Odds 100 kroner på Danmark – Frankrig og få frit live spil

100 kroner frit spil på Danmark Frankrig fra Danske Spil

Tirsdag klokken 16.00 møder Danmark Frankrig på Luzhniki Stadion i Moskva. Det danske landshold står med gode muligheder på hånden for at gå videre til ottendedelsfinalen, men det får brug for alt den støtte, det kan få. Det er Danske Spil, landsholdets officielle sponsor, klar til at give. Bookmakeren giver nemlig alle spillere, der oddser 100 kroner på Danmark – Frankrig, et frit live spil på kampen på 100 kroner. For at udnytte det fremragende tilbud skal man dog have en konto hos Danske Spil.

 

Opret konto hos Danske Spil

 

Sådan opretter du konto hos Danske Spil

For at oprette en konto hos Danske Spil skal man følge det grønne link foroven. Det fører direkte til bookmakerens opretningsside, hvor man simpelthen blot skal følge de anviste trin. Det tager kun et øjeblik, og det er meget simpelt. Så snart man har trykket på “opret konto”, skal man indtaste et par personlige oplysninger, og så er processen overstået.

Det næste trin er at indbetale penge. Man bestemmer helt selv, hvor mange penge man sætter ind, men det kræver minimum 100 kroner at få adgang til dette tilbud. Som ny spiller hos Danske Spil kan man få adgang til en lukrativ odds bonus på 500 kroner. Den store bonus får man ved at indbetale mindst 500 kroner, hvorefter bookmakeren altså giver yderligere 500 kroner i kolde kontanter. Dermed kan man starte med hele 1.000 kroner på kontoen, når man skal til at spille på Oddset.

 

Sådan får du dit 100 kroner frie live spil

Danske Spils tilbud til Danmark – Frankrig er meget simpelt. Alt man skal gøre er faktisk bare at spille 100 kroner på Danmark – Frankrig før kampstart, og så får man et gratis live spil på 100 kroner til brug under kampen.

Alle spil fra computer, mobil, tablet og Oddset App giver adgang til tilbuddet. Det gør spil hos Danske Spils fysiske forhandlere til gengæld ikke.

Så snart man har spillet sit kvalificerende spil, er det tid til at bruge det gratis spil. Det gør man ved at logge ind og gå til Danmark – Frankrig-kampen efter kampstart. Så snart man har fundet sit spil, kommer det frie spil frem på spilkuponen. Her vælger man 100 kroner, og så skal man som det sidste huske at klikke på “Frit Spil” over køb-knappen.

 

Det skal du spille på

Åge Hareides tropper mangler blot et enkelt point for at booke en billet til ottendedelsfinalerne. Frankrig mangler ligeledes et enkelt point for at sikre førstepladsen i gruppen, og denne kamp lugter derfor langt væk af uafgjort.

Der er simpelthen ingen af holdene, der har interesse i at satse noget og dermed sætte deres gode udgangspunkt over styr. Vi forudser derfor en taktisk og afdæmpet affære, hvor de to hold primært fokuserer på ikke at blotte sig.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på uafgjort, der i skrivende stund findes til odds 2,60 hos Danske Spil.

 

Danske Spils regler og vilkår

Man får kun det frie spil, hvis man spiller mindst 100 kroner på Danmark – Frankrig inden kampstart. De 100 kroner skal spilles på én kupon, og man må ikke kombinere sit spil med andre væddemål. Man styrer til gengæld helt selv, hvad man spi

Det gratis live spil kan kun bruges under Danmark – Frankrig. Man bestemmer dog selv, hvornår man spiller det. Dermed kan man bruge det i det 1. eller 90. minut alt efter, hvad man foretrækker.

Tilbuddet kan kun anvendes én gang per spiller.

 

Opret konto hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund