Dagens spilforslag og odds: AC Horsens – FC Nordsjælland

Spilforslag: Draw-no-bet 2
Odds: 1,50
Bookmaker: bet365

 

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Den første Superligakamp i ottende spillerunde står i mellem AC Horsens og FC Nordsjælland. Der er lagt op til et spændende opgør i mellem to hold, der begge befinder sig i den øvre halvdel af ligaen. Nordsjælland har været fremragende kørende på det sidste, og de er i øjeblikket Danmarks suverænt stærkeste fodboldhold. Dette så man senest i sidste spillerunde, hvor de splittede FC København ad og fuldt fortjent vandt med 3-0 på hjemmebane.

AC Horsens tabte senest 2-0 til Brøndby på udebane, mens det i ugerne før det blev til uafgjort imod både AaB og FC København. Det er især defensivt, at Horsens er stærke, og i målmand Jesse Joronen har de en af de bedste keepere i Superligaen. Det er dermed Superligaens bedste offensiv imod en af de bedste defensiver.

 

Nordsjælland er fortjente favoritter

FC Nordsjælland har været ganske suveræne i denne sæson, hvor de blot har tabt en enkelt kamp. De har i samme ombæring scoret vanvittige 19 mål i syv kampe og slået både Brøndby og FCK.

Netop Nordsjællands offensive styrke er også baggrunden for dette spilforslag. Med folk som Emiliano Marcondes, Godsway Donyoh og Ernest Asante har de alle de nødvendige kort til at nedbryde AC Horsens’ betondefensiv og skyde målman Joronen i sænk.

Det hører også med til historien, at AC Horsens ikke har slået FC Nordsjælland siden marts 2009. Siden dengang har de spillet 13 kampe, hvor det er blevet til ti FC Nordsjælland-sejre og tre uafgjorte.

 

Landskampspausen skaber usikkerhed

Den netop overståede landskampspause er dog et usikkerhedsmoment, som man bliver nødt til at tage med i ligningen. Landskampspauser er guld værd for hold, der har lidt problemer, da de får muligheden for at arbejde hårdt på træningsbanen samtidig med, at de slipper for de tæsk i pressen, som nederlag normalt medfører. Samtidig bryder pauserne det momentum, som de gode hold har, og det er dermed ikke utænkeligt, at Nordsjælland skal bruge lidt tid på at komme op i gear igen.

Det er netop derfor, at vi i stedet for at gå efter det rene 2-tal, der fås til odds 2,05 hos bet365, vælger DNB-varianten, hvor vi får indskuddet tilbage ved uafgjort.

Læs vores fulde optakt til ACH – FCN her.

 

Spil på kampen hos bet365 >>