Når EM 2016 ruller af stablen denne sommer, vil hele fodboldverdens øjne være rettet mod Frankrig, hvor der dagligt vil være spændende kampe på EM-plakaten. I alt skal der spilles 51 kampe ved dette EM i perioden fra d. 10. juni – d. 10. juli, og vores spileksperter holdet et vågent øje med odds på alle kampene under sommerens EM. Det bør kaste en række gode spilforslag til EM-kampene af sig, og her på siden vil du kunne finde de bedste spilforslag til EM 2016.

Vi ser ikke kun på favoritodds på “de sikre vindere”, men derimod på alle odds hvor vi vurderer, at der er særlig god værdi at hente på et bestemt udfald af kampene. Det betyder, at vi måske går imod en favorit, hvis vores spileksperter vurderer, at oddset er sat for højt hos bookmakerne. Det kan også betyde, at vi satser på en bestemt spiller til at score, fordi oddset på vedkommende er tårnhøjt, og chancen for at han scorer er til stede.

Vi kan desværre ikke garantere gevinster på vores spilforslag, men vi kan garantere, at vi selv tror på – og følger – dem, så hvis du også vælger at følge vores spilforslag, er vi i samme båd under hele slutrunden. Desværre er Danmark ikke med ved denne slutrunde, men derfor kan vi jo godt forsøge at vride lidt penge ud af bookmakerne alligevel.

Find spilforslagene herunder, og husk at give os et like på Facebook, hvis du synes godt om vores spileksperters forslag.