De europæiske ligaer er efterhånden ved at være overstået for denne sæson, men der resterer stadig flere kæmpe-kampe især i europæisk topfodbold. 1. juni er der Champions League-finale, et par dage forinden er der Europa League-finale, og den 25. juni er der Copa del Rey-finale i Spanien. Der er altså masser af topfodbold tilbage at glæde sig til, og hos Unibet har de en stærk kampagne til deres kunder, som ikke koster noget at få glæde af.

Spil live på en eller alle tre finalekampe og få et 25 % profitboost på hver kamp, du spiller på. Du kan altså få op til tre profitboosts á 25 % – et på hver kamp.

 

Få dine live profitboosts hos Unibet >>

 

Få boostede dine finaleodds

Bemærk, at du først kan se dine 25 % live profitboosts, når de tre finalekampe er i gang. Når du benytter dig af denne kampagne, kan du maksimalt spille for 250 kroner, og du kan maksimalt vinde boostede gevinster for 10.000 kroner. Du kan ikke bruge cashout i forbindelse med denne kampagne, og du er også nødt til at benytte rigtige penge, når du bruger dine profit boost. Det er altså ikke muligt at bruge bonuspenge eller freebet.

 

Tilbuddet kan benyttes af alle – både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke i forvejen har en konto hos Unibet, kan du oprette en og få en indbetalingsbonus på 100 % op til 1.000 kroner. Det vil altså sige, at hvis du indbetaler 1.000 kroner, får du en bonus på 1.000 kroner af Unibet. Læs meget mere her.

 

Opret dig og spil hos Unibet her >>