sportsbook-betting-guideSportsbetting kan virke som en rigtig let vej til at tjene penge, men de fleste må indse, at det oftest går den stik modsatte vej. Vi forsøger derfor at give dig 7 tips til, hvordan du kan undgå at falde i de mange huller, som mange andre gør, og hvordan du i stedet kan blive vindende på betting.

 

1. Spil med hjernen og ikke hjertet

En af de største og første fejl, som folk begår når de better på sport er, at de spiller med hjertet fremfor hjernen. De fleste har et favorithold eller hold, som de sympatiserer med, og det kan være utroligt farligt at spille på lige netop disse hold. Man bliver let blændet af sit forhold til klubben, og derfor er man ofte ret ligeglade med det odds man kan få, og man bliver alt for subjektiv. De fleste der taber penge, taber fordi, at de spiller med hjertet fremfor hjernen

 

Få din sportsbonus her —>

 

2. Udnyt alle bonusser du kan få

Det sidste tip til at gøre dig vindende i betting er, at du holder øje med alle de bonusser du kan få rundt omkring. Der er mange steder, der tilbyder dig en bonus på 1000 kr. i indbetaling, og det synes vi, du skal udnytte. Du får dermed flere penge til at spille for, og dermed flere penge, som du kan vinde for. Vi har her på odds.dk lavet en stor bonusoversigt, så du kan holde øje med, hvor og hvordan du får de allerbedste betting bonusser.

 

 

3. Tjek statistikker samt motivation

Foruden at holde sig opdateret med trupperne, er det en god ide at holde øje med statistikker samt stillinger i ligaerne. Statistik er godt nok ikke alt, og man skal ikke stole blindt på statistikkerne, men de kan stadig være en god hjælp. Samtidig er det en rigtig god ide at kigge på de aktuelle stillinger i ligaen. Hvis det er til sidst i turneringen og det ene hold er sikret en fast plads, mens det andet hold kæmper for overlevelse eller mesterskab, så er det måske en god ide at spille på det hold, der stadig har noget at spille for. Det samme kan være tilfældet, hvis det er en pokalkamp. Hvis det ene hold har en vigtig kamp i turneringen efterfølgende, så kan det være, at de stiller med flere reserver, og derfor er det en rigtig god ide at holde sig opdateret.

 

4. Hold øje med ekspertråd

Du skal ikke altid sætte din lid til ekspertråd, men de kan alligevel være en rigtig god indikator. Eksperterne bruger meget tid på at undersøge og analysere div. kampe, og selvom du måske ikke er enig i det odds, som eksperten foreslår, så har du fået masser information omkring opgøret, og du kan derfor vælge, om du vil følge tippet, eller om du vil bruge informationerne til at finde frem til et andet godt tip.

 

5. Pas på med at spille på de store favoritter

En anden stor fejl som bettere begår er, at de spiller på de helt store favoritter. Oddsene på Real Madrid, Barcelona, Manchester United og flere af de største hold er ofte latterlige små. Derfor tænker man, at det aldrig går galt, og de må gå stensikkert hjem. Desværre hænger det ikke altid sådan sammen i fodbold, og der sker der ofte overraskelser. Real Madrid, Manchester United og Barcelona har allerede tabt i denne sæson, og det er på trods af odds der er helt nede i 1.10.

 

6. Spil på singler

Hvis du vil optimere dine chancer for at vinde i sportsbetting, så bør du holder dig til kun at spille på singler. Det er sjældent, at du vinder de helt store penge på singler, men til gengæld vinder du mindre beløb, men langt oftere. Jo flere kampe du har på en kupon, jo mindre vil dine chancer for at vinde blive. Derfor er det en rigtig god ide, at du kun holder dig til at spille singler, hvis du gerne vil være vindende. Du kan selvfølgelig godt lave doubler, tripler med mere, men det bør kun være for små beløb, og når du har lyst til at give det et skud for at vinde den helt store gevinst. Ellers bør du kun holde dig til singler.

 

7. Hold dig opdateret med trupperne

Mange bettere tager et hurtigt kig på kampprorammet, hvor efter de kigger på oddsene og så vælger de deres spil. Her laver mange folk igen fejl, da de ikke er opdaterede med, hvordan trupperne ser ud til opgørerne. Det kan være, at det hold du har tænkt dig at spille på, stiller op med reserverne, eller måske har flere af de vigtigste spillere fået karantæne eller sidder ude med skade. Hvis du vælger at spille på Real Madrid, vil du så ikke gerne have, at de har Christiano Ronaldo, Gareth Bale m.f. med i truppen. Naturligvis vil du det, da det forøger dine chancer.

 

Få 1000 kr. i bonus hos NordicBet her —>