Indlæser...

Søndag kl. 15.15 er der topkamp i Premier League, når ligaens to tophold tørner sammen på White Hart Lane i London. Tottenham indtager før spillerunden en andenplads i Premier League, men står overfor en svær opgave mod topholdet fra Manchester, som har vundet samtlige seks første kampe i sæsonen.

I denne optakt ser vi på odds på Tottenham vs Manchester City, og ser nærmere på de to klubbers seneste kampe i optakten forneden.

Hos bookmakeren bet365 er der odds 3.10 på Tottenham, mens der er odds 2.40 på Manchester City. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Tottenham vs Manchester City vises på 6’eren, og herunder kan du se flere udvalgte live-opdaterede odds på kampen hos bookmakeren bet365, samt læse optakt til kampen med det seneste nye fra begge lejre.

Indlæser...

 

Optakt: Tottenham vs Manchester City

tottenham-man-city-logo

Tottenham har spillet tre hjemmekampe i denne sæson, hvor det er blevet til to sejre og en uafgjort. Det er en ganske fin pointhøst, når man tager i betragtning, at Spurs har en samlet målscore på beskedne 3-1 i de tre hjemmekampe. Hvert et mål har talt for Spurs, som har slået Crystal Palace med 1-0, Sunderland med 1-0 og spillet 1-1 mod Liverpool.

Tottenham er inde i en rigtig god stime, hvor man helt fortjent ligger til i toppen af rækken. Man er stadig ubesejret i Premier League, og faktisk har Spurs kun tabt én kamp efter sommerferien, nemlig 1-2 nederlaget hjemme til Monaco i første kamp i Champions Leagues gruppespil. Senest blev det til 0-1 ude mod CSKA Moskva og med de tre point er Tottenham stadig med i kampen om toppladserne i Gruppe E.

En vigtig detalje før kampen mod City er, at Tottenham er ramt af skader på flere nøglepositioner i øjeblikket. Harry Kane er dømt ude til starten af november, mens Moussa Dembele og Moussa Sissoko også begge er meldt ude til søndagens brag mod City. Erik Dier og Danny Rose har også siddet ude med skader i de seneste kampe, men er dog meldt tilbage i træning, og kan måske komme i spil til søndagens topopgør.

 

Manchester City viser skræmmende styrke

Man må sige Guardiola har fået en godkendt start på sit nye job som Big Kahuna i Manchester City. Siden sæsonstarten har Manchester City ganske enkelt vundet samtlige kampe i både Premier League, Liga Cup’en, Champions League kvalifikationen og i gruppespillet, bortset fra den seneste 3-3 kamp ude mod Celtic i denne uge.

En helt vanvittig bedrift, som vidner om at Manchester City formentligt bliver holdet man skal slå, hvis man vil blive engelske mestre i år. Tottenham vil naturligvis finde motivation i netop 3-3 kampen mod Celtic i onsdags, fordi skotterne her viste, at Manchester City trods alt ikke er uovervindelige i øjeblikket. Her var Celtic foran tre gange i kampen, men hver gang fandt City dog tilbage til udgangspunktet med en udligning.

Der er ingen tvivl om kvaliteten i dette Manchester City-hold, og det bliver unægteligt en svær kamp for Tottenham at vinde, men mulighederne er bestemt til stede. Hos Manchester City er Fabian Delph, Kevin de Bruyne og Vincent Kompany i øvrigt meldt ude af opgøret med skader.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League:

Indlæser...

 

bet365-580x330