Indlæser...

Superligaen ruller på ny, og vi lægger fra land med Viborg vs FC Nordsjælland fredag d. 15. juli kl. 18.00. Senere fredag aften mødes også OB og Silkeborg i Odense. Den kamp løber af stablen kl. 20.15.

I denne optakt til Viborg vs FC Nordsjælland ser vi på odds på kampen hos bookmakeren bet365, hvor Viborg er forhåndsfavoritter. Her er der odds 2.25 på Viborg, mens FCN giver odds 3.00 for en sejr. Uafgjort giver pengene 3.40 gange igen.

Odds på kampen hos bet365.dk >>

 

Hvem kan kalde sig for årets første førerhold, når dommer Jørgen D. Burchardt fløjter Viborg vs FCN af ved otte-tiden fredag aften, og dermed få en god start på den nye Superliga-sæson? Vi kommer med vores bud på en eventuel vinder i optakten forneden.

Først ser vi dog på flere udvalgte odds på Viborg vs FC Nordsjælland hos bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Viborg vs FC Nordsjælland

Viborg_FF_logoEnergi Viborg Arena danner rammen om sæsonens første Superliga-kamp, og ydermere den første kamp under den nye Superliga-struktur.

Hjemmeholdet har brugt sommerens transfervindue på at forstærke sig, og her er den mest omtalte transfer naturligvis kontrakten med Christian Keller, som er en færdig mand i Randers FC efter sidste sæsons kærlighedsdrama. Keller fik for alvor gang i karrieren i netop Viborg for 11 år siden, og er nu tilbage for at få en frisk start på tingene i karrierens efterår.

Også Oliver Thychosen er ny mand i klubben, og han blev såmænd hentet i FC Nordsjælland, hvorfor han altså kan få Superliga-debut for Viborg mod sin gamle arbejdsgiver.

Også Andreas Bruhn og Jung-Bin Park er nye ansigter i Viborg-lejren.

Bevares, vi taler ikke om kæmpe signings, men særligt offensivt var Viborg mangelfulde i sidste sæson, men formåede alligevel at efterlade et godt indtryk i den første sæson tilbage i Superligaen med en ottendeplads. Viborg lander angiveligt ikke i top 6 i grundspillet, men det bør heller ikke blive en sæson, hvor klubben har kniven for struben.

 

Skader og form

Desværre for De Grønne fra Domkirkebyen ser det ud til at to af sidste sæsons bedste offensive spillere i Viborg – Serge Deble og Osama Akharraz – må sidde den første kamp over med skader.

Viborg har dog heller ikke fået den bedste optakt til Superliga-starten, for klubben har spillet tre træningskampe og tabt dem alle mod hhv. Randers, Vendsyssel og Esbjerg.

 

Hvor stort er hullet efter Emre Mor?

FCN_logoEn af sommerens mest omdiskuterede transfers var naturligvis Emre Mor. Dortmund har været på fiskeri i Farum og har snuppet det dansk/tyrkiske stortalent for en gigantisk millionsum, som bør give plads i økonomien til at styrke truppen til den kommende sæson.

Det kan man i særlig grad få brug for, da også Oliver Thychosen, Gudmundur Thorarinsson og Moberg-Karlsson har forladt FCN-skuden denne sommer. Eneste nye mand i FCN-lejren indtil videre er Mohammed Fellah som er kommet til fra Esbjerg.

FCN havde ikke en stor sæson i fjor, hvor klubben sluttede på niendepladsen, og ambitioner bør være større for klubben der for få år siden vandt det danske mesterskab og spillede Champions League.

Spørgsmålet er nu, hvad vi skal forvente os af FCN uden Emre Mor, som var en af sidste sæsons helt store profiler i både FCN og dansk fodbold generelt. Klubben har ikke forstærket sig, hvis vi sammenligner afgange med tilgange i sommerens transfervindue, så FCNs fans kan måske se frem til en lang sæson i den hårde ende af rækken.

 

Skader og form

Gæsterne er uden Mtiliga og Damgaard til kampen mod Viborg. Begge sidder over med skader.

FCN har gjort det udmærket i træningskampene op til sæsonstarten, hvor man blandt andet har slået Twente fra Holland med 1-0 ude. Samtidigt slog FCN også Roskilde med 3-2 hjemme, mens det er blevet til nederlag hjemme mod AaB og Shaktar Donetsk (1-2 og 1-3).

 

Spilforslag til kampen

I vores spilforslag til kampen mellem Viborg og FCN hælder vi mest til hjemmeholdet. Viborg er generelt stærke på hjemmebane, hvor der ikke bliver givet ved dørene. Dog er Viborg uden Serge Deble og Osama Akhrarrez i opgøret, hvilket vil være en svækkelse i offensiven.

Alligevel forventer vi at Viborg bliver det bedste hold på banen, men der kan nemt blive tale om en halv-nervøs forestilling fra begge mandskaber, da ingen ønsker at tabe den første kamp i sæsonen.

FCN – som altså ser ud til at være kommet svækkede ud af transfervinduet, hvis man ser bort fra klubbens opsparingskonto – ser ud til at satse på den unge trup fra sidste sæson, så vi tror ganske enkelt ikke på at FCN kan vinde dette opgør. Nordsjællænderne får højest ét point med hjem.

Derfor spiller vi Viborg (draw no bet) til odds 1.62 hos bet365. Her er der gevinst hvis Viborg vinder, mens du får indskuddet tilbage, hvis kampen slutter uafgjort.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330