Unibet_app_apple_watch

 

 

Det er nok ikke nogen tilsnigelse at påstå, at Apple Watch er et af de mest hypede ure som rammer markedet i 2015, og der er selvfølgelig mange fans af Apple-produkter, som allerede har investeret i et spritnyt Apple Watch til at pryde håndledet med.

Priserne for et Apple Watch starter ved ca. 3000 kr. mens det dyreste “speciel edition” Apple Watch koster i omegnen af 134.000 kr. Eller det samme som en af Rolex’ topmodeller.

Hvor smart sådan et Apple Watch i virkeligheden er, vil vi undlade at gøre os kloge på, men i hvert fald begynder alverdens selskaber nu at fremstille specielle Apps til det nye Apple Watch, og Unibet er den første bookmaker i verden der hopper med på bølgen.

Unibet Sports Betting App er navnet på den nye App til Apple Watch, og i første omgang er App’en kun tilgængelig på det britiske marked, men Unibet oplyser overfor Odds.dk, at andre markeder snart følger efter.

 

En verden af sport på dit håndled

Gennem App’en vil spillerne kunne se direkte hestevæddeløb og resultater fra fodboldverdenen og andre resultater via en livescore-service. Unibet oplyser endvidere, at App’en vil blive videreudviklet, så der kommer endnu flere funktioner til de sportsglade ejere af et Apple Watch.

Vi venter spændt på, at Apple Watch og den nye Unibet Sports Betting App rammer det danske marked, for det lyder som et stykke uundværligt legetøj for den seriøse sports- og Apple-fan.