Indlæser...

De danske mestre fra FC København skal på græs for første gang i årets Superliga lørdag d. 16. juli kl. 18.30 i Parken, hvor oprykkerne fra Lyngby kommer på besøg.

I denne optakt til FCK vs Lyngby ser vi på odds på kampen, hvor FCK ikke overraskende er storfavoritter til at snuppe alle tre point i sæsonpremieren. Lyngby har dog brugt transfervinduet til at forstærke truppen med flere spændende navne, hvilket du kan læse mere om i vores optakt forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Ser vi på odds på FCK vs Lyngby hos bookmakeren bet365, er der odds 1.36 på FCK, mens der er odds 11.00 på Lyngby-sejr. Uafgjort kan spilles netop nu til odds 4.20.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på FCK mod Lyngby fra bet365, som har over 100 odds-markeder på kampen. Besøg bookmakeren nu for et komplet overblik over målscorer-odds, handicap-linjer og mere til.

Indlæser...

 

Optakt: FC København vs Lyngby

fck logoÅrets første københavner-derby løber af stablen allerede i første spillerunde, når FCK får besøg af Lyngby i Parken. Oddsene på FCK er raslet ned de seneste par dage, og nu er FCK gigantiske favoritter til at vinde kampen.

En medvirkende faktor til dette er selvfølgelig, at vi onsdag aften fik en smagsprøve på, hvor stærke FCK er allerede nu i pre-season. Med en sikker sejr på 0-3 ude over nordirske Crusaders i Champions League-kvalifikationen ser de forsvarende mestre ud til at være 100% fit for fight til den nye sæson.

FCK har kun sagt farvel til Nicolai Jørgensen fra den normale startellever, men har til gengæld forstærket sig med flere spændende spillere. Først og fremmest er der kommet kontrakt på sidste sæsons lejesvende – Robin Olsen og Peter Ankersen – som gjorde det fortræffeligt for københavnerne i sidste sæson. Derudover er der hentet en spændende måljæger i form af serbiske Andrija Pavlovic til klubben på en 5-årig kontrakt.

FC København ser mindst ligeså stærke ud som i sidste sæson, og derfor er FCK’erne selvfølgelig også storfavoritter i dette opgør – og i Superligaen generelt.

 

Skader og form

FCK har umiddelbart ingen skader i truppen til kampen mod Lyngby.

I de seneste kampe har FCK spillet tre træningskampe og en Champions League kvalifikationskamp. I træningskampene slog FCK Amkar med 3-0, men tabte derefter 1-0 til både de rumænske mestre fra Astra Giurgiu og Dinamo Zagreb.

FCK har i øvrigt netop – her fredag middag – trukket netop Astra Giurgiu som deres næste modstander i Champions League-kvalifikationen, hvis man altså går videre mod Crusaders. Med 0-3 sejr på udebane ser det dog overkommeligt ud for FCK.

 

Davids kamp mod Goliat

Lyngby_logoKampen mod FCK bliver en hård velkomst i Superligaen for Lyngby, og at kalde opgøret for Davids kamp mod Goliat, er nok ingen overdrivelse.

Lyngby vandt 1. division i sidste sæson med ét point foran Silkeborg. 19 sejre, 7 uafgjorte og 7 nederlag blev det til i den måske stærkeste og mest jævnbyrdige 1. division dansk fodbold nogensinde har set. Kvaliteten i den næstbedste række er steget gevaldigt i de senere år, og Lyngbys sejr i 1. division bør ses som et kvalitetsstempel på cheftræner David Nielsens arbejde i klubben.

Nu er Lyngby tilbage i Superligaen, hvor den traditionsrige klub skal forsøge at bide sig fast og undgå en tur i elevatoren. Lyngby har da også forstærket sig i transfervinduet, hvor der er kommet flere spændende spillere til.

Hallgrimur Jonasson er kommet til fra OB, hvor han indtil sin afsked med klubben bar anførerbindet. Derudover har Lyngby hentet Martin Ørnskov i Brøndby og Emil Larsen, som vender hjem til dansk fodbold efter fesent ophold hos Columbus Crew i USA.

Også Lasse Rise og Kristoffer Larsen er kommet til fra Esbjerg og norske Brann, mens Jesper Hansen vender hjem fra Bastia på en fri transfer. Til gengæld har Lyngby sagt farvel til to erfarne spillere i Dennis Sørensen og Daniel Jensen, som begge har indstillet karrieren.

 

Skader og form

Lyngby har umiddelbart ingen skader til kampen mod FCK.

I træningskampene er det gået fantastisk for Lyngby, som har været i kamp mod to Superliga-mandskaber i form af AGF og SønderjyskE. Først slog Lyngby Sønderjyske med 3-1 og mod AGF vandt oprykkerne igen med 2-1.

Ind imellem disse to kampe spillede Lyngby også mod Helsingør, hvor det blev til en flot sejr på 4-1. Jeppe Kjær og Mikkel Rygaard har været i målform i træningskampene med henholdsvis to og tre mål for Lyngby.

 

Spilforslag til kampen

Lyngby kommer ud til dette opgør med én mission, nemlig at undgå nederlag. Kan Lyngby få ét point her, vil det føles som en sejr at undgå nederlag i Parken mod de forsvarende mestre i første kamp i sæsonen. En kamp der altid er vigtig at undgå at tabe.

Alle odds er mod Lyngby i dette opgør, og vi tror da også at David Nielsens tropper får store problemer i Parken. Det lugter lidt af en komfortabel sejr til FCK, og derfor er det oplagt at stikke ud på en målscorer i FCK-lejren.

Vi spiller på den målaktuelle Federico Santander, som netop nu giver odds 2.90 hos Unibet til at score når-som-helst i kampen.