Superliga: Odds på OB vs AGF

Indlæser..

Når OB fredag kl 18.00 tager i mod AGF, bliver det en kamp mellem to point-hungrende mandskaber. OB kommer til opgøret med seks nederlag på stribe i Superligaen, mens AGF kun har vundet én ud af de sidste ni Superliga-kampe.

På papiret bliver det et tæt opgør mellem to jævnbyrdige mandskaber, som begge har Top 6 som målsætning, og ser vi på odds på OB vs AGF forstærkes billedet af to mandskaber som matcher hinanden godt.

Hos bet365 er der odds 2.50 på OB, mens der er odds 2.70 på AGF-sejr. Uafgjort giver pengene 3.40 gange igen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem OB og AGF vises på TV3 Sport 1 med kick off kl. 18.00 på TREFOR Park i Odense. Du kan se flere udvalgte odds på kampen herunder, hvor du også finder vores optakt til OB vs AGF.

Indlæser..

 

Optakt: OB vs AGF

ob-agf-logo

OB har ikke scoret et mål i Superligaen siden d. 22. august, hvor det blev til 3-2 nederlag ude mod Esbjerg. Siden da har OB tabt yderligere fem kampe i streg, og det er ydermere sket uden at fynboerne er kommet på tavlen.

Senest blev det til 3-0 ude mod Brøndby, hvor OB i den grad blev spillet ud af banen, og ovenpå en stime af dårlige resultater, har det fået fansene i Odense og sportspressen til at spekulere i en snarlig fyreseddel til cheftræner Kent Nielsen.

Det bliver dog ikke til noget, hvis man skal tro OBs sportsdirektør Jesper Hansen.

“Svaret er ganske kort, at Kent Nielsen ikke er i fare for at blive fyret. Da vi ansatte Kent i 2015 på en fireårig aftale var det et klart signal om, at vi skal bygge nogle ting op fra bunden. Det er jeg helt overbevist om, at Kent er den rette mand til, og vi har rigtig stor tålmodighed”, sagde Jesper Hansen til OBs hjemmeside.

At Kent Nielsens job synes fredet i Odense ændrer dog ikke på det faktum, at OB snart skal på tavlen igen. Først og fremmest på måltavlen, men så sandelig også på pointtavlen.

Kent Nielsen kan glæde sig over, at Anders K. Jacobsen er på vej tilbage i form efter rygproblemer som har holdt angriberen ude de sidste tre kampe.

 

AGF i resultatmæssig krise

Det ser altså skidt ud i OB, og helt så skidt ser det trods alt ikke ud for AGF, hvis vi kigger på øjebliksbilledet i de to klubber.

Siden det knusende 0-7 nederlag hjemme mod Brøndby, har AGF overvejende spillet rigtig fin fodbold, og havde fortjent flere point i de seneste kampe, end det er blevet til. 2-1 nederlaget til AaB i Aalborg gjorde særligt ondt på “De Hviiie”, fordi man rent faktisk spillede markant bedre end AaB i det opgør.

Der blev da også fulgt op med en 3-1 sejr hjemme mod FCN, men dårligt havde AGF’erne fået armene ned, før det igen blev til et skuffende 1-0 nederlag ude mod Silkeborg. Også her var AGF det bedste hold på banen over 90 minutter, men Silkeborg holdt på mirakuløs vis målet rent, og straffede en kluntet aktion af netop indskiftede Kasper Junker i kampens slutning.

Også i hjemmekampen mod FC Midtjylland skabte AGF masser af chancer, men måtte nøjes med 1-1. Senest blev det så til 2-0 nederlag i Parken, men FCK på hjemmebane er nærmest også i sin helt egen liga, og ikke mange hold kommer til Parken og får noget med derfra i øjeblikket. Det kan Club Brügge bl.a. skrive under på.

 

AGF-trio på vej tilbage efter skader

Ser man bort fra den pauvre pointhøst i Aarhus, har spillet faktisk i store træk set fornuftigt ud. I den kommende tid skal det blive spændende at følge bl.a. Chris Ikonomidis, som AGF har lejet i Lazio sæsonen ud. Den hurtige og teknisk skarpe venstrekant ser ud til at blive et spændende bekendtskab for AGFs fans og fans af Superligaen generelt.

Samtidigt er Morten “Duncan” Rasmussen ved at være i topform igen ovenpå den skade som holdt ham ude af AGFs sæsonforberedelser og de første kampe i sæsonen.

Derudover kan Glen Riddersholm formentlig snart gøre brug af tre vigtige spillere, som har siddet over i de seneste kampe med skader. Det drejer sig om Martin Spelmann, Danny Olsen og den nye centerforsvarer AJ Soares. Hvorvidt disse når at blive klar til fredagens kamp mod OB, er dog tvivlsomt.

“Jeg ved ikke, hvem der eventuelt er i spil til OB-kampen. Det er nok mest realistisk med Danny Olsen, mens de to andre fortsat mangler noget. Vi skal i hvert fald ikke forcere noget, der så kan give bagslag”, sagde Riddersholm til Århus Stiftstidende.

De seneste to opgør mellem OB og AGF i Odense er begge endt 2-2. Det kan meget vel blive endnu en målrig affære på fredag, hvor begge hold formentligt vil gå benhårdt efter alle tre point. Senest de to hold mødtes var i maj 2016 i Aarhus, hvor AGF vandt kampen med 2-1.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen netop nu:

Indlæser...

 

bet365-580x330