Dagens Spilforslag

I aften er der klassisk lokalopgør mellem Lyngby og Brøndby på plakaten i Superligaen, og der er kick off på Lyngby Stadion kl. 20.00. Kampen vises på TV3+.

I Dagens Spilforslag har vi fidus til en handicap-sejr til Brøndby, hvor Vestegnens drenge vinder med mindst to mål til odds 2.75. Det kan du læse mere om i optakten til kampen forneden.

Du kan spille odds på Lyngby vs Brøndby hos bet365, hvor der er odds 4.50 på Lyngby og odds 1.73 på Brøndby. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds på Lyngby vs Brøndby

Indlæser...
Indlæser...

 

Spilforslag: Brøndby rejser sig igen mod Lyngby

Lyngby kendte deres besøgelsestid i sidste spillerunde, hvor det blev til 1-0 sejr hjemme mod AaB. Det var dog en kamp, som i væsentlig grad var domineret af nordjyderne, men Lyngby bed flot fra sig og stod samtidig godt defensivt.

Med alt respekt for AaB, bliver det dog en væsentligt sværere modstander der kommer på besøg i Lyngby aften. Ikke kun på banen, men også på tribunerne, hvor Brøndby forventes at medbringe langt over 1000 fans og solid opbakning. Det bliver næsten som en hjemmekamp for Brøndby.

Godt nok tabte Brøndby senest med 1-2 hjemme mod Viborg, men det var en kamp, som Brøndby havde fortjent at vinde. Viborg var skarpe da det gjaldt, og stjal de tre point med hjem fra Vestegnen på et uheldigt selvmål af Brøndbys Johan Larsson, og dét skal revancheres i aften mod oprykkerne fra Lyngby.

Vi forventer at se en kamp, hvor Brøndby er i total dominans, og hvor Lyngby kommer til at skabe meget få chancer. Brøndby har generelt været gode i pres spillet samt dødsensfarlige foran kassen, og vi forventer at se både Pukki og Wilczek på måltavlen i aften.

Det ender med en komfortabel sejr til Brøndby, og vi spiller derfor Brøndby -1 til odds 2.75 netop nu hos bet365.

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330