Forhøjede odds på Arsenal – Tottenham – Hent dem her hos 888

Søndag eftermiddag spilles en af Englands største fodboldkampe, når ærkerivalerne Arsenal og Tottenham Hotspur mødes på Emirates. Kampen kendes som The North London-derby, og der er lagt op til et brag af et opgør. Bookmakeren 888 tilbyder i den anledning alle nye spillere ekstra spænding på den store kamp med forhøjede odds på begge mandskaber. Hos 888 får du som ny spiller henholdsvis odds 13 på Arsenal-sejr og odds 15 på Spurs oveni den normale velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Du kan spille 50 kroner på det forhøjede odds og dermed vinde enten 650 kroner på Arsenal eller 750 kroner på Tottenham.

 

Hent dit forhøjede odds nu

 

Sådan får du forhøjet odds på Arsenal – Tottenham

  1. Gå til 888sport.dk
  2. Tryk på “Spil nu” og opret konto
  3. Indbetal mindst 70 kr. og få 100 % op til 1.000 kr. i bonus med koden 100BONUS
  4. Spil på vinderen af Arsenal – Tottenham som dit første spil
  5. Få udbetalt dit forhøjede odds efter kampen, hvis spillet går hjem

Det er værd at bemærke, at tilbuddet kun kan bruges af spillere, der ikke allerede har en konto hos 888. Falder du i den kategori, gælder det om at oprette sig hurtigst muligt og få spillet til et af de forhøjede odds. Når du har oprettet din konto og indbetalt penge, skal du finde Arsenal – Tottenham-kampen. Det er vigtigt, at du ikke placerer andre spil før denne kamp, da du i så fald ikke vil få det forhøjede odds.

Når du er nået til Arsenal – Tottenham, skal du simpelthen bare spille på det hold, du tror vinder. Du vil se de almindelige odds, men når kampen er afgjort udbetaler 888 det forhøjede odds, hvis du har vundet.

Du kan som sagt spille op til 50 kroner til det forhøjede odds. Det vil i tilfælde af en Arsenal-sejr udløse en ekstra gevinst på 650 kroner og i tilfælde af Spurs-sejr give 750 kroner i gevinst.

 

Hvad skal oddse på?

Der er lagt op til et brag af en kamp, når de to ærkerivaler tørner sammen. 888sport har gjort Arsenal til smalle favoritter, hvilket selvfølgelig skyldes hjemmebanefordelen. Der er dog ikke meget, der skiller de to hold ad, så resultatet er bestemt ikke givet på forhånd.

Når alt kommer til alt er favoritværdigheden dog på sin plads. Arsenal er startet sæsonen rigtig fint, og Unai Emerys tropper ser markant stærkere ud end i fjor. Det skyldes især nyindkøbet Dani Ceballos, der er kommet fantastisk fra start på den offensive midtbane. The Gunners ser markant mere stabile ud end i fjor, de er da også ubesejrede i deres seneste fem hjemmekampe imod ærkerivalerne. Faktisk har Arsenal blot tabt en af deres seneste 19 hjemmekampe i Premier League, og de er da også kommet fin fra start i ligaen med seks point i de første tre kampe.

I sidste uge tabte Gunners ganske vidst 3-1 på udebane til Liverpool, men selv her leverede de faktisk en fin indsats. At tabe på Anfield Road er ingen skam for et hold, der stadig er ved at blive opbygget, så det skal man ikke være alt for bekymret for.

Hos Spurs ser det straks værre ud. Tottenham har ikke vundet i deres seneste syv udekampe i Premier League. I sidste weekend tabte de endda 1-0 på hjemmebane til Newcastle United. Dertil skal det nævnes, at de stadig må undvære nyindkøbet Ryan Sessegnon, der er skadet, imens Dele Alli, Kyle Walker-Peters og Tanguy Ndombele også er tvivlsomme. Sidst men ikke mindst er Christian Eriksen og Jan Verthongen stadig usikre kort på grund af deres transferlængsler, hvorfor de næppe starter inde. Det er alt i alt et svækket Tottenham-mandskab, der tager den korte tur til Emirates Stadium.

 

Regler og vilkår for 888 forhøjede odds

Tilbuddet er kun tilgængeligt for spillere, der ikke allerede er kontoindehavere hos 888. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på det forhøjede odds. Ekstragevinsten udbetales indenfor 72 timer. Den normale velkomstbonus på op til 1.000 kroner skal omsættes seks gange til odds 1,50 indenfor 60 dage før, den kan udbetales. Gevinsten fra det forhøjede odds skal ligeledes omsættes seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Det er ikke muligt at lukke væddemål til forhøjet odds før tid. Det kan heller ikke tilladt at kombinere det forhøjede odds med andre væddemål.

 

Hent dit forhøjede odds nu

 

Forhøjet odds fra 888, der giver odds 13 på Arsenal og odds 15 på Tottenham i North London Derby søndag.