Tyskland – Aserbajdsjan odds: Kan hjemmeholdet gøre arbejdet færdig?

Efter ni kampe har Tyskland stadig maksimumpoint, og de har for længst sikret førstepladsen i VM-kvalifikationsgruppe C. Aserbajdsjan har dog også haft en fornuftig kvalifikation, og det her kan gå hen og blive en rigtig god kamp i mellem to hold, der kan spille frit.

Tyskland har været fuldstændig suveræne i denne kvalifikation. 27 point og hele 38 scorede mål er det blevet til for Die Mannschaft, der dermed for længst har sikret sig en billet til VM i Rusland.

Aserbajdsjan kommer ganske vist ikke til VM, men de kan alligevel være tilfredse med deres kvalifikation. De er nemlig ikke længere en prügelknabe  i europæisk fodbold. I denne kvalifikation har de fået ti point, og landets klubber er også begyndt at præstere godt i de europæiske turneringer.

Bookmakerne er dog ikke i tvivl om, hvem der vinder kampen her. Hos NordicBet er der odds 1,07 på en tysk sejr, imens Aserbajdsjan udbydes til odds 35.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her, og bliv klogere på, hvorfor det er den perfekte bookmaker til folk, der elsker nordiske begivenheder.

 

Spil på kampen hos NordicBet

 

Optakt: Tyskland – Aserbajdsjan

Tyskland

Det tyske landshold har været en decideret maskine i denne kvalifikation. Ni kampe og ni sejre er det blevet til, og undervejs har Die Mannschaft blandt andet smadret Norge med 6-0 og Tjekkiet med 3-0. Derudover er det blevet til to storsejre imod San Marino, imens Aserbajdsjan og Nordirland også er blevet udspillet. Der har kort sagt ikke været nogen slinger i valsen hos Joachim Löws mandskab.

Nu mangler de kun én sejr for at færdiggøre den perfekte kvalifikation, hvilket i sig selv er en bedrift. Derfor er det da heller ingen overraskelse, at de tyske verdensmestre i øjeblikket er blandt de absolutte favoritter til næste års VM-slutrunde.

Tyskerne må dog undvære et par markante spillere. Først og fremmest er den normale anfører, Manuel Neuer skadet, men profiler som Mesut Özil, Sami Khedira, Timo Werner, Ilkay Gündogan, Marco Reus og Mario Gomez er heller ikke med i truppen.

 

Trup

Målmænd: Kevin Trapp (Paris Saint-Germain), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-André ter Stegen (Barcelona)

Forsvarsspillere: Shkodran Mustafi (Arsenal), Marvin Plattenhardt (Hertha BSC), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Mats Hummels (Bayern München), Niklas Süle (Bayern München), Antonio Rüdiger (Chelsea), Jérôme Boaten (Bayern München), Joshua Kimmich (Bayern München)

Midtbanespillere: Julian Draxler (Paris Saint-Germain), Toni Kroos (Real Madrid), Emre Can (Liverpool), Amin Younes (Ajax), Leon Goretzka (Schalke 04), Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Sebastian Rudy (Bayern München), Leroy Sané (Manchester City)

Angribere: Sandro Wagner (Hoffenheim), Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach), Thomas Müller (Bayern München)

 

Aserbajdsjan

Den tidligere sovjetrepublik er efterhånden blevet en rigtig fodboldnation. Oliestaten Aserbajdsjan har i denne kvalifikation leveret nogle fine resultater, og de er ikke længere en walkover. Det er blandt andet blevet til en 1-0 sejr imod Norge og 0-0 i Tjekkiet, hvilket viser, at Aserbajdsjan er inde i en flot udvikling.

Dette bliver forstærket af de aserbajdsjanske klubbers imponerende resultater i Europa i gennem de sidste år. De aserbajdsjanske klubber er blevet en fast bestanddel af de europæiske gruppespil, hvor de bliver matchet på højt niveau. Fortsætter udviklingen virker det blot som et spørgsmål om tid før, landsholdet gør dem kunsten efter og kvalificerer sig til en international turnering.

På trods af den flotte udvikling er der dog ikke mange aserbajdsjanske spillere, der får klokkerne til at ringe hos almindelige fodboldfans. FCK-fans kan dog måske huske et par af Qarabags spillere. Her kan man for eksempel nævne den nationaliserede brasilianer Richard Oliveira, der for nyligt blev aserbajdsjansk statsborger. Han har været en profil for Qarabag siden, at han skiftede til dem i 2012.

En anden spændende spiller 21-årige Ramil Sheydaev, der ligeledes spiller for Qarabag. Han startede sin karriere i russiske Zenit Skt. Petersborg, og han spillede som ungdomsspiller for det russiske landshold. Her var han blandt andet med til at vinde U17-EM i 2013. Han blev længe regnet for en af Ruslands bedste unge spillere, og han bombede mål ind for Zenits andethold. Han fik dog aldrig chancen i Rusland, hvorfor han til sidst valgte at skifte sit russiske pas ud med et aserbajdsjansk. Dette var muligt, da hans far er fra Aserbajdsjan.

 

Trup

Målmænd: Kamran Aghayev (Mlada Boleslav), Anar Nazirov (Zira), Emil Balayev (Sabail)

Forsvarsspillere: Magomed Mirzabekov (Neftci), Pavlo Pashayev (Oleksandriya), Urfan Abbasov (Gabala), Badavi Guseynov (Qarabag), Rashad Sadygov (Qarabag), Ruslan Abisov (Neftci), Tarlan Guliyev (Inter Baku)

Midtbanespillere: Gara Garayev (Qarabag), Namig Alasgarov (Neftci), Javid Huseynov (Gabala), Tamkin Khalilzade (Zira), Rahid Amirguliyev (Qarabag), Richard Almeida (Qarabag), Afran Ismayilov (Qarabag)

Angribere: Renat Dadashov (Eintracht Frankfurt), Ruslan Qurbanov (Qabala), Ramil Sheydaev (Qarabag), Dimitri Nazarov (Erzgebirge Aue), Mahir Madatov (Qarabag)

Spilforslag

Tyskland har simpelthen bombet mål ind i denne kvalifikation, og Aserbajdsjan kan nemt få en lang aften. Selvom gæsterne er inde i en spændende udvikling, er de stadig markant dårligere end Tyskland, og de bør få det rigtig svært. Det er dog svært at blive fristet af odds 1,07 på en tysk sejr, hvorfor vi er tvunget til at lede andetsteds for værdi.

Denne værdi findes på målscorerspil. Tysklands angribere bør komme frem til flere store chancer imod Aserbajdsjan, og vi spiller derfor på, at Thomas Müller kommer på tavlen til odds 1,50 hos NordicBet. 

 

Spil på at Thomas Müller scorer til odds 1,50 hos NordicBet