Nye og gamle danske spillere hos 888sport vil kunne tage del i deres kampagne 8 rigtige. I denen skal man forudsige resultaterne af otte af de store kampe, som finder sted i denne weekend. Hvis man rammer alle otte, kan man se frem til en gevinst på 1.000 kroner uden krav om omsætning. Det er desuden muligt at vinde 10 kroners ekstra bet for hvert korrekt svar.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan deltager du i 8 rigtige

  1. Find kampagnen hos 888sport.
  2. Opret din konto hos 888sport, hvis du ikke har en konto.
  3. Dine svar skal være indsendt inden lærdag den 20. juni klokken 15.30.
  4. Vind 1.000 kroner i konter ved otte rigtige uden gennemspilskrav.
  5. Vind for 10 kroners ekstra bet ved en til syv rigtige.
  6. Brug din ekstra bet kupon inden for syv dage.

 

Weekendens otte kampe

Vi vil nu gennemgå denne weekends otte kampe. Første kampe start lørdag den 20. juni klokken 15.30. Den sidste kamp starter søndag den 21. juni klokken 22.00. For at deltage i kampagnen skal man som nævnt for hver af de otte kampe forudsige, om det bliver 1, x eller 2.

 

RB Leipzig-Dortmund – 1

Dortmund har ikke meget at spille for i dette opgør. Man kan ikke nå at hente Bayern, og de er sikre på en plads i Champions League. RB Leipzig kan med en sejr i denne kamp sikre sin plads i Champions League. De har desuden ikke tabt deres seneste 13 kampe i Bundesligaen. Dortmund skuffede i deres seneste kamp med et 2-0 nederlag til Mainz, hvilket kunne tyde på, at de er begyndt at gå ned i gear.

 

Brighton-Arsenal – X

Arsenals anden kamp efter den lange pause. De mødte som bekendt Manchester City i midtugen, hvor det blev til et 3-0-nederlag til Manchester City. David Luiz blev udvist i den kamp, så ham kommer Arsenal til at undvære mod Brighton. Inden pausen havde Brighton ikke vundet deres seneste ni ligakampe i træk. Arsenal skal meget gerne have en sejr, hvis de skal holde drømmen om Champions League i live. Samtidig skal Brighton bruge point i kampen mod nedrykning. Dette er en kamp mellem to hold, som er eksperter i at spille uafgjort. Arsenal har gjort det 13 gange og Brighton er på 11. Vi vover derfor pelsen og siger, at det ender i pointdeling.

 

West Ham-Wolverhampton – 2

West Ham havde næppe regnet med, at man på nuværende tidspunkt i sæsonen ville være i nedrykningsfare. De er på samme pointantal som Bournemouth på 18. pladsen. De skal med andre ord have point på kontoen, hvis ikke slutningen på sæsonen skal blive meget spændende. Wolves har derimod gang i endnu en fremragende sæson. De er stadig med i jagten på Champions League-pladserne i Premier League, og det ser godt ud i Europa League. Wolves har desudne et par fremragende spillere som Jimenez, Neves og Adama. Vi regner med en sejr til Wolverhampton.

 

Torino-Parma – 2

Nedrykningsstregen nærmer sig med faretruende hast for Torino, som nu blot er to point fra. Årsagen til at det er gået så galt er, at de har tabt deres seneste seks kampe i træk. Især nederlag til nedrykningskonkurrenterne Sampdoria og Lecce har gjort ondt på Torino. Parma ligger ret solidt i midten af tabellen. Vi regner med, at de kommer til at gøre livet surt for Torino.

 

Bournemouth-Crystal Palace – X

Bournemouth kæmpe for livet som en del af den tætte nedrykningskamp. De skal med andre ord have point i denne kamp mod Crystal Palace, som med 99% sandsynlighed har sikret endnu en sæson i Premier League. Bournemouth viste gode takter inden pausen, da man spillede to gode kampe mod Chelsea og Liverpool. Palace gjorde det også fremragende med tre sejre i træk. Vi tror, at det bliver en tæt kamp og siger uafgjort.

 

Aston Villa-Chelsea – 2

Aston Villa gik en god start på den fase af Premier League med et fint omend kontroversielt point mod Sheffield United, som blev snydt for et klart mål. Villa er i store problemer og har et meget hårdt slutprgram fyldt med kampe mod hold fra toppen af ligaen, som de har haft det svært mod gennem denne sæson. Første kamp mod Chelsea endte med et 2-1 nederlag for the Villans. Det er da også svært at se, hvordan de skulle kunne slå Lampards Chelsea selv efter det ganske pæne spil mod Sheffield United.

 

Valencia-Osasuna – 1

Valencia er ikke overraskende med i kampen om de europæiske pladser. Denne kamp er dog ganske tæt mellem mange hold, så de skal have point mod Osasuna. Osasuna er i den situation, at de formegentlig ikke har noget at spille for, da de er 10 point fra stregen og har 12 op til Europa League-pladserne. Vi regner da også, med, at det bliver Valencia, som trækker det længste strå her.

 

Real Sociadad-Real Madrid – 2

Her på forhånd lagt op til en yderst interessant kamp mellem et hold som jagter mesterskabet og et, som går efter en plads i Champions League. Dette bliver altså bestemt ikke nogen let kamp for Real Madrid og en potentiel bananskræl på vejen mod mesterskabet. Vi tror dog, at Real Madrid har klassen til at sikre en smal sejr mod et stærkt Sociadad-hold, som Barcelona gjorde det tilbage i marts.

Regler & vilkår

Dette tilbud er for danske kunder hos 888sport. Disse skal have verificeret sig med pas i deres registreringsdetaljer. Ens registreringsdetaljer skal til enhver tid være opdaterede og gyldige. Man skal indsende sin otte 1-x-2 forudsigelser på otte af 888sports udvalgte kampe for at være registreret. Man skal have afgivet sine forudsigelser inden lørdag den 20. juni klokken 15.30. Når man er klar til at sende sine svar, skal man trykke på knappen “indsend.” Herefter vil denne indsendelse blive refereret til som værende “indsendt.” Man skal være opmærksom på, at den først indsendte forudsigelse vil være gældende.

Alle spillere med otte rigtige resultater vil modtage en gevinst på 1.000 kroner. Denne gevinst vil ikke være underlagt krav om gennemspil. I tilfælde af, at man gætter under otte rigtige vil man modtage en 10 kroner bet kupon for hvert rigtigt svar. Man skal være opmærksom på, at man efter sine to første deltagelser i kampagnen skal have spillet for minimum 250 i løbet af ugen for at kunne tage imod denne ekstra bet kupon. Man skal have foretaget disse væddemål til et odds på minimum 1,50 fra dagen en runde start til slutningen af første kamp. Ydermere skal ekstra bet kuponer og gevinster vil blive krediteret inden for 72 timer af kampens afslutning. Ens ekstra bet kuponer vil udløbe efter syv dage.

Hvis der ikke er en vinder, vil ugens gevinst 1.000 ikke blive udbetalt. Man skal være opmærksom på, at ekstra bet stakes ikke vil være indkluderede i tilbagebetalinger. Ekstra kuponer skal benyttes i deres helhed. Det er med andre ord ikke muligt at sprede disse over flere bets. De kan ydermere ikke kombineres med bets foretaget med “rigtige penge.”

888sports rettigheder

Man skal være opmærksom på, at 888sport forbeholder sig retten til at trække ekstra bets tilbage. Dette kan ske, hvis disse er blevet fejlagtit krediteret eller, hvis der forekommer mistanke om snyd. 888sport kan ydermere begrænse en spillers ret til at deltage i en hvilken som helst kampagne. Dette tilbud er begrænset til én per husstand, computerenhed eller mobilenhed.

Hvis har en ventedne besked fra 888sports support omkring ens seneste spilaktivitet, har 888sport ret til at tilbagekalde ens berettiglese til at tage del i denne kampagne. I tilfælde af at dette sker vil enhver bonus eller anden fordel/tilbud, som man måtte have modtaget være tabt. Alle gevinster, bonusser, kampagnetilbud og andre fordele herunder samt samtlige gevinster genereret gennem indsatser af de førnævnte vil annulleres ved udbetaling hvis ikke de gældende krav er blevet mødt til fulde.

Man skal være opmærksom på, at 888sport har ret til at aflyse en hvilken som helst kampagne, bonus eller specialtilbud. Dette kan forekomme på et hvert tidspunkt. Det skal understreges, at dette kun vil ramme de allerede tilmeldte, hvis dette er nødvendigt for at undgå svindel eller lignende ulovlig aktivitet.