FCK så ikke specielt gode ud i den første halvdel af udekampen mod MSK Zilina fra Slovakiet, men det blev dog til en 1-3 sejr, som særligt så ud til at komme i hus i kraft af en udvisning til hjemmeholdet. Herefter tog FCK over og vandt den vigtige Champions League-kvalkamp med 1-3 på et hattrick af Pavlovic indenfor 15 minutter.

Nu skal FCK blot gøre arbejdet færdigt hjemme i Parken, hvor det dog i weekenden kun blev til 1-1 mod AaB i Superliga-premieren. Trods to langtfra overbevisende præstationer fra FCK i sæsonens to første kampe, er det Løverne som er gigantiske favoritter mod Zilina i Parken.

Ser vi på odds på FCK vs Zilina, som spilles onsdag d. 19. juli, er der odds 1.28 på FCK-sejr, mens gæsterne fra Zilina giver odds 10.00 for en sejr. Spil på kampen hos bet365, hvor der er masser af FCK vs Zilina odds før og under kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: FCK møder Zilina fra Slovakiet

(optakt skrevet før første kamp)

Zilina vandt det slovakiske mesterskab i suveræn stil sidste sæson med hele 16 point ned til Slovan Bratislava, som i øvrigt møder Lyngby i næste runde af Europa League-kval’en.

Der har været lidt gang i svingdøren denne sommer hos Zilina, hvor lejede spillere er returneret til deres ejerklubber, men umiddelbart ligner det et Zilina-mandskab uden de helt store ændringer ift. sidste sæson.

Den slovakiske trup er stort set blottet for nævneværdige profiler, men FCK skal dog holde øje med enkelte stærke individualister som f.eks. Ramil Sheydaev, som er på lån i klubben fra Trabzonspor. Den 21-årige angriber fra Aserbajdsjan er et spændende emne i slovakkernes angreb, hvor han indtil nu har scoret fem mål og lavet to assists i 12 kampe.

Vi kan dog konstatere, at FCK med rette bør være favoritter her, for Zilina har bestemt ikke noget skræmmende hold, hvor størstedelen af spillerne har spillet hele deres karriere i Tjekkiet og Slovakiet.

 

Solide erstatninger på plads i FCK

Hvis FCK kan holde niveauet fra sidste sæson, hvor Løverne spillede lige op med Leicester og Porto og hamrede Club Brügge, bliver der formentlig tale om to sejre til FCK mod Zilina. Vi befinder os selvfølgelig endnu i opstartsfasen til den nye sæson, og FCK har måtte sige farvel til flere profiler, såsom Andreas Cornelius, Ludwig Augustinsson og Mathias “Zanka” Jørgensen. Men FCK har vanen tro været på forkant med udviklingen, og hentet stærke erstatninger ind til at dække over tabet af ellers vigtige spillere i startelleveren.

I det centrale forsvar er hentet tjekkiske Lüftner som erstatning for Zanka, mens Pierre Bengtson vender tilbage til FCK på en 5-årig kontrakt, hvor han tager over på venstre back efter Augustinsson. I angrebet har FCK allerede flere stærke spillere, men der er også hentet en ny mand ind i stedet for “Corner”, nemlig den 24-årige Pieros Sotiriou hos Apoel Nicosia.

Det kan tage tid for FCK at finde sjette gear med de nye spillere på holdet men selv i fjerde gear bør det blive til en samlet sejr over Zilina og en plads i næste kvalifikationsrunde til Champions League for de danske mestre.

Spil på kampen hos bet365.dk >>