fcvestsjaelland logoI Superligaen tager FC Vestsjælland i aften mod AaB. FC Vestsjælland har endnu sit første point til gode på eget græs i Superligaen, men de har spillet ganske fornuftigt, så mon ikke det kommer på et tidspunkt.

FC Vestsjælland lagde i sæsonpremieren ud med at få uafgjort på Brøndby stadion, hvorefter man tabte hjemme med 0-2 til AGF. At stå med 1 point efter de to kampe er ikke en katastrofe for vestsjællænderne, selvom man havde håbet på mere. Målet i Superligaen må være at undgå nedrykning og indtil videre er man fri af stregen.

Find de bedste odds på kampen i bunden af artiklen

Det er dog værd at bemærke, at både FC Nordsjælland og FC København ligger under stregen og de må forventes at rykke op i stillingen i løbet af sæsonen. Med det i mente, så skal der helst et point på kontoen fra en kamp som i aften.

AaB er kommet flyvende fra start. Først en sejr over mestrene fra København, fulgt op af en sejr ude mod Esbjerg. Det giver max points efter 2 kampe og modstanden i aften er mere overkommelig end de to første runder. Hvis man spørger enhver AaB-fan i dag, så vil han mene, at alt andet end en sejr er skuffende.

FC Vestsjællands træner Ove Pedersen mener, at holdet spillede bedre mod AGF end mod Brøndby, og der er stor optimisme på Slagelseegnen.

Nøglen bliver at stramme endnu mere op i defensiven, hvor AGF fik for let spil. FC Vestsjælland har store ambitioner i ligaen fremover, og det skal starte med et godt resultat i aften. Kigger man på nyt i truppen, så er den eneste bemærkelsesværdige ændring, at Danni König endnu en gang er udlejet til Brønshøj, så han kan få spilletid den vej.

I AaB har man forstærket truppen med Anders K Jacobsen fra Fredericia. Han forventes ikke at blive en profil fra dag 1, men han er et spændende bekendtskab på sigt.

Med øgenavnet “AK47”, så er der noget at leve op til, men han afviser selv at være Helenius’ afløser og AaB udtaler da også, at man fortsat kigger efter flere angribere.

Det fjerner lidt af presset på det unge maskingevær. Han kan sagtens gå hen og få debut i aften og skulle han gå hen at score, så kommer det pres hurtigt tilbage. I forsvaret har AaB desuden Kenneth Emil Pedersen tilbage efter sin skade.

Hos bookmakerne kan man finde følgende odds på kampen:

FC Vestsjælland: 3.85 hos MermaidBet
Uafgjort: 3.50 hos MermaidBet
AaB: 2.15 hos Betsson

Kampen i Slagelse sendes på TV3 Sport 1 med kampstart kl 19:00.

Dagens spilforslag:

FC Vestsjælland er som nævnt kommet hæderligt fra start i årets Superliga. De forventes dog fortsat at skulle kæmpe om nedrykning og AaB er kommet flyvende fra start og kan potentielt ende med at blande sig i topstriden i år. Med den styrkeforskel, så er det svært at se FC Vestsjælland indfri sine egne forhåbninger om point i aften.

Huller i forsvaret var for store mod AGF og mod AaB vil det blive straffet på samme måde. Alt peger på, at nordjyderne stryger til tops i Superligaen efter aftenens opgør, hvilket vil ske hvis de vinder med mindst to mål. Hos odds.dk finder vi dog bedst value i det “rene” 2-tal:

— >> FC Vestsjælland-AaB: AaB vinder til odds 2.15 hos Betsson

Hitrate: 10/31 = 32%
Samlet indsats: 31
Samlet resultat: -5.28
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 83%