Sådan streamer du Caroline Wozniackis kampe ved Australian Open 2018

Danske Caroline Wozniacki er en af favoritterne ved Australian Open 2018, der i øjeblikket er i gang. Desværre bliver størstedelen af kampene spillet om morgenen, hvor de færreste sidder hjemme foran fjernsynet. Vil man alligevel gerne følge med i, hvordan det går Danmarks tennisdronning, er der heldigvis en løsning. Man kan nemlig streame Wozniackis Australian Open 2018-kampe helt gratis hos bookmakeren bet365, der har rettigheder til turneringen. Alt det kræver er simpelthen en konto hos bet365, og herefter kan man kvit og frit nyde tennis i verdensklasse på sin mobil, tablet eller computer.

 

Opret konto hos bet365

 

Sådan streamer du Wozniackis kampe

Det eneste det kræver, at streame Caroline Wozniackis kampe ved Australian Open 2018 er som bekendt en konto hos bookmakeren bet365. Det er helt gratis at oprette en sådan konto, og det tager ikke mere end et par øjeblikke. For at kunne streame, skal man dog have et mindre beløb på sin konto. Vi anbefaler, at man indbetaler 100 kroner, hvorefter man kan begynde at streame tennis. Som ny kunde er man i øvrigt berettiget til en velkomstbonus, når man opretter sig.

Så snart man har oprettet sin konto og indsat et symbolsk beløb, skal man trykke på “live billeder” i toppen af skærmen. Herefter bliver man taget til bet365s livestreaming, hvor man simpelthen bare vælger Wozniackis kamp. Servicen fungerer efter vores ydmyge mening perfekt, og den kan tilgås på både computer, mobil og tablet. Dermed kan man nemt og diskret se Caros kampe imens, man er på arbejde, i skole eller simpelthen bare på farten. Når man streamer på sin computer, skal man huske at slå sin pop-up blocker fra, hvis man har sådan en, da billedet åbner i en ny fane.

Udover adgang til Wozniackis kampe kan man hos bet365 selvfølgelig også se turneringens andre kampe. Derudover tilbyder bookmakeren i øjeblikket livestream på en lang række andre sportsgrene heriblandt fodbold. Hos bet365 får man altså adgang til timevis af livesport i høj kvalitet så længe, man har penge på sin konto. Imens man ser kampene, kan man selvfølgelig livebette, men det er naturligvis intet krav. Faktisk behøver man overhovedet ikke spille for sine indskudte penge, de skal bare stå der. Det er altså markant billigere end at købe sig adgang til en dyr streaming tjeneste, og på denne måde får man endda adgang til meget mere sport.

 

Stream Wozniackis kampe her