Spil 50 kr. hos 888 på dansk sejr over Irland og få odds 8

I Danmarks EM-pulje er tiden kommet til det, man må forvente bliver en kamp om den eftertragtede førsteplads i puljen, når Danmark møder Irland. Kampen bliver endnu mere spændende af, at bookmakeren 888sport har forhøjet odds på dansk sejr til 8,00 for nye spillere. Man kan spille 50 kroner til det forhøjede odds og dermed vinde hele 400 kroner på en dansk sejr.

 

Vind 400 kroner på Danmark

 

Sådan her får du odds 8 på Danmark som vinder

Du skal følge disse 3 simple trin. Hermed kan du få odds 8 på Dansk sejr over Irland og dermed mangedoble din gevindst, til den nette sum af 400 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Danmark til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind de 400 kroner når Danmark har vundet kampen!

 

Bookmakertilbud fra 888sport, der giver odds 8 på dansk sejr over Irland

Derfor vinder Danmark kampen

Lad os starte med at kigge på modstanderen Irland. I deres første to gruppekampe har de hentet to 1-0 sejre, over henholdsvis Gibraltar og Georgien. Ingen af disse resultater er hverken særligt imponerende eller skræmmende. Specielt med tanke på, at det er to miniput nationer de har mødt, som ofte lider store og grumme nederlag.

Derfor er der især to ting som springer en i øjnene ved dette glimrende tip om en Dansk sejr. I Danmarks første gruppekamp imod Schweiz, var Danmark godt nok på hælene indtil slutminutterne, hvor en eksplosion af danske mål sikrede et vigtigt point.

Kigger vi længere tilbage i resultaterne, er det rent faktisk lige præcis Irland, som Danmark knuste 5-1 i VM playoff i 2017. Hvor Danmark derigennem sikrede sig VM billetten. Et dansk og irsk flag som blafrer i vindenSelvtilliden burde derfor være tårnhøj hos de danske dynamitdrenge. Og et spil på 50 kroner er derfor en gylden mulighed, for at hente let tjente penge hjem til nye kunder!

Siden Åge Hareide tog over som landstræner tilbage i 2016, er Danmark steget voldsomt på Fifas officielle rangliste. Og er i skrivende stund helt oppe på en flot og imponerende 10 plads. For at sætte dette i relief, var Danmark nede som nummer 26 ved Hareides start.

 

Christian Eriksen og Yussuf Poulsen

Hareide har formået at samle et slagkraftigt hold, der tæller stjerner som Christian Eriksen der til daglig kan argumenteres for, at være en af de største stjerner, hvis ikke den største på et Tottenham mandskab. Der i denne sæson nåede hele vejen til finalen i Champions League, og igen i år sluttede i top 4 i den enormt pengestærke Engelske liga, Premier league. Christian Eriksen har formået at løfte sit spil under Hareide, og er blevet en leder på det danske hold. Hvor han med utallige assist og mål igen og igen er kampafgørende.

En anden spiller på det danske hold, som måske har overrasket mange med tilliden fra Hareide, er Yussuf Poulsen. Han har måske ikke været den største målsluger på mandskabet. Men han har med sin jernfysik og sit gåpåmod evnen til, at udvikle sig yderligere på landsholdet, og blive en regulær superstjerne. I år har Poulsen i den tyske Bundesliga formået, at være en af de absolut bedste spillere. Han har med hele 15 mål i kun 31 kampe utvivlsomt sørget for, at han er en af de spillere, som Danmarks kommende modstandere har på blokken til taktikmøderne.

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere.

Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Vind 400 kroner hos 888sport nu

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund