Få odds 8.00 på FCK her >>

* Regler og vilkår gælder

 

FC København fører 2-1 fra det første opgør, og har således det ene ben videre til Europa Leagues kvartfinaler anno 2017. Der venter dog minimum 90 svære minutter i Amsterdam i returopgøret, men hvis du tror FCK kan overleve, og spille sig videre i turneringen, er det nu du skal spidse øre.

888sport tilbyder forhøjede super odds på, at FCK går videre. Her får du odds et forhøjet odds 8.00, hvis FCK på den ene eller anden måde spiller sig videre til kvartfinalen.

Spil op til 100 kr. på at FCK går videre mod Ajax, som dit første væddemål hos bookmakeren, og få boosted oddset fra det normale odds fra 1.73 helt op til 8.00.

Forskellen mellem det normale odds og det boostede odds, udbetales som en bonus, som du kan læse mere om forneden eller hos 888sport.

Få odds 8.00 på FCK her >>

 

Kort om tilbuddet

  • Opret en ny konto hos 888sport
  • Spil op til 100 kr. på at FCK går videre som dit første væddemål
  • Gevinst fra almindelig odds udbetales kontant
  • Boosted gevinst fra forhøjet odds udbetales som bonus
  • Bonussen skal gennemspilles 10 gange til min. odds 1.50

 

FCK gjorde det i 2001 og 2006

FCK har to gange tidligere spillet mod Ajax i Europa, og begge gange vandt FCK’erne i Amsterdam. I 2001 blev det 0-1 til FCK, og i 2006 0-2, så Ajax har stadig til gode at lave deres første mål mod FCK i Amsterdam. FCK gik i øvrigt videre begge år i det interne opgør mod Ajax.

Statistikken er derfor helt og holdent på de danske mestres side, hvilket du kan læse mere om i vores optakt til Ajax vs FCK her.

Det er dog værd at huske på, at FCK er uden Mathias “Zanka” Jørgensen, hvilket skaber lidt usikkerhed om FCKs bageste geled i dette opgør. FCKs forsvar for formentlig nok at gøre med, at holde Kasper Dolberg og Co. væk fra målet i aften, for Dolberg scorede som bekendt i det omvendte opgør i Parken, og i weekenden lavede den unge dansker to af målene i Ajaxs 3-0 sejr hjemme mod Twente.

Dolbergs suveræne form i denne sæson, har sikret ham en udtagelse til det danske landshold, og han bliver manden som først og fremmest skal tæmmes af FCKs forsvar.

Se kampen i aften på Kanal 5 med kick off kl. 21.05, og spil på at FCK går videre til odds 8.00 hos 888sport, hvis du er ny kunde hos bookmakeren. Ellers er der naturligvis også masser af andre odds på Ajax vs FCK, som både nye og gamle spillere kan benytte sig af.

Få odds 8.00 på FCK her >>