Spil 50 kr. hos 888 og vind hele 1.300 kroner på Salzburg sejr over Liverpool!

I Champions League gruppespillet skal det hele afgøres i de afgørende kampe tirsdag og onsdag. Liverpool er favoritter i tirsdagens opgør på udebane imod RB Salzburg, men sejren er ikke stensikker. Læs med her, og find ud af hvorfor kampen kan ende med en overraskende hjemmesejr til undertippede RB Salzburg. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, og du kan virkelig tjene store penge på især en Salzburg sejr. Nye spillere har således muligheden for, at få øge sin gevinst fra 190 kroner til hele 1.300 kroner hvis Salzburg vinder.

Tror man dog på kampens favorit, er der blot 500 kroner i gevinst. Liverpool er godt kørende for tiden, men i det første opgør vandt de kun en smal 4-3 sejr over Salzburg. Så tror man på overraskelsen Salzburg, kan man altså score den store gevindst. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.300 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk tirsdag, afhængig af om du spiller på Liverpool eller Salzburg som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Salzburg eller Liverpool

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få din øgede gevinst på enten 500 eller 1.300 kroner, på sejr til enten Liverpool eller Salzburg.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Liverpool eller Salzburg til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 1.300 kroner hvis Salzburg vinder kampen!

 

Husk i øvrigt, at du kan se kampen på den danske TV kanal TV3 Sport tirsdag fra kl.18:50.

 

Derfor kan RB Salzburg vinde kampen

Hvis man vil gå efter guldet, er der både grund til optimisme og tro på sagerne. For Salzburg har spillet et flot Champions League gruppespil, med to sejre en enkelt uafgjort, samt to nederlag. Men modsat de regerende Champions League mestre Liverpool er der kun en ting, som Salzburg har i hovedet. De skal vinde kampen, ellers er eventyret i turneringen slut. Der er flere grunde til, at tro på de kan overraske og ikke mindst på grund af deres mange mål i turneringen. Rent faktisk har kun Tottenham og Bayern München scoret flere mål, end Salzburgs 16 mål.

Det har især været sydkoreanske Hee-Chan Hwang og i særklasse norske Erling Braut Haaland, som har vist vejen. Sidstnævnte har faktisk været intet mindre end verdensklasse, og er nummer to på topscorerlisten med flotte otte mål. Flere storklubber står på spring med en kontrakt, og med de mange mål forstår man godt hvorfor. Hwang har også været giftig, og har således lavet tre mål og ligeså mange assists. Salzburg har en offensiv som få hold i årets turnering, og der ingen tvivl om at hvis de skal vinde, skal målene komme fra deres to stjerner.

Liverpool er storfavoritter af en grund

Hvis man dog alligevel vil vælge, at tage det mere sikre spil. Så er det heller ikke umuligt, at Liverpool kan vinde endnu engang over østrigerne. Især på målmandsposten er Liverpool styrket markant, i forhold til sidste gang de mødtes. Adrian er tilbage på bænken, og den normale førstemålmand Alisson står igen og viser verdensklasse kamp efter kamp. Han burde være med til, at sørge for at gøre livet surt for Haaland og Hwang og resten af Salzburg.

Offensivt er der heller ingen kvaler hos Liverpool, hvor Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah huserer. Som altid banker de mål ind bag modstandernes målmænd, og denne kamp burde ikke være anderledes. I 4-3 sejren scorede Salah da også to gange, imens Mane stod for et mål. Firmino kom ikke på måltavlen, men lavede til gengæld tre assists. Så supertrioen ved, hvordan de laver mål mod Salzburg noget tvivlsomme defensiv.

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her