Superliga: Odds på FC Nordsjælland vs FC Midtjylland

Indlæser..

Søndag kl. 18.00 går det løs med FC Nordsjælland vs FC Midtjylland i Superligaen, og her skal hjemmeholdet forsøge at bygge videre på den fabelagtige sæsonpremiere, hvor FCN kunne rejse hjem fra Viborg med en 0-4 sejr i bagagen.

FC Midtjylland kom fra start med et skuffende uafgjort resultat på 2-2 hjemme mod Randers, og Jess Thorup leder nu efter tre point mod det unge Nordsjælland-mandskab, så man kan hægte sig på i toppen inden FCK-toget er kørt.

I denne optakt ser vi på odds på FCN vs FCM i Superligaen denne søndag, hvor bookmakeren bet365 har sat gæsterne til at være favoritter. Netop nu er der odds 2.80 på FC Nordsjælland, mens der er odds 2.40 på FC Midtjylland.

Ingen af de sidste 10 opgør mellem de to klubber er endt uafgjort, men skulle det ske denne gang, kan man få pengene 3.40 gange igen på uafgjort.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem FCN og FCM vises på TV3 Sport 1 med kick off kl. 18.00, og herunder kan du se flere udvalgte odds på FC Nordsjælland vs FC Midtjylland fra bookmakeren bet365, som tilbyder hundredvis af odds-markeder på kampen.

Indlæser..

 

Optakt: FCN vs FCM

FCN_logoFC Nordsjælland imponerede og overraskede på samme tid, da man i sidste weekend slog Viborg med hele 0-4 på udebane. Godt nok var Viborg uden flere profiler i opgøret, og leverede hvad Johnny Mølby bagefter beskrev som den dårligste indsats i sin tid som Viborg-træner, men man kan ikke tage noget fra FC Nordsjællands unge spilleres præstation i kampen.

FCN er ellers af flere eksperter spået en hård sæson i Superligaen, da man tilsyneladende går all in på unge spillere, og ikke synes villige til at geninvestere de mange millioner som klubben tjente på salget af Emre Mor til Dortmund i nye og erfarne spillere. I stedet har FCN i denne uge signet endnu et ungt ansigt til truppen, nemlig den bare 18-årige nordmand Mathias Rasmussen.

Rasmussen er tilsyneladende også blevet stillet masser af spilletid i udsigte, hvorfor valget faldt på FCN blandt flere bejlere til det norske talent. I FCN er man nemlig ikke bleg for at give de unge spillere chancen på førsteholdet, og det har da også vist sig at være en profitabel måde at drive fodboldklub på.

Truppen har således en gennemsnitsalder på 22,3 år, og her er det folk som 35-årige Patrick Mtiliga, 29-årige Tobias Mikkelsen og de to 27-årige Joshua John og Mohammed Fellah som trækker gennemsnittet op. Særligt de tre sidstnævnte spillede også en stor rolle i sejren mod Viborg, hvor Tobias Mikkelsen åbnede scoringen og senere lagde op til 0-2 målet, mens også Mohammed Fellah blev noteret for assisten ved Joshua Johns mål til 0-4.

FCN har et spændende mandskab, men hvis de erfarne kræfter ikke leverer på et kontinuerligt højt niveau, frygter vi at FCNs spil vil lide gevaldigt derunder.

 

FC Midtjylland skal have tre point

FCM_Logo_250x250Presset hviler mest på FC Midtjylland i dette opgør, for det blev nemlig ikke til en sejr i sæsonpremieren hjemme mod Randers. Godt nok var FCM bedst i kampen, men Randers udnyttede sine få chancer til at prikke to mål i kassen, og med 2-2 blev det således kun til ét point og en særdeles lunken start på Superligaen for FCM.

Det er ingen hemmelighed på den jyske hede, at FCM ønsker at bide skeer med FC København i kampen om det danske mesterskab, men da FCK ser ud til at være i super god form og formentlig kommer til at have et højt pointgennemsnit i sæsonen, har FCM ikke råd til flere svipsere i sæsonstarten. Derfor skal det helst blive til tre point ude mod et ungt mandskab som FCNs.

FCM var senest i kamp i torsdags, hvor det kun blev til 2-2 ude mod FC Vaduz fra Liechtenstein, men her førte FCM også med 3-0 fra det første opgør, og var så godt som videre før kick off.

Samtidigt så Jakob Poulsen rødt efter 45 minutter mod Vaduz, og FCM spillede anden halvleg med kun 10 mand. FCM var ellers foran 0-2 i Liechtenstein på to scoringer af Pione Sisto, og den ene blev ydermere sat ind med en mand i undertal. Med en samlet føring på 5-0 slap FCM gashåndtaget i kampens sidste fase, og Vaduz “fik lov” at komme på tavlen med to scoringer i det 83. og 86. minut.

Generelt har FCM set gode ud i optakten til den nye sæson, men 2-2 resultatet mod Randers efterlod noget at ønske sig i den ambitiøse klub, og bliver det ikke til tre point mod FCN, vil Claus Steinlein og Co. i FCM formentlig se med blandede følelser på starten af den nye sæson.

 

Skader og karantæner

FC Nordsjælland er uden den 19-årige back Mads “Mini” Pedersen, som allerede har spillet 19 kampe for FCN trods sin unge alder. Pedersen blev pillet ud undervejs i kampen mod Viborg med hvad der viste sig at være et beskadiget ledbånd i knæet. Han er dømt ude i op til otte uger.

Også Patrick Mtiliga er ude på ubestemt tid for FCN, mens Lasse Petry og Emil Damgaard også begge er langtidsskadet.

FCM er uden Martin Pusic (brækket tå) og Tim Sparv (knæskade) til kampen mod FCN.

 

Spilforslag til FCN vs FCM

Det er svært at spå om, hvem der vinder dette opgør, men det behøver vi heldigvis heller ikke til denne kamp. I vores spilforslag til FCN vs FCM har vi nemlig i stedet et godt øje til en målrig kamp.

FCN viste målfarlighed med fire scoringer mod Viborg, og FCMs forsvar viste gæstfrihed mod Randers ved at lukke to mål ind. FCN skal nok komme på tavlen i denne kamp, og det samme forventer vi fra FCM, som har scoret i de seneste 10 kampe (inkl. træningskampe).

Pione Sisto synes på vej i storform igen for Ulvene, og han kan spilles som første målscorer til odds 8.00 eller til at score når-som-helst til odds 3.40. Det er et fint odds i vores optik, som man kan overveje at tage med på sin kupon.

Vi spiller dog først og fremmest på Over 2,5 mål i kampen til odds 2.00 netop nu hos bet365.

Spil på Superligaen hos bet365.dk >>

 

FC Nordsjælland - FC Midtjylland - logo