Masser af gode odds på Vild med dans den 12. oktober

Weekenden ligger og lurer lige rundt om hjørnet, og det samme gør show nummer seks af denne sæsons Vild med dans. Det var noget af en overraskelse i sidste uge, da den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen måtte pakke sit tøj og tage den tunge tur hjem. Han havde ellers været en stor seerfavorit det sidste stykke tid. Nu er der så otte par tilbage i konkurrencen, der skal dyste om at vinde Vild med dans. Ifølge Danske Spil er de store favoritter til at blive stemt ud i det sjette show Melodi Grand Prix-vinderen Emmelie de Forrest og rapperen Lucy Love.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Hvem stemmes ud 12. oktober?

Som skrevet før så er Emmelie de Forest og Lucy Love i farezonen for at skulle i omdans og eventuelt ryge ud. Det er altså præcis samme scenarie som i sidste uge. Her lå disse to deltagere også lunt i svinget til at blive stemt hjem, men endte med at overleve da Lars Christiansen måtte lade livet. Oddsene er dog en smule højere denne gang, så der kan faktisk være okay værdi i at spille på favoritterne. Emmelie de Forrest giver odds 2,00 på at blive stemt ud. Der er odds 1,30 på, at hun skal ud i en omdans. Hvis Lucy Love må pakke sin taske, så belønner Danske Spil det med odds 3,00. En omdans giver pengene 1,75 gange igen.

Tror man mere på endnu en overraskelse, så kunne det være den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen eller skiløberen Laila Friis-Salling. Begge deltager er sat til odds 6,50, hvis de ryger ud. Der er odds 2,40 på, at de skal danse to gange. Nedenfor kan du se samtlige odds på, hvem der bliver stemt ud og skal i omdans.

Odds på hvem der ryger ud af Vild med dans den 12. oktober

 

Odds på vinderen af Vild med dans

Det er dog ikke kun, hvem der ryger ud og skal danse mere end én gang, som man kan oddse på hos Danske Spil. Her er der nemlig også rig mulighed for at placere et odds på, hvem der vinder eller kommer i top tre. Præcis som for en uges tid siden, så har bookmakeren udpeget Molly Egelind og Simon Stenspil som forhåndsfavoritter. Signe Lindkvist og Esben Dalgaard betragtes som outsidere.

Særligt Simon Stenspil er blevet mere og mere populær hos både TV-seerne og dommeren. Han fik blandt andet topkarakterer for to uger siden i show nummer fire. Molly Egelind har nærmest siden starten været udset som den helt store forhåndsfavorit. Den position har hun beholdt efter sidste uges show. Det er altså med stor sandsynlighed blandt disse to skuespillere, at vi skal finde vinderen af Vild med dans sæson 15. Molly giver i øjeblikket odds 2,50, hvis hun vinder, mens Simon giver pengene 2,75 gange igen. Vi har samlet en liste over samtlige odds på vinderen og en top tre-placering nedenfor.

Odds på hvem der vinder Vild med dans den 12. oktober

 

Vild med dans spilforslag

Her på redaktionen har vi ikke været særlig heldige med vores spilforslag indtil videre, men på et tidspunkt må lykken vende. Det kunne sagtens ske i show nummer seks. Vi føler os nemlig forholdsvis sikre på, at Lucy Love må indstille sig på at skulle danse to gange.  Hun klarede frisag i sidste uge, da Emmelie de Forest og Lars Christiansen måtte danse for deres liv, men så heldig tror vi ikke på, at hun er denne gang.

Den danske rapper og multikunstner har indtil videre været i omdans to gange, og vi sætter vores lid til, at hun gør det til alle gode gange tre fredag den 12. oktober. Er man den mere modige type, kan man eventuelt spille på, at hun ryger og tredoble sine penge.

Derfor anbefaler vi at spille på, Lucy Love kommer i omdans til odds 1,75 hos Danske Spil.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Odds banner til Vild med dans