Indlæser...

Den tidlige Premier League-kamp lørdag kl. 13.30 står mellem Swansea og Liverpool på Liberty Stadium. Kampen kan ses på 6’eren, og det bliver med stor sandsynlighed en lækkerbisken for Liverpool-fans, da det bør kunne blive til 3 point til The Reds i dette opgør.

Ser vi på odds på Swansea vs Liverpool hos bet365, er det i hvert fald gæsterne fra Liverpool som er favoritter til odds 1.44. Til gengæld er der ikke megen tiltro til en Swansea-sejr som giver odds 8.00 på hjemmebanen. Uafgjort kan spilles til odds 4.75.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Swansea indtager før denne spillerunde en placering som fjerdesidst i tabellen, mens Liverpool er med i topkampen og kan sætte sig på andenpladsen i Premier League, hvis de øvrige resultater flasker sig for Liverpool.

Du kan læse mere opgøret i optakten forneden, og herunder finder du flere live-opdaterede odds på Swansea vs Liverpool lørdag d. 1. oktober kl. 13.30.

Indlæser...

 

Optakt: Swansea vs Liverpool

swansea-liverpool-logo

Sidste gang Liverpool gæstede Swansea City og Liberty Stadium, måtte de røde rejse hjem til Liverpool med et 3-1 nederlag i bagagen. Det hører dog sjældenhederne til, at Swansea får noget med fra kampene mod Liverpool, og lørdagens opgør ser heller ikke umiddelbart ud til at skulle give point til hjemmeholdet.

Swansea er nemlig inde i en skidt periode uden sejre i de fem seneste Premier League-kampe. Kun ét point ud af 15 mulige er det blevet til, og det kom i hus da Swansea spillede 2-2 hjemme mod Chelsea.

I de to seneste kampe har Swansea begge gange mødt Manchester City hjemme på Liberty Stadium. Først i Liga Cup’en og dernæst i Premier League, og her blev begge kampe tabt med hhv. 1-2 og 1-3.

Swansea indtager nu en 17. plads i tabellen før denne spillerunde, og The Swans skal diske op med noget ekstraordinært, hvis det skal blive til sejr mod Jürgen Klopps formstærke Liverpool-mandskab.

 

Liverpool viser storform i øjeblikket

Anfields legendariske The Kop har god grund til at juble for tiden, for det går godt i Liverpool for The Reds.

I seks Premier League-kampe har Liverpool vundet fire, spillet en uafgjort og kun tabt en enkelt. Nederlaget var i sig selv skuffende, da det blev til 2-0 ude mod Burnley, som Liverpool bør kunne slå, men til gengæld har Liverpool fået 1-1 med fra White Hart Lane mod Tottenham, samt slået Arsenal med 3-4 på Emirates og Chelsea på Stamford Bridge med 1-2.

På udebane er det ydermere blevet til 0-5 mod Burton og efterfølgende 0-3 mod Derby i Liga Cup’en, og hjemme på Anfield har Liverpool slået Leicester med 4-1, mens det senest blev til 5-1 mod Hull i sidste spillerunde.

Der er med andre ord masser af mål i støvlerne hos Liverpools angribere i øjeblikket, og her er der særligt fem spillere som har vist målnæsen frem i Premier League-regi.

Læs også: Se topscorerlisten i Premier League

Adam Lallana, James Milner, Sadio Mané og Philippe Coutinho står alle noteret for tre mål hver i Premier League, mens Roberto Firmino har lavet to, og med så mange brandvarme målskytter i Liverpool-lejren, bør Swansea få det svært i lørdagens opgør.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League her:

Indlæser...

 

bet365-580x330