Tirsdag d. 25. august 2015 byder på masser af pokalbold rundt omkring i Europa, og såmænd også herhjemme i den danske DBU Pokal.

Vi kaster et blik på de mest spændende kampe denne tirsdag i august, og starter naturligvis med de spændende returopgør i Champions League-kvalifikationens afgørende knockout-runde.

 

Indlæser...

Første opgør: 3-1 til Valencia

Tirsdagens mest attraktive kamp er formentlig opgøret mellem AS Monaco og spanske Valencia. Med et 3-1 udgangspunkt i Valencias favør fra det første opgør i Spanien for en uge siden, er der lagt op til en gyser på Stade Louis II i fyrstedømmet, hvor en 2-0 sejr til Monaco er nok til at sende dem videre på reglen om udebanemål. Kampen vises på TV3+ fra kl. 20.45.

Vores tip: Monaco vinder, men måske ikke stort nok til at gå videre.

 

Indlæser...

Første opgør: 3-2 til Celtic

I dette spændende returopgør i Sverige, skal Malmö ud og jagte den ene scoring, som kan sende holdet videre til Champions Leagues gruppespil – forudsat at Celtic ikke kommer på tavlen. Takket være et mål i de allersidste sekunder af det første opgør, fik Malmö et flot 3-2 resultat med hjem, og nu skal de regerende svenske mestre så forsøge at udnytte hjemmebanefordelen til at sende de skotske mestre på porten. Celtic har ikke set overbevisende ud i år – og da slet ikke på udebane – og Malmö har en hjemmebanestatistik på 7-3-1 i den igangværende Allsvenskan, hvor holdet p.t. lidt skuffende er at finde på femtepladsen.

Vores tip: Malmö udnytter hjemmebane-fordelen og sender Celtic ud af Champions League med en sejr.

 

Indlæser...

Første opgør: 2-2

Mange som så den første kamp i Schweiz vil mene, at der var tale om rent tyveri, da gæsterne fra Maccabi Tel Aviv fik lov at udligne i dommerens overtid til 2-2. Israelerne kom ikke frem til mange chancer, men var effektive foran mål, hvilket ikke kan siges om Basel. 16-5 i afslutninger i Basels favør i det første opgør vidner om en vis dominans, men nu skal Basel altså frem over stepperne og vinde den svære udekamp i Israel, hvis man vil spille Champions League gruppespil igen i år. I den hjemlige schweiziske liga er Basel kommet fra land med seks sejre i ligeså mange kampe og en imponerende målscore på 17-5.

Vores tip: Basel rykker sammen i bussen og vinder dette opgør.

 

Indlæser...

Første opgør: 1-0 til Shaktar Donetsk

Det første opgør i Østrig var en helt åben affære, hvor begge hold havde lige meget boldbesiddelse og ca. lige mange afslutninger på mål. Shaktar Donetsk var dog det eneste hold som kom på tavlen i det opgør, og har dermed alle muligheder på hånden, for at gøre arbejdet færdigt i returopgøret. Rapid Wien skal derimod frem og lave mindst ét mål, hvis man vil have chancen for avancement til gruppespillet, og kommer til Ukraine med en 5-1-0 formkurve fra den østrigske Bundesliga.

Vores tip: Denne kamp kan gå begge veje, men vi tror alligevel på, at Shaktar Donetsk kommer på tavlen mindst én gang, når Rapid Wien skal satse fremad banen for at jagte målet. Vi hælder derfor til 1X dobbeltchance, som du selvfølgelig kan spille hos Bet365.

 

Indlæser...

Første opgør: 2-1 til Dinamo Zagreb

Der venter albanske Skenderbeu en meget svær opgave i Zagreb, når albanerne skal ud og forsøge at score minimum to gange for at spille sig videre i årets Champions League. Oddset på hjemmeholdet er da også ekstremt lavt, hvilket afspejler chancerne meget godt. Skenderbeu har endnu ikke været i kamp i den hjemlige albanske liga i år, hvorimod Dinamo Zagreb allerede nu indtager førstepladsen i Kroatien efter syv kampe (3 sejre og 4 uafgjorte). Dog imponerer Dinamo Zagreb ikke synderligt på hjemmebane i år, hvor man i ligaen har vundet to og spillet to uafgjort, mens man i Champions League-kvalen slet ikke har vundet på hjemmebane endnu. Her det blevet til to gange 1-1 hjemme mod Fola fra Luxemborg og norske Molde. Zagreb har altså spillet sig videre på deres resultater på udebane, og det skal blive spændende at se om albanerne kan overraske i dag.

Vores tip: Til dét odds kan man overveje at spille på den albanske overraskelse. Der er ikke meget værdi i det lave odds på hjemmeholdet, trods alt.

 

Tirsdagskuponens øvrige kampe

I Danmark og England er der spændende pokalbold på programmet i henholdsvis DBU Pokalen og Capital One Cup.

Herunder kan du se odds på de største kampe.

 

DBU Pokal

Indlæser...
Indlæser...

 

Capital One Cup

Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...

 

For det komplette kampudvalg, kan du besøge “Dagens Kampe” her på odds.dk.