Lars Løkke Rasmussen arbejder i disse dage hårdt på at danne en ny regering med Venstre, Konservative og Liberal Alliance, og det betyder udskiftninger på ministerposterne.

Bookmakeren NordicBet er hurtigt ude med odds på hvem der får en ministerpost i en evt. ny regering, og her er folk som Anders Samuelsen, Simon Emil Ammitzbøl, Søre Pape Poulsen og Brian Mikkelsen selvfølgelig store favoritter til odds 1.05.

Der er flere spændende odds på listen, og interessant er det f.eks., at der er odds 3.00 på Joachim B. Olsen, som netop har været på tale til en ministerpost i de seneste dage. Se odds på politikerne forneden, og spil på hvilke kandidater der får en ministerpost inden d. 31. december i år.

Spil hos NordicBet.dk >>

* Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – Dansk Politik

 

Beklæder personen en ministerpost inden 31. december 2016?

Anders Samuelsen (LA) 1,05
Simon Emil Ammitzbøl (LA) 1,05
Søren Pape Poulsen (K) 1,05
Brian Mikkelsen (K) 1,05
Leif Mikkelsen (LA) 1,35
Mette Bock (LA) 1,70
Merete Riisager (LA) 1,80
Mai Mercado (K) 1,85
Joachim B. Olsen (LA) 3,00
Ole Birk Olesen (LA) 3,50
Naser Khader (K) 3,50
Henrik Dahl (LA) 4,80
Rasmus Jarlov (K) 5,00
May-Britt Kattrup (LA) 5,00
Christina Egelund (LA) 7,50
Villum Christensen (LA) 10,00
Mette Abildgaard (K) 10,00
Carsten Bach (LA) 10,00

 

Spil på ministrene hos NordicBet.dk >>

 

NordicBet tror på ministerposter til Mercado og Bock

wikipedia.org
wikipedia.org

Lykkes det Venstre at danne regering med Liberal Alliance og Konservative, kan folk som Mai Mercado og Mette Bock se frem til ministerposter. Sådan lyder spådommen hos NordicBet.

De aktuelle regeringsforhandlinger har fået medier og eksperter til at spekulere heftigt i, hvilke profiler fra henholdsvis Liberal Alliance og Konservative, der vil kunne kalde sig minister i en nær fremtid.

Dette er også tilfældet hos NordicBet, der har sat odds på ministerchancerne for samtlige folketingsmedlemmer hos Liberal Alliance og Konservative. Og kigger man på oddsene er der en række stensikre kort. Det drejer sig om Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøl fra LA samt Søren Pape Poulsen og Brian Mikkelsen fra K. Alle fire står i odds 1,05.

Spilleselskabet har dog også et godt øje til mere uprøvede kræfter som Mette Bock (LA) til odds 1,70 og Mai Mercado (K) til odds 1,85. Til gengæld dømmes både Joachim B. Olsen (LA) og Ole Birk Olesen (LA) ude. De står i henholdsvis odds 3,00 og odds 3,50.

“Ole Birk Olesen og Joachim B. Olsen har en høj profil i offentligheden, men der er folk foran dem i køen, når man kigger internt i partiet. Vi tror mere på folk som Mette Bock og Leif Mikkelsen. Hos Konservative er Mai Mercado et seriøst bud, men det afhænger af, hvor mange ministerposter, partiet får forhandlet sig frem til”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.