Indlæser...

TV-kampen på 6’eren lørdag eftermiddag står mellem Hull City og Chelsea som løber af stablen kl. 16.00 på KC Stadium.

Her skal Chelsea ganske enkelt have alle tre point med hjem, hvis sæsonstarten ikke skal bære præg af total fiasko. Chelsea er nemlig nu kun nr. 8 i tabellen, hvor der allerede nu er hele 8 point op til Manchester City, og det er ikke tilfredsstillende for den ambitiøse klubejer.

Men kan Chelsea slå oprykkerne fra Hull City? I denne optakt til Hull vs Chelsea ser vi på odds på kampen hos bookmakeren bet365.

Her er der astronomiske odds 7.00 på Hull City, mens favoritterne fra Chelsea giver odds 1.50. Uafgjort kan spilles til odds 4.75.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Hull indtager 14. pladsen i tabellen før denne spillerunde, og har ikke imponeret hjemme på KC Stadium indtil videre i denne sæson.

Du kan læse mere om begge klubbers seneste kampe i vores optakt til Hull vs Chelsea forneden. Først ser vi på udvalgte live-opdaterede odds på kampen hos bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Hull City vs Chelsea

hull-city-chelsea-logo

44 gange har Hull City og Chelsea mødt hinanden gennem historien, hvor det første møde fandt sted helt tilbage i 1905. Her vandt Chelsea i øvrigt med 5-1. I de 44 indbyrdes opgør har Hull blot vundet fire, og den seneste sejr skal vi næsten 30 år tilbage i bøgerne for at finde. I 1988 besejrede Hull nemlig Chelsea med 3-0 i en kamp i den næstbedste række.

Der er ikke meget der tyder på, at Hull skal hente deres første sejr i 28 år mod Chelsea på lørdag. Hull har nemlig ikke vundet i deres fire sidste Premier League-kampe, hvor det ydermere har set rigtigt skidt ud i de seneste par kampe. Først tabte Hull hjemme med 1-4 til Arsenal, og senest blev det til et 5-1 nederlag ude mod Liverpool.

9 mål har Hull altså sluppet ind i de to seneste liga-kampe, men oprykkerne kan dog glæde sig over, at det ind imellem de to opgør blev til en 1-2 sejr ude mod Stoke i Liga Cup’en.

Hull blev lidt rystet i sæsonoptakten da Steve Bruce overraskende valgte at trække sig fra sin Manager-stilling i klubben, og man var derfor nødt til at forfremme assistenten Mike Phelan, og han er nu blevet tilbudt at overtage chefstolen permanent. For Hull er målet først og fremmest overlevelse i denne sæson, og indtil videre er det altså blevet til syv point i seks kampe og en placering som nr. 14 i tabellen.

 

Skuffer Chelsea igen i år?

Efter en god start på sæsonen for den nye Chelsea-manager Antonio Conte med tre sejre i de tre første kampe, er det gået helt i stå på Stamford Bridge. De sidste tre kampe har kun kastet ét point af sig (2-2 ude mod Swansea), og særligt det seneste nederlag på 3-0 ude mod ærkerivalerne Arsenal gjorde ondt i hjertet på Chelseas mange fans.

Allerede før Arsenal kampen – efter 1-2 nederlaget hjemme til Liverpool – var den engelske presse begyndt at skrive om det varme sæde under Antonio Conte, men selv frygtede træneren ikke en fyreseddel.

“Når du har tillid til dit arbejde, er du aldrig bange for at blive fyret. Jeg gør mit arbejde, og jeg fortsætter med at gøre mit arbejde på samme måde, som jeg har gjort før i tiden og fortsætter som sædvanlig”, sagde Conte ifølge goal.com.

Efterfølgende blev Contes mandskab rundbarberet på Emirates, og presset er nu allerede på Conte kun seks kampe inde i den nye sæson.

Conte kan dog glæde sig over, at det i Liga Cup’en blev til en 2-4 sejr ude mod Leicester, men her skulle Chelsea bruge 120 minutter på at hive sejren i land, og Leicester er i øvrigt milevidt fra den form, som sikrede klubben det sensationelle mesterskab i sidste sæson.

Selv om Chelsea ikke har imponeret i de seneste kampe, bør The Blues være gigantiske favoritter her, og bliver det ikke til tre point, må sædet for alvor begynde at brænde under Antonio Conte.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se den aktuelle stilling i Premier League her:

Indlæser...

 

bet365-580x330