Vind 250.000 med Unibets gratis CL-predictor

Så det tid til at afgjort dette års Champions League-finale, som står mellem Manchester City og Chelsea. Spillere hos bookmakeren Unibet kan deltage i deres gratis Champions League-predictor. Her har man mulighed for at vinde helt op til 250.000 kroner.

 

Spil med i Unibets gratis CL-predictor

 

Sådan deltager du i Unibets CL predictor

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen her.
  3. Svar rigtigt alle seks spørgsmål
  4. Svar skal være afgivet inden fredag den 239. maj klokken 21.00.
  5. Vær med i kampen om op til 250.000 kroner.

 

De sådan vinder du i Champions League Predictor

Hvis man skal have fingrene i præmiepuljen, skal man blot svare rigtigt på quizzens seks spørgsmål. Her vil det handle om begivenheder i Champions League-finalen mellem Manchester City – Chelsea, som der skal forudsiges. Vi vil nu gennemgå de seks spørgsmål, som man vil støde på i quizzen.

Hvad bliver resultatet af kampen?

Her er det naturligvis ganske lige til. Man skal blot komme med sit bud på, at hvad kampen slutter efter 90 minutter. Vores bud er, at det bliver en 2-1-sejr til Manchester City.

Hvor mange gule kort kommer der i kampen?

Endnu engang er det er ret så lige ud ad landevejen. Vi tror, at det bliver en ret så hårdt spillet kamp, hvor vi ender med at få seks gule kort at se i løbet af aftenen i Porto.

Hvor mange hjørnespark kommer der i kampen?

Der på forhånd først og fremmest lagt op til en kamp, hvor Manchester City kommer til at presse Chelsea. Derfor mener vi også, at der let kan komme en del hjørnespark. Vi synes, at mellem 5 og 7. Svaret skal gives inden for et interval, så man behøver altså ikke ramme plet, hvis bare man er tæt nok på.

Hvilket hold får flest skud på mål? (inklusiv ekstra tid

Så er det tid til at forudsige, hvilket af holdene, som ender med at få flest skud på mål. Her skal man være opmærksom på, at ekstra tid også vil tælle med, hvis vi når dertil.

I regner som nævnt med, at dette bliver en kamp, hvor Manchester City vil komme til at dominere boldbesiddelsen, som Guardiola-hold har for vaner. Det tror vi også vil fremgå af skudstatistikken, hvor vi siger, Manchester City klarer sig bedre end Chelsea.

Hvem scorer det første mål i kampen?

Manchester Citys blot 21-årige kantspiller Phil Foden fik en fremragende afslutning på sæsonen, hvor det blev til scoringer i sæsonens to sidste Premier League-kampen.

Det er naturligvis også værd at bemærke, at Foden har optrådt i samtlige Citys Champions League-kampe og startet dem alle bortset fra den første. Han scorede blandt andet i begge kvartfinaler mod Borussia Dortmund. Derfor mener vi, at den unge englænder er et godt bud på en første målscorer i finalen.

Kommer der straffespark i kampen?

VAR har gjort, at der dømmes flere straffespark end tidligere. Med det in mente mener vi da også, at mulighederne for at vi får et straffespark i finalen er ganske pæne. Vi siger derfor, at det sker.

 

Deltag i konkurrencen om 250.000 hos Unibet

 

Regler og vilkår for kampagnen

Denne kampagne er for nye såvel som gamle kunder hos bookmakeren Unibet. Man skal være fyldt 18 for at deltage. Deltagelsen er gratis for alle kunder hos Unibet, og tilmelding er ikke påkrævet. Man har mulighed for at deltage frem til kampstart, hvilket vil sige lørdag den 29. maj klokken 21.00.

Præmien er en pulje på 250.000, og gevinster vil være uden krav om omsætning. For at få del i præmiepuljen skal man svare rigtigt på alle seks spørgsmål. Med mindre andet er specificeret vil disse omhandle begivenheder i den ordinære spilletid. Spørgsmålene vil omhandle udvalgte Champions League-events.

Man skal være opmærksom på, at puljen vil blive delt mellem alle spillere med seks rigtige besvarelser. Det vil sige, at hvis to spillere har seks rigtige, vil de dele puljen og hver modtage 125.000 kroner. Såfremt ingen spillere svare korrekt på alle spørgsmål, vil det betyde, at der ikke uddeles nogen præmie.

Man vil få udbetalt den kontante præmie senest 96 timer efter, at de korrekte besvarelser er offentliggjort. Man skal være opmærksom på, at Unibet har ret til at ændre eller annullere denne kampagne til enhver tid. Desuden er Unibets generelle regler og vilkår til hver en tid gældende.

 

Spil med i Unibets gratis CL-predictor