraskelse, vil man kunne se frem til svimlende odds 23. De gav oprideligt odds 3,55. Kampen spilles tirsdag den 26. maj. klokken 18.30.

 

 

Spil på Dortmund-Bayern hos 888

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Borussia Dortmund eller Bayern München

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Borussia Dortmund og Bayern München
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Borussia Dortmund eller Bayern München vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Borussia Dortmund-Bayern München

Begge hold har ikke overraskende vundet deres to første kampe efter, at Bundesligaen er blevet genstartet. Dermed gælder det altså en kamp, hvor Dortmund med en sejr kan reducere Bayerns forspring til blot ét point. Samtidig kan Bayern med en sejr tage et stort skridt mod mesterskabet. Dermed er der lagt op til endnu en underholdende udgave af Der Klassiker. Som så ofte i Bundesligaen er der nemlig tale om et opgør, hvor der historisk set er mange mål. I de seneste seks Bundesliga-kampe mellem holdene har der være minimum fire mål. Vi tror, at der bliver tale om en tæt til trods for, at Bayern at domineret gennem de seneste par år. Vi mener dog stadig, at Bayern med rette er favoritter.

 

 

Opret din konto hos 888

 

 

Derfor vinder Bayern kampen

Dortmund og Bayern er begge kommet overbevisende fra start. Dortmund lagde ud med at banke Schalke 04 med 4-0. I seneste spillerunde slog man Wolfsburg ude med 2-0. Især den portugisiske kantspiller Raphaël Guerreiro er kommet framragende fra start med tre mål i disse to kampe. Thorgan Hazard har også vist sig særligt skarp med et mål og to assist, mens Erling Braut Håland også lagde fra land med et mål i sin første kamp. Det er i øvrigt værd at bemærke, at danske Thomas Delaney er startet inde i begge opgør.

Bayern fik en godkendt start med en 2-0-sejr i første kamp mod Union Berlin, hvor Robert Lewandowski og Benjamin Pavard stod for målene. Det kunne være blevet til flere mål, hvis Thomas Müller havde været skarpere fra straffesparkspletten. I den seneste kamp mod Frankfurt var Bayern München dog tilbage i målhumør. Leon Goretzka, Thomas Müller og Robert Lewandowski fik sikret en 3-0-føring til Bayern. Herefter fik Frankfurt-midterforsvaren Martin Hinteregger dog skabt uventet spænding med to mål på tre minutter. Den spænding blev dog hurigt annulleret, da Bayerens canadiske stortalent Alphonso Davies scorede til 4-2. Til slut fik Frankfurts Hinteregger afsluttet en begivenhedsrig dag med et selvmål.

 

Historisk overtag til Bayern

Gennem de sidste par år har Bayern som nævnt haft massivt overtag i kampene mod Dortmund. Sydtyskerne har vundet fem af de seneste seks udgaver af Der Klassiker. Her er tale om overbevisende sejre på 4-1, 3-1, 6-0, 5-0 og 4-0. Dortmund har blot vundet ét opgør, da de sidste sæson slog Bayern med 3-2 i Dortmund. Bayerns storsejre på 4-0, 5-0 og 6-0 er da også alle kommet hjemme i München.

Dortmund har naturligvis draget fordel af at have Den Gule Mur på Westfalenstadion i ryggen, når de har været på hjemmebane. Det bliver der dog ikke noget af i dette opgør, der som bekendt spilles uden tilskuere. Dette er naturligvis alt andet lige en stor fordel for Bayern. Vi tror dog samtidig mere på, at der vil blive tale om en relativt tæt kamp og ikke en regulær afstrafning af Dortmund, som vi tidligere har set i dette opør. Til trods for at Bayern må siges at være favoritter, er Dortmund ikke langt efter. Det vil altså ikke være helt hul i hovedet at gå efter det tårnhøje odds på Dortmund til trods for Bayerns favoritværdighed.

 

 

Spil på Dortmund-Bayern hos 888

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende gældende for nye danske spillere hos 888sport. Ønsker man at gøre brug af kampagnen, skal man have mindst 70 kroner stående på sin nye spillekonto. Det første spil spillet fra denne skal være foretaget på kampen mellem Borussia Dortmund og Bayern München. Her skal være tale om et pre-match væddemål. Det er altså ikke muligt at spille væddemålet som et live væddemål i forbindelse med tilbuddet. Ens kvalificerede væddemål skal være på mellem 10 og 50 kroner. Spil ved øvrige indskud vil ikke være kvalificerede til at tage del i kampagnen.

Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage denne indbetaling med Neteller eller Skrill/Moneybookers. Man kan ydermere ikke gøre brug af cash-out-funktionen eller af boost billetter i forbindelse med kampagnen. Desuden kan fuktionen “luk væddemålet” ikke benyttes. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige væddemål.

 

Krav om gennemspil

Hvis man vinder på sit kvalificerede væddemål, vil denne gevinst blive udbetalt inden for 72 timer af dette væddemåls afgørelse. Man skal derefter gennemspille sin bonus seks gange til en minimumsodds på 1,50. Man kan udelukkende omsætte sin bonus ved spil på sport. Man skal være opmærksom på, at ens kvalificerede væddemål skal være foretaget inden for 90 dage af spilkontoens registrering. Kampagnen vil kun være tilgængelig for de første 1.000 spillere, som ønsker at benytte denne. Den er desuden begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport har til enhver tid ret til at begrænse spilleres ret til at tage del i en hvilken som helst kampagne eller tilbud. De kan ydermere tilbageholde en hvilken som helst bonus samt gevinster vundet af disse. Dette gælder, hvis bonussen er fejlagtet krediteret, eller hvis der er tegn på misbrug af 888sports tilbud. 888sport kan suspendere, modificee eller aflyse kampagnen i et hvert givent stadie af denne. Dette kan ske uden varsel.

 

 

888sport logo