X Factor DR

Det er endelig blevet tid til semifinalen i X Factor, og konkurrencen er dermed for alvor begyndt at spidse til. Fårene er for længst blevet skilt fra bukkene, og kun de bedste af de bedste er tilbage. I sidste uge måtte stortalentet Vita forlade X Factor, og det er dermed kun Sigmund, Jamie Talbot, Rasmus og Place on Earth, der er tilbage. Bookmakerne har selvfølgelig sat odds på X Factor til semifinalen. Her kan man både placere X Factor odds på, hvem, der ryger ud og hvem, der vinder. Danske Spil forventer, at Jamie Talbot stemmes ud, imens Sigmund er favorit til at tage sejren. Bookmakerne har dog mange gange før taget fejl, så hvis man har andre ideer til X Factor odds, gælder det bare om at komme i gang.

 

Bookmaker is inactive

 

Status før X Factor semifinale

Det kom næppe bag på nogen, da Vita røg ud i sidste uge. Den unge sangerinde har uden tvivl et enormt potentiale, men det fik hun desværre aldrig forløst under Sanne Salomonsens kyndige hånd. Det kunne være interessant at se, hvad enten Thomas Blachman eller Remee kunne gøre med Vita, men det må blive ved tanken for nu.

De resterende fire deltagere er alle så stærke, at de sagtens kan gå hen og vinde. Alligevel er der nogle, der virkelig skiller sig ud fra mængden.

Det gælder især unge Sigmund og gruppen Place on Earth, der virkelig har imponeret på det seneste. Sigmund var decideret verdensklasse, da han i sidste uge hyldede mangfoldighed og forskellighed med en fremragende fortolkning af ‘Danmark’ af Gnags. Han har markeret sig som en publikumsfavorit, og hans talent er ubestrideligt.

Place on Earth, der som bekendt består af Andreas, Kathrine og Mille, har længe været mange spilleres foretrukne X Factor odds. Gruppen har da også gjort det rigtig godt på det seneste. I sidste uge sang de Finks ‘Pilgrim’ til perfektion. De er dog på det seneste blevet overskygget en smule af Sigmund.

I den anden ende af skalaen finder voksne Rasmus og Jamie Talbot. Rasmus leverede en rigtig stærk udgave af Common og John Legends ‘Glory’ i sidste uge, hvor han endda medbragte et helt gospelkor, imens Jamie Talbot sang ‘Everybody Knows’ af Leonard Cohen.

Der er som bekendt ingen dårlige deltagere tilbage på dette tidspunkt, men hverken Rasmus eller Jamie Talbot udstråler X Factor på samme måde som Sigmund og Place on Earth. Det bør man huske, når man sætter sit odds på X Factor.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

De bedste odds på X Factor semifinalen

Danske Spil har som altid sat et hav af odds på X Factor. Man kan i skrivende stund både placere X Factor odds på, hvem der ryger ud samt, hvem der vinder. Ydermere kan man sætte et X Factor odds på, hvorvidt Jamie Talbot ryger ud eller ej.

Danske Spil vurderer, at Jamie Talbot er favorit til at ryge ud i aften, hvilket er tydeligt på deres X Factor odds.

Hvem stemmes ud af X Factor den 30. marts

Jamie Talbot 1,65 Rasmus 3,25
Place on Earth 7,50 Sigmund 10,00

 

Det er altså klart, at det er de to voksne, der er i farezonen. Dermed ender Remee formentlig med at sige farvel til en af sine deltagere, når showet er forbi. Danske Spil forudsiger altså, at det bliver Jamie Talbot, men det er bestemt ikke så sikkert som deres X Factor odds signalerer. Faktisk ligner det en ret åben kamp i mellem ham og Rasmus.

Rasmus har længe været i farezonen, og han har ikke den samme grad af X Factor som de andre deltagere. Han præsterede ganske vist bedre end Jamie Talbot i sidste uges show, hvorfor han også forventes at overleve endnu en uge. Der er dog meget, der tyder på, at Rasmus peakede i sidste uge, og det er tvivlsomt, hvorvidt han kan komme op på samme høje niveau i dag.

Det er heller ingen hemmelighed, at Jamie Talbot er en mere populær herre. Han er en sympatisk og karismatisk karakter, der uge efter uge fanger seerne med sin udstråling. Derfor bør han også booke endnu en uge i X Factor og muligheden for at vinde hele konkurrencen.

Vi anbefaler derfor, at ens odds på X Factor semifinalen bliver, at Rasmus ryger ud til odds 3,25 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive