Få et risikofrit spil på mellem 200 og 500 kr. til New Firm hos Mr Green

Søndag klokken 12:30 skal der spilles New Firm mellem Brøndby IF og FC København på Vilfort Park. Er du endnu ikke helt kommet i stemning til Danmarks største derby, så kan det lynhurtigt lade sig gøre hos Mr Green. De giver nemlig alle deres nye kunder et risikofritspil på mellem 200 og 500 kroner til søndagens store brag. Det eneste du skal gøre er at spille på sejr til enten BIF eller FCK og placere 200, 300, 400 eller 500 kroner på kuponen. Hvis opgøret ender uafgjort, så får du hele din indsats tilbage som et free bet.

 

Opret en konto hos Mr Green

 

Sådan fungerer det

Er du interesseret i at benytte dig af dette tilbud, skal du bare følge denne meget simple guide. Så er du klar til at spille på enten Brøndby eller FC København om et kort øjeblik.

  1. Besøg Mr Greens kampagneside
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en bookmakerkonto
  4. Spil 200, 300, 400 eller 500 kroner på BIF eller FCK

Med et enkelt klik på vores en af vores grønne knapper eller linket foroven bliver du dirigeret videre til Mr Greens kampagneside. Herinde finder den gul knap, hvor på der står “Tilmeld dig!”. Den skal du trykke på for at oprette en bookmakerkonto. Det gør du ved at udfylde alle dine personlige oplysninger. Når det er gjort, mangler du sådan set bare at indbetale penge på siden og spille på enten sejr til Brøndby eller tre point til FC København. Det er vigtigt at være opmærksom på, du skal spille enten 200, 300, 400 eller 500 kroner, da kun spil for hele hundrede tæller med i tilbuddet. Ender kampen uafgjort, så vil du indenfor et døgn modtage et freebet på samme størrelse som dit indskud fra Mr Green.

Så snart spillet er placeret kan du læne dig tilbage i stolen og glæde dig til søndag klokken 12:30. New Firm bliver selvfølgelig sendt på TV3+, og der er optakt allerede fra klokken 10:00! Nu vil vi komme med vores bedste bud på, hvem der vinder opgøret.

 

Hvem skal jeg spille på?

Det helt store spørgsmål ved tilbud som dette er selvfølgelig, hvem man skal spille på. De blå-gule fra Vestegnen er inde i en mindre krise og har været horrible på hjemmebane igennem længere tid. Løverne fra hovedstaden buldrer derimod bare derudaf, og de ligger på en delt førsteplads i Superligaen, mens det også går okay i Europa League-gruppespillet. Det er dog værd at huske på, Ståle Solbakkens spillere var i aktion torsdag, hvor de kæmpede en hård kamp med FC Midtjylland på MCH Arena om en plads i kvartfinalerne af Sydbank Pokalen. Der kommer altså nok til at være et par trætte stænger i københavnernes trup. Alexander Zornigers tropper har derimod haft en hel uge til at restituere efter det skuffende opgør med OB på Vilfort Park, som endte med en pointdeling.

Selvom FC København er favoritter og rigtig godt kørende for tiden, har vi stadig på fornemmelsen, at der er bedst værdi i at spille på Brøndby. Både på grund af midtugens opgør i pokalen, men også fordi at de har underpræsteret de seneste mange måneder. Når der skal spilles derby, handler det dog mest af alt om dagsformen samt intensitetsniveauet. Her regner vi med, at de blå-gule kommer ud med ild i øjnene. Både deres fans, eksperterne og medierne har svinet dem til for de magre præstationer. Det burde være et stærkt incitament til at modbevise alle kritikerne.

Derudover har de vundet to gange i træk over FCK på eget græs. Både i april måned 2018 og august måned 2017 vandt de således med et enkelt mål foran deres trofaste supportere. Hany Mukthar afgjorde sagerne i april, mens Simon Tibbling blev den store helt i august. Hjemmesejr til 2,90 er bestemt godkendt, og hvis du spiller en plovmand, er der tale om en gevinst på næsten 1.500 kroner.

 

Mr Greens regler og vilkår

Dette tilbud gælder fra onsdag den 31. oktober til og med søndag den 4. november klokken 12:30. Du kan ikke helgardere dig ved at spille på både Brøndby og FC København. Gør du det, vil du blive diskvalificeret af Mr Green. Det er kun spil for hele hundrende, som giver et risikofrit spil. Du skal altså spille enten 200, 300, 400 eller 500 kroner. Ender opgøret uafgjort, vil du modtage et risikofrit spil på op til 500 kroner senest 24 timer efter, at kampen er blevet fløjtet af.

 

Opret en konto hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green