Spil 50 kr. hos 888 og få stor gevinst på Liverpool eller Leicester sejr!

De engelske Champions League mestre fra Liverpool møder lørdag Leicester, i hvad der burde ligne en nem kamp for hjemmeholdet. Læs med her, og find ud af hvorfor kampen både kan ende med den forventede hjemmesejr. Men også hvorfor en overraskende udesejr til undertippede Leicester, ikke er udelukket. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, og du kan virkelig tjene store penge på især en Leicester sejr. Nye spillere har således muligheden for, at få øge sin gevinst fra 70 kr. til hele 350 kr. hvis Liverpool vinder.

Tror man dog på overraskelsen og Leicester, så øges din gevinst fra 375 kr. til vanvittige 2.800 kr. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 2.800 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk lørdag, afhængig af om du spiller på Liverpool eller Leicester som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Liverpool eller Leicester

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få din øgede gevinst på enten 350 eller 2.800 kroner, på sejr til enten Liverpool eller Leicester.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Liverpool eller Leicester til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 2.800 kroner hvis Leicester vinder kampen!

Derfor kan Liverpool vinde kampen

Med undtagelse af den første kamp, i Champions League gruppespillet. Har Liverpool gjort rent bord, og vundet alle kampe hidtil i sæsonen. De møder lørdag et hold, de også har et godt overtag imod og således vundet tre af de seneste fire opgør. Liverpool var tidligere et hold, hvor modstanderen kun havde bekymringer omkring deres offensiv. Men den tid er ovre, og nu er Liverpool i stor grad frygtet for deres fantastiske defensiv også. I midtugen havde de en regulær nedsmeltning og var tæt på, at dumme sig mod Salzburg i en kamp de vandt 4-3. Men i fire af de foregående seks kampe, har de formået at vinde fem af kampene. Og i hele fire af disse, uden at lukke mål ind.

Oppe foran løber Salah, Mane og Firmino rundt og laver som altid ravage, og scorer næsten mål efter behag. De har lavet 11 mål samlet i ligaen, og står for over halvdelen af Liverpools ligamål. Leicester får svært ved, at holde dem fra scoringer. Og i sidste ende kan trioen ende med, at sikre Liverpool de tre point som så ofte før. At møde et mandskab der både har en af verdens bedste offensiver, samt defensiver er næsten umuligt at stille noget op mod.

 

Derfor kan Leicester vinde kampen

Når vi snakker om defensive styrker, så er Leicester faktisk også helt oppe ved Liverpools niveau i denne sæson. Præcis som Liverpool, har de formået at holde modstanderne til, at score blot fem mål hidtil i sæsonen. De ligger da også nummer tre i ligaen, og har vundet fire af de sidste fem kampe, hvor kun Manchester United har besejret dem. En stor del af forklaringen på deres solide defensiv, er ikke overraskende deres danske målmand. Kasper Schmeichel er efterhånden ikke bare anerkendt af Leicester, men snarere hele England som en af de, hvis ikke den bedste målmand.

Oppe foran har Leicester også nogle folk, som leverer konstant og ikke mindst laver mål. Især Jamie Vardy har gang i en flot sæson, og har allerede lavet fem mål og ham kan Liverpool få svært ved at standse. Til at sætte Vardy op, har Leicester fået briten James Maddison på holdet og han viser gang på gang at han er i Leicester på lånt tid. Især rygtes dagens modstander Liverpool særdeles interesserede i, at tilføje ham og man forstår godt hvorfor. Han viser fantastisk blik for spillet, dribler flot og er altid målfarlig. Er han blevet sin skade kvit, bliver han en nøglespiller for Leicester i jagten på en overraskende sejr!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her