Nye og gamle danske spillere hos 888sport vil kunne tage del i deres kampagne 8 rigtige. I denen skal man forudsige resultaterne af otte af de store kampe, som finder sted i denne weekend. Hvis man rammer alle otte, kan man se frem til en gevinst på 1.000 kroner uden krav om omsætning. Det er desuden muligt at vinde 10 kroners ekstra bet for hvert korrekt svar.

Danske kunder hos bookmakeren 888sport kan tage del i deres store kampagne – 8 rigtige. Her er det ganske enkelst, man skal blot gætte på udfaldene af otte af weekendens store kampe. Hvis man rammer rigtigt på alle otte, kan man se frem til en gevinst på 1.000 kroner. Der vil ikke være noget omsætningskrav forbundet med denne. Der vil desuden være mulighed for at vinde 10 kroners ekstra bet for hvert korrekt svar.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan deltager du i 8 rigtige

  1. Find kampagnen hos 888sport.
  2. Opret din konto hos 888sport, hvis du ikke har en konto.
  3. Dine svar skal være indsendt inden lærdag den 27. juni klokken 15.30.
  4. Vind 1.000 kroner i konter ved otte rigtige uden gennemspilskrav.
  5. Vind for 10 kroners ekstra bet ved en til syv rigtige.
  6. Efter andet spil vil kun spillere med et kvalificerende spil på minds 250 kroner få ekstrabets.
  7. Brug din ekstra bet kupon inden for syv dage.

 

Weekendens otte kampe

Vi vil nu gennemgå denne weekends otte kampe. Første kampe start lørdag den 27. juni klokken 15.30. Den sidste kamp starter søndag den 28. juni klokken 21.45. For at deltage i kampagnen skal man som nævnt for hver af de otte kampe forudsige, om det bliver 1, x eller 2.

 

Wolfsburg-Bayern München – 2

Wolfsburg fik i seneste spillerunde en vigtig 4-1-sejr mod formsvage Schalke 04. Det betyder, at de er sikret en plads i Europa League. Dette er yderst heldigt for Wolfsburg, for Bayern München ser ud til at fortsætte deres nådesløse stime. Bayern er ubesejrede i deres seneste 19 kampe, hvor det er blevet til 18 sejre og en uafgjort. Senest slog man Freiburg med 3-1. Det ser med andre ord ikke ud til, at Bayern har i sinde at begynde at tage den med ro bare fordi, at mesterskabet er sikret. Robert Lewandowski er også stadig brandvarm og oppe på 33 mål i 30 kampe. Vi mener, at alt andet end en sejr til Bayern München ville være en store overraskelse.

Dortmund-Hoffenheim – 1

Med sidste rundes 2-0-sejr mod Leipzig sikrede Dortmund sig andenpladsen i Bundesligaen. Deres modstandere Hoffenheim går også ind til kampen velvidende, at de er sikre på en plads i Europa Leauge. Hoffenheim har i deres sidste to kampe slået FC Augsburg og Union Berlin. Vi regner dog med, at de får det svært mod Dortmund, hvis angriber Erling Braut Håland viste god form i seneste spillerunde med to mål mod Leipzig.

Freiburg-Schalke 04 – 1

Før Freiburgds 3-1-nederlag til Bayern i seneste spillerunde havde de hentet syv point fra deres kampe mod Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg og Hertha Berlin. Det vidner om, at de er i fremragende form. Det er som bekendt heller ingen skam at tabe til Bayern for tiden. Schalke har derimod været skandaløst ringe gennem lang tid. De har ikke vundet deres sidste 16 ligakampe i streg og seneste sejr kom den 17. januar. På baggrund af de formkurver er det svært at spå andet end en sejr til Freiburg.

Celta Vigo-Barcelona – 2

Det holdt hårdt for Barcelona mod Athletic Bilbao, men det lykkedes dem at få hevet en 1-0-sejr i land efter en scoring af Ivan Rakitic. Det var naturligvis uhyre vigtigt i forhold til mesterskabskampen, hvor man har Real Madrid lige i hælene. Nu gælder det en udekamp mod Celta Vigo, som kæmpe for livet i La Liga. De er tre point over stregen og får det naturligvis svært mod Barcelona, som vil dominere kampen og gradvist bryde dem ned. Vi regner naturligvis med, at Barca får de påkrævede tre point i Vigo.

Sheffield United-Arsenal – 2

Denne FA Cup-kvartfinale er naturligvis uhyre vigtig for begge hold. Pokalturneringen kan meget vel blive Arsenals chance for at redde sæsonen. De tabte deres to første ligakampe efter pausen til Manchester City og Brighton. Især 2-1-nederlaget til Brighton gjorde ondt på Gunners-fans verden over. De har gode muligheder mod et Sheffield United-hold, som i deres to første kampe mod Aston Villa og Newcastle viste, at de bestemt er til at tale med. Vi tror, at Arsenal får tiltrængt oprejsning med en sejr.

Leicester-Chelsea – X

Chelsea spillede ganske udemærket i deres første kamp efter pausen, hvor man slog Aston Villa med 2-1. Det mest bekymrende var det ikke lykkedes dem at spille sig til langt flere chancer mod et Villa-hold som lod Chelsea have bolden stort set hele kampen. Nu gælder det Leicester i FA Cuppen, hvor der er en plads i kvartfinalen på højkant. Leicester spillede i deres første kamp 0-0 med Brighton i en kamp, hvor Kasper Schmeichel reddede et straffespark. Vi tror, at disse to stærke hold kommer til at matche hinanden så godt, at uafgjort bestemt er et godt bud.

Villareal-Valencia – 1

En meget vigtig kamp for begge klubber, som gerne vil have fingerene i en Champions League-plads. Villareal er i ganske fin form for tiden. Den Gule Ubåd har hentet 10 point i sine sidste fire kampe – det uafgjorte resultat kom vel at mærke mod Sevilla. Det har set anderledes ustabilt ud fora Valencia, som har fem point fra deres sidste fire kampe. Her har man slået Osasuna, tabt til Real Madrid og spillet uafgjort med Alaves og Levante. Vi forudsiger, at det bliver en tæt kamp, men at Villareals skarphed giver dem sejren.

Parma-Inter – X

Parmer knuste Genoa med hele 4-1 i deres første kamp efter den lange pause. Her var især danske Andreas Cornelius flyvende, da han formåede at score hattrick. Nu gælder det så et møde med hans landsmand Christian Eriksen og Inter. Det bliver naturligvis en svær kamp for Parma. Inter viste med et 1-1-resultat mod Napoli i pokalen, at deres form også er ganske udemærket. Sæsonens første møde mellem disse hold endte uafgjort. Vi tror bestemt, at et lignende scenarie er muligt.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er for danske kunder hos bookmakeren 888sport. For at være kvalificeret til at deltage, skal man have verificeret sig med pas i sine registreringsdetaljer. Disse skal til enhver tid være opdaterede og gyldige. For at kunne registrere sig skal man have indsedt sine otte 1-X-2 forudsigelser. Disse skal være afgivet inden starten på første kamp, som er lørdag den 27. juni klokken 15.30. Når man har valgt sine otte svar, skal man trykke på knappen “indsend.” Herefter vil svarene registreres som værende indsendte. Her bør man være opmærksom på, at det vil være den første indsendte forudsigelse, som vil være gældende i forbindelse med kampagnen.

Alle med otte rigtige resultater vil få udbetalt gevinsten på 1.000 kroner. Her vil der ikke være noget krom omkring gennemspil. Hvis man gætter rigtigt på mindre end otte kampe, kan man modtage en 10 kroners bet kupon for hvert korrekt svar. Efter sine to første deltagelser i denne kampagne skal man dog have spillet et kvalificerende væddemål til minimum 250 for at kunne modtage denne ekstra kupon. Disse væddemål skal foretages til minimum odds 1,50 fra den dag en runde starter til slutningen af første kamp. Ekstra bet kuponer og gevinster vil blive krediterede inden for 72 timer af en kamps afslutning. Man skal være opmærksom på, at ens ekstra bet kupon udløber efter syv dage.

Skulle det vise sig, at der ikke er nogen vindere af ugens gevinst på 1.000 kroner, vil denne ikke blive udbetalt. Ekstra bet stakes er ikke indkluderede i tilbagebetalinger. Man skal være opmærksom på, at ekstra kuponer skal benyttes i deres helhed. Man altså med andre ord ikke sprede disse over flere bets. Disse kan desuden ikke kombineres med væddemål foretaget med “rigtige penge.”

888sports rettigheder

888sport har ret til at trække ekstra bets tilbage. Dette kan forekomme i tilfælde. hvor disse er blevet fejlagtigt krediteret, eller hvis der skulle forekomme mistanke om snyd. Man skal ydermere være opmærksom på, at 888sport har ret til at begrænse en spillers ret til at tage del i en hvilken som helst kampagne. Denne kampagne er begrænset til én per husstand, computerenhed eller mobilenhed.

Har man en ventende besked fra 888sports support omhandlende ens spilaktivitet, kan 888sport tilbagekalde ens berettigelse til at kunne deltage i denne kampagne. I disse tilfælde vil enhver bonud ekker anden fordel/tilbud, som man har modtaget være tabt. Samtlige gevinster, bonusser, kampagnetilbud og andre fordele herunder samtlige gevinster genereret gennem indsatser af de førnævnte vil annulleres ved udbetaling hvis ikke de gældende krav er blevet mødt til fulde.

888sport har ret til at afluse en hvilken som helst af deres kampagner, bonusser eller specialtilbud. Man skal være opmærksom på, at dette kan ske på et hvilket som helst tidspunkt. Dette vil kun ramme de allerede tilmeldte spillere, hvis dette er en nødvendighed for at undgå svindel eller anden ulovlig aktivitet.