Indlæser...

De europæiske landshold skal på græs igen, og derfor ligger Superligaen og resten af de europæiske ligaer stille hen i den kommende uge. Årsagen er, at vi skal i gang med kvalifikationen til VM 2018 i Rusland, og her skal Danmark i kamp for første gang d. 4. september, når Armenien gæster Parken.

Først varmer Danmark dog op med en venskabskamp mod miniput-nationen Liechtenstein, hvor det bør blive til en del skydetræning for det danske landsholds angribere.

Ser vi på odds på Danmark vs Liechtenstein hos bookmakeren bet365, er det danskerne som er gigantiske favoritter. Her er der odds 1.08 på Danmark, og hele odds 21.00 på Liechtenstein og odds 11.00 på uafgjort.

Se handicap-odds, målscorer-odds og selvfølgelig live-odds på kampen hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mod Liechtenstein spilles onsdag d. 31. august kl. 20.00 på Casa Arena Horsens, og du finder flere udvalgte odds på Danmark vs Liechtenstein forneden fra bookmakeren bet365.

Forneden kan du også læse optakt til kampen, hvor vi ser nærmere på det seneste nye fra den danske landsholdslejr.

Indlæser...

 

Optakt: Danmark vs Liechtenstein

danmark-Liechtenstein-flag

Det danske landshold var – som de fleste nok ved – ikke med ved EM i sommers, og det er derfor et stykke tid siden, vi har set Danmark i en kamp af betydning. Vi skal helt tilbage til d. 17. november 2015, hvor det blev til 2-2 mod Sverige i den afgørende EM-playoff kamp i Parken.

Siden da er det blevet til fire venskabskampe, hvor Danmark først slog Island med 2-1 og dernæst tabte 1-0 til Skotland. Sidenhen var det danske A-Landshold et smut i Japan, hvor det blev til to kampe mod Bosnien (5-6 efter straffe) og sidenhen 4-0 over Bulgarien.

Nu er det danske landshold klar til at påbegynde en ny kvalifikationskampagne for at nå med til VM 2018 i Rusland, og landstræner Åge Hareide kommer på en spændende opgave, da han skal sammentømre et nyt hold som først og fremmest kan spille sig videre fra kvalifikationsgruppen.

 

Ny anfører på det danske hold

Daniel Agger har indstillet karrieren. Det er nok ingen nyhed for de fleste, men det betyder dog, at Åge Hareide nu skal finde en ny anfører på det danske landshold. Her har Åge Hareide stor vægt på erfaringen, når den nye anfører skal vælges.

“Jeg vægter erfaring, for det bliver en forlænget arm for træneren på banen. Det er meget, meget vigtigt for stemningen i truppen, at vi har en erfaren spiller på den post”, sagde Hareide for nyligt til EkstraBladet.

Simon Kjær var anfører på landsholdets tur til Japan tidligere på året, og alle forventer at Simon Kjær overtager anførerbindet efter Daniel Agger.

 

Ingen Kasper Schmeichel på mål

Kasper Schmeichel måtte udgå af Leicesters kamp mod Swansea i weekenden, og skal nu under kniven til en mindre brok-operation. Ikke noget der bør være de store krummer i, men det betyder dog, at Schmeichel formentligt misser både Liechtenstein og Armenien-kampene.

“Det er selvfølgelig ærgerligt, specielt også så tæt op mod kampene, at de (landsholdet, red.) bliver nødt til at kigge på andre målmænd, men det er jo en del af fodbold, og det ved Åge jo selvfølgelig, at det er. Han var selvfølgelig forstående, og for mig var det meget vigtigt, at jeg gjorde klart over for Åge, at jeg vil gøre alt for at blive klar til den her kamp”, siger Schmeichel til TV2 Sport og fortsætter:

“Så jeg tager den her operation, for der er ikke nogen måde, jeg kunne spille på nu, uden at få operationen. Det, at jeg får operationen mandag, det giver mig den bedste chance for at blive klar til søndag. Det bliver lige ved og næsten, måske. Det ved jeg ikke. Men jeg gør absolut alt for at blive klar.”

Også Martin Braithwaite må sidde landskampene over i den kommende uge, pga en skade som har holdt ham ude for sin klub Toulouse. Hareide har i stedet indkaldt Lasse Schöne fra Ajax.

 

Cornelius inde, Boilesen og Bendtner ude

Cornelius optræder normalt helt i hvidt på hjemmebanen i Parken, men nu er han tilbage i landsholdsvarmen efter han igen er blevet udtaget til landsholdet. Publikummet i Parken kan derfor få Cornelius at se i den røde trøje mod Armenien. I første omgang får Cornelius chancen mod Liechtenstein til at overbevise Hareide om, at han også er værd at satse på i de vigtige VM-kvalifikationskampe.

“Det var en rigtig god nyhed at være tilbage på landsholdet igen. Jeg er meget glad for at blive belønnet for det, jeg har præsteret. Jeg har haft to svære år, hvor jeg ikke har ramt niveauet som spiller. Derfor er det dejligt, at tingene kører rigtig godt igen”, sagde Cornelius til EkstraBladet.

To der derimod ikke har været værd at satse på iflg. Hareide, er Nicolai Boilesen og Nicklas Bendtner. Hareide lægger ikke skjul på, at begge spillere har brug for at spille regelmæssigt på et hold, hvis det skal blive til spilletid på landsholdet.

“Det er længe siden, Boilesen har spillet fodbold, og det er efterhånden også længe siden for Bendtner. Man skal have minutter i benene for at komme i kampform. En ting er at være i form til at gå en tur i parken, en anden ting er at kunne løbe i Parken og arbejde hårdt. Så vi må se bort fra dem og holde fokus på dem, der er her. Det er også vigtigt for de andre spillere, at hver mand har trænet og været i aktion. De skal med og arbejde, så må vi glemme de andre imens”, sagde Åge Hareide til BT.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330