Vi er klar til Wimbledon 2017, som starter d. 3. juli i London, og det er man også hos bookmakeren 888, hvor der er et særligt Wimbledon free bet-tilbud til nye kunder.

Spil 100 kr. på en vilkårlig Wimbledon-kamp, og få et 100 kr. free bet, som du kan bruge til at spille på mere tennis eller andre valgfrie væddemål.

Vigtigt: Du skal bruge bonuskoden WIMDK sammen med din første indbetaling til 888sport, for at aktivere dette tilbud. Herefter spiller du 100 kr. på et Wimbledon-væddemål til odds 1.50 eller højere.

Hent dit free bet hos 888.dk >>

* Dette tilbud kommer oveni tilbuddet om 2000 kr. velkomstbonus hos 888.

 

Spil på Wimbledon hos 888

For at få dit free bet, skal du altså spille 100 kr. på en vilkårlig Wimbledon-kamp, og 888 har odds på samtlige kampe i både herre- og damesingle, så der er nok at vælge imellem på hylderne.

Caroline Wozniacki er også med i Wimbledon i år, hvor hun deltager for 11. gang, og det kunne selvfølgelig være oplagt at spille på Wozniacki i hendes første kamp. Men valget er altså dit.

Vil du spille på Wimbledon 2017, kan du også med fordel kigge vinderodds på herre- og damesingle turneringerne, hvor der er spændende odds at hente.

Hos herrerne er Roger Federer, Andy Murray, Rafa Nadal og Novak Djokovic alle inde i billedet som favoritter, mens det hos damerne ser ud til at blive et meget tæt løb mellem Petra Kvitova og Karolina Pliskova, som begge giver odds 6.00 lige nu.

Se de aktuelle vinderodds på herre- og damesingle forneden, som de ser ud lige nu hos 888, og husk at indkassere dit 100 kr Wimbledon free bet med bonuskoden WIMDK, hvis du er ny kunde hos bookien.

Hent dit free bet hos 888.dk >>

 

Odds på herresingle-vinder

 

Odds på damesingle-vinder