De fleste af os nøjes med at spille en kupon med 3, 4 eller måske 5 kampe, når vi skal forsøge at lave lidt småpenge om til meget mere, når vi oddser, og de allermest forsigtige af os vælger endda, at spille systemer, så der er gevist, selv hvis vi skulle falde af på én eller to af kampene.

Og så er der dem der går benhårdt efter guldet og smider et hav af kampe på den samme kupon uden at spille system eller tænke på, hvor svært det rent faktisk er, at ramme kuponer med mere end et par kampe på. Denne historie omhandler en af de sidstnævnte.

En dygtig – og ufatteligt heldig – Tipico spiller forvandlede nemlig sidste lørdag sølle 35,55 kr. til svimlende 370.000 kr, da han ramte 28 kampe lige på på den samme kupon.

Den heldige spiller har tilsyneladende et godt øje til Over/Under markedet i 1. halvleg på fodboldkampe, og her lykkedes det altså at ramme 28 kampe “lige i røven” som John Faxe Jensen ville have sagt.

Der blev spillet på fodboldkampe i en lang række lande herunder Tyskland, Danmark, Tyrkiet, Østrig, England, Frankrig, Spanien, Belgien, Schweiz, Holland og Italien, så den heldige spiller har sikkert været grundig i sin research, før han placerede de krydser der senere skulle vise sig at blive 370.000 kr. værd.

 

 

Bookmaker is inactive

 

– Prøv selv dit held hos Tipico og få velkomstbonus på 1000 kr.

 

Her er kuponen til 370.000 kr.

Herunder kan du se den vanvittige kupon, som man blot kan konstatere er “godt set”.

Her på redaktionen er vi fulde af misundelse, beundring og respekt. Et kæmpe tillykke til den visionære oddser som formentligt har en kupon lignende kørende på kampene denne lørdag. Alt andet ville da være dumt, når man er oddsets svar på Nostradamus.

Tipico_odds2