danskespil_logo_180Tips-spillene hos Danske Spil, har altid været en af spillernes absolut største favoritspil. Her kan man for helt ned til en enkelt kr. spille på en række med 13 eller 12 kampe, og hvis du rammer alle rigtige, så er der mulighed for at vinde den helt store gevinst.

I weekenden er der dog mulighed for at vinde en helt ekstrem stor gevinst i Tips 13. Der har nemlig ikke været nogle de foregående tre lørdage, som har ramt alle 13 kampe rigtige, og det betyder, at alle pengene er gået videre til denne lørdag. Det vil sige, at der på lørdag kan vindes hele 1.100.000 mio. kr. hvis du tipper alle 13 kampe rigtig, og det kan gøres for så lidt som en enkelt kr.

 

Her kan du deltage ved DM i Tips efteråret 2018 —>

 

Hvad er Tips 13 og Tips 12

Tips 13 og Tips 12 er to tipsspil hos Danske Spil, som kører hver lørdag og søndag. Hver lørdag skal spillerne forsøge at tippe 13 udvalgte kampe korrekt, og hvis man rammer alle 13, så er der rigtig flotte penge at hente. Indsatsen på Tips 13 starter helt nede ved 1 kr. for en enkelt række, men indsatsen stiger, hvis du forsøger at lave div. hel-  og halvgarderinger. Det betyder, at du sætter 2 eller tre krydser ud for en kamp, så du har større chance for at vinde.

Tips 12 er stort set det samme som Tips 13. Konceptet er det samme, her skal du bare tippe 12 kampe rigtigt i stedet for 13 kampe. Gevinsten er derfor også noget mindre, og indsatsen er fordoblet. Nu koster det 2. kr. pr. række, men du skal så også ramme en kamp mindre, for at vinde penge.

For at få gevinst på Tips 13 og 12 kræver det, at du har min. 10 kampe rigtige. Hvis du rammer 10, 11, 12 eller 13 kampe rigtige, så er du garanteret en præmie.