Spil med i gratis quiz om præsidentvalget i USA hos Unibet og vind op til 25.000

USA er i disse dage i fuld gang med at beslutte, hvem der skal være landets nye præsident. Unibet markerer den store begivenhed ved at samle en præmiepulje på 25.000 kroner til den/de, som kan svare rigtigt på seks spørgsmål omhandlende valget i USA. Det er ganske gratis at deltage, og eneste krav er, at man er kunde hos Unibet. Det er muligt at deltage frem til klokken 19.00 torsdag den 3. november.

 

Deltag i quiz om præsidentvalget hos Unibet

 

Sådan deltager du i Unibets præsidentvalg konkurrence

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen her.
  3. Svar rigtigt alle seks spørgsmål
  4. Svar skal være afgivet inden tirsdag den 3. november klokken 18.00.
  5. Vær med i kampen om 25.000 kroner.

 

Sådan vinder du i Unibets konkurrence om præsidentvalget i USA

Som nævnt skal man svare rigtigt på alle seks spørgsmål i konkurrencen. Disse vil omhandle forskellige resultater af valget, som man altså skal forudsige. Hvis har brug for lidt hjælp med hensyn til, hvad du skal svare til spørgsmålene, vil vi desuden komme med vore forslag til et rigtigt svar på hvert af dem.

 

Hvem vinder majoriteten i senatet?

Demokraterne er i spil i flere stater, hvor de tidligere aldrig ville være spået en chance for at vinde. Desuden vokser utilfredsheden med Trumps håndtering af pandemien, hvilket også må formodes at skade ham. Vi regner derfor med, at Demokraterne vinder flertallet.

 

Hvor stor bliver majoriteten i senatet?

Vi regner som nævnt med, at det bliver Demokraterne, som tager majoriteten i senatet. Der er som nævnt flere stater, som er på vippen, men vi lægger hovedet på blokken og siger, at sker med et overtal på tre.

 

Hvem vinder Florida

Der er altid tæt kamp om Florida til det amerikanske præsidentvalg. Det er en særdeles vigtig stat på grund af dens mange valgmænd. Vi tror, at Donald Trump vinder på hjemmebanen i Florida, hvor mange af hans kernevælgere har hjemme. Vi tror dog, at det bliver meget tæt og siger mellem 51 og 51,9 procent.

 

Hvilken kandidat får flest stemmer?

Her er vi ikke i tvivl om, at det bliver Joe Biden. Næsten spørgsmål er så naturligvis, hvor mange flere han får. I 2016 fik Hillary Clinton tre millioner stemmer mere end Trump. Her tror vi, at Biden klare den langt bedre end Hillary og slår Trump. Vi siger mellem 5 og 10 millioner stemmer mere til Biden.

 

Hvad bliver stemmeprocenten

Der er tårnhøj interesse blandt amerikanerne for at stemme ved dette præsidentvalg. Ved seneste valg lå den på 55,5 % Vi vover pelsen og siger mellem 60 og 64,5 procent af de stemmeberettigede får stemt ved dette valg.

 

Hvem vinder præsidentvalget?

Det helt store spørgsmål. Joe Biden er den helt store favorit. Man skal naturligvis passe på med på forhånd helt at afskrive Trump efter 2016. Vi mener dog, at det meste logiske stadig vil være at gå efter en sejr til Biden, som i høj grad kan lukrere på utilfredsheden med Trumps håndtering af pandemien. Vi siger derfor at Joe Biden bliver USA’s næste præsident.

 

Opret dig hos Unibet

 

Regler og vilkår for kampagnen

Dette tilbud vil være åbent for tilmelding frem til tirsdag den 3. november klokken 18.00. Man vil udelukkende kunne benytte denne kampagne, hvis man er dansk kunde hos Unibet. Er man det, kan man deltage i kampagnen gratis. Hvor at vinde pengene, skal man svare rigtigt på alle quizzens seks spørgsmål. Er man den eneste spiller med seks rigtige, vinder man 25.000. Skulle der være flere med seks rigtige, vil puljen blive delt mellem disse. Man vil kun have mulighed for at deltage én gang i denne kampagne.

Spørgsmålene i Unibets Præsidentvalgs Predictor vil omhandle udfaldene af seks begivenheder, som vil finde sted på valgaftenen. Quizzens vinder(e) vil få deres præmie sat ind på deres spilkonto(er). Hvis der er nul spillere med seks rigtige svar, vil hovedpræmien ikke blive udbetalt. Nå man har registreret sit spil, vil dette blive betragtet som selve buddet. Unibet vil ikke være ansvarlige for bud, som er tabt eller ændret i forbindelse med overførslen. Man skal være opmærksom på, at bevis for magnetiske transskriptioner vil desuden ikke bliver accepteret som værende et gyldigt bevis for deltage.

Præmiepenge vil blive indbetalt senest 72 timer efter, at de korrekte besvarelser er blevet offentliggjorte. Unibet kan til enhver tid ændre eller annullere denne kampagne. Unibets regler og generelle vilkår er gældende.

 

Deltag i quiz om præsidentvalget hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund