Indlæser...

I den spændende kamp i Danmarks VM-kvalifikationsgruppe mellem Rumænien og Polen, er vi klar med et spilforslag til kampen. Her tror vi nemlig meget på uafgjort, hvilket belønnes med odds 3.10 netop nu hos bet365.

Du kan læse mere om spilforslaget til Rumænien vs Polen forneden, eller du kan besøge bet365.dk med det samme, og se alle odds på kampen som i øvrigt vises på EuroSport 2 med kampstart kl. 20.45.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag til Rumænien vs Polen

Rumænerne fortsætter samme stil som førte dem til EM i sommers i Frankrig. Det er ikke altid lige inspirerende at se på, men der kommer resultater og point i hus. Dog flest uafgjorte kampe. Således åbnede Rumænien også VM-kval’en med 1-1 hjemme mod Montenegro, hvorefter det på udebane blev 5-0 over Armenien og 0-0 mod Kasakhstan.

Rumænien er stadig ubesejret på tredjepladsen i gruppen, og selv om det ikke altid bliver til tre point, er rumænerne et svært hold at besejre. Specielt på hjemmebanen, hvor de kun har tabt én af de seneste 17 kampe.

Polen har haft problemer med at vinde på udebane, hvor det blev til 2-2 mod Kasakhstan i åbningskampen i VM kval-gruppen. Derefter vandt Polen de to næste med 3-2 over Danmark og 2-1 over Armenien, men begge disse kampe blev spillet i Polen. På udebane har Polen kun vundet fire af deres seneste 15 kampe, hvoraf seks er endt uafgjort og fem er tabt.

Polen har vundet én gang i Rumænien, men det skete tilbage i 1932 i en venskabskamp, og siden da har polakkerne ikke vundet på rumænsk jord.

Med Rumæniens problemer med at vinde kampe generelt, og Polens problemer med at vinde på udebane, ser vi et uhyggeligt tæt opgør for os, som meget vel kan ende uafgjort. Det belønnes med et flot odds 3.10 hos bet365.

Indlæser...

 

Dagens Spilforslag