Se Lazio-Inter hos Unibet og få 25% live profit boost

Christian Eriksen og Inter skal spille topopgør i Serie A mod Lazio. Inter er det nye førehold i Serie A, mens Lazio er på tredjepladsen blot et point efter milaneserne. Unibet viser kampen på Unibet TV, og der er flere gode grunde til, at du skal vælge at se kampen netop her. Unibet tilbyder nemlig 25% live profit boost på deres kampe i denne weekend. Her er foruden Lazio-Inter også tale om Valencia-Atlético Madrid. Spiller man live på en af disse to kampe, vil ens bet altså få et boost på 25%.

 

 

Opret dig hos Unibet her

 

 

Sådan booster du dit livebet

  1. Du skal nurligvis have en konto hos Unibet.
  2. Du skal enten have penge på din konto eller have spillet på den pågældende kamp for at kunne se den på Unibet TV.
  3. Tilføj dit livespil til til din kupon.
  4. Væddemålet skal være til odds 1,40 eller højere.
  5. Vælg dit 25% profit boost.
  6. Den maksimale indsats er 250 kroner.
  7. Du kan vinde op til 1.000 kroner ekstra.

Se Eriksen og Inter i topopgør

Dagens helt store kamp er som nævn Lazio-Inter. Dette topopgør i Serie A spilles søndag den 16. februar klokken 20.45 på Stadio Olimpico i Rom. Inter overhalede sidste weekend Juventus og overtog dermed førstepladsen i Serie A. Det skete efter en weekend, hvor man slog rivalerne fra AC Milan med 4-2. Samtidig tabte Juventus lidt overraskende 2-1 til Verona. Nu hvor Inter har overtaget førstepladsen, gælder det naturligvis om at beholde denne. Derfor skal Eriksen og holdkammeraterne meget gerne vinde den svære udebanekamp mod Lazio.

Lazio er en af sæsonens helt store overrakelser. Romerne her som nævnt med helt deroppe, hvor det er sjovt. Med blot ét op til Inter er denne kamp selvsagt også ufatteligt vigtig for Lazio, hvis de skal gøre sig håb om et mesterskab i år. Man skal tilbage til år 2000 for at finde klubbens seneste mesterskab. Skal Lazio have succes i denne kamp kommer meget formegentlig til at afhænge af Ciro Immobile. Italieneren er i sit livs form. Han har scoret 25 mål i 23 Serie A-kampe.

Unibets anden kamp er som nævnt La Liga-opgøret mellem Valencia og Atlético Madrid. Denne kamp spille fredag den 14. februar klokken 21.

Det skal du oddse på

Kampagnen gælder som nævnt kun live bets. Dermed dikterer kampens forløb naturligvis de tilgængelige odds. I vores spilforslag har vi af gode grunde taget udgangspunkt i oddsene fra før kampstart. Man kan naturligvis vælge flere forskellige strategier, når man live better. Man gøre det umiddelbart efter kampstart eller vælge at se kampens forløb an. Man kan naturligvis også kombinere disse to. Du skal naturligvis huske på, at du maks. kan vinde 1.000 kroner ekstra via Live Profit Boost.

Immobile scorer

Immobile har som nævnt et helt igennem uhyggeligt scoringssnit i denne sæson med over et mål per kamp i Serie A. Vi tror da også, at ligaens suveræne topscorer finder vejen til netmaskerne mod Inter. Unibet giver i skrivende stund odds 2,18 igen på, at han scorer i kampen. Skulle man i stedet have mere fidus til en Inter-spiller, kan med fordel vælge Romelu Lukaku. Belgieren har også et helt pænt snit med 17 mål i 23 kampe. Skulle Christian Eriksen være involveret i kampen, er han naturligvis også en mulighed. Han var som bekendt yderst tæt på at lave sit første Inter-mål i Milano-derbyet.

Der kommer mål

Der er altså tale om to hold, som er yderst habile, når det kommer til at lave mål. Derfor tror vi på, at der kommer over 2,5 mål i kampen. Dette giver i skrivende stund odds 1,72 igen hos Unibet. Hvis Inters kamp mod Milan er nogen indikator, bør det ikke være helt ved siden af.

 

 

Opret dig hos Unibet her

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er tilgængelig på ugens kampe, som vises på Unibet TV. Dette er i denne uge Valencia-Atlético Madrid og Lazio-Inter. Du vil kunne se denne Live Profit Boost på din spilkupon, når du har placeret et livebet på den udvalgte kamp. Dit bets odds skal være på 1,40 ellere mere. Den maksimalt tilladte indsats med hvert Live Profit Boost er på 250 kroner. Du skal desuden være opmærkson på, at den maksimale bonusudbetaling er 1.000 kroner per spiller. Du kan kun benytte rigtige penge og ikke free bets eller bonuspenge i denne kampagne.

Tilbuddet er ikke gældende, hvis du benytter dig af cash-out funktionen. Unibet har ret til på hvilket som helst tidspunkt at ændre gevinster eller begrænse indsatser. Unibet har desuden ret til at ændre eller annuellere kampagnen på et hvert givent tidspunkt. Unibets generelle regler og vilkår er desuden gældende til hver en tid.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund