Indlæser...

Første spillerunde af Premier League 2016/17 er så småt i bøgerne, og vi mangler blot London-derbyet mandag aften mellem Chelsea og West Ham for at kunne sætte punktum.

I denne optakt ser vi på odds på Chelsea vs West Ham, hvor hjemmeholdet er store favoritter. Chelsea skuffede fælt i sidste sæson, hvor det kun blev til en 10. plads i tabllen, mens West Ham imponerede stort ved at snuppe syvendepladsen i Premier League. Hvem kommer bedst fra start i år?

Bookmakeren bet365 har Chelsea som favoritter til odds 1.62, mens der er odds 6.00 på West Ham. Uafgjort vil være godkendt for gæsterne, og krydset kan spilles til odds 4.10.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Chelsea vs West Ham vises på dansk TV hos 6’eren, som blænder op for optakten allerede 20.45. Der er kick off på Stamford Bridge kl. 21.00.

Forneden kan du se flere udvalgte odds på Chelsea vs West Ham i sæsonens første store London-derby, hvor vi får det første fingerpeg om Chelseas styrke under den nye Manager Antonio Conte.

Indlæser...

 

Optakt: Chelsea vs West Ham

Lad os bare starte med at slå fast, at Roman Abramovich ikke samlet på tiendepladser. Sidste sæson var en absolut katastrofe for Chelsea, som kom rædderligt fra start i sæsonen, og først – da det var alt for sent – kom i gang med mere stabilt spil mod slutningen af sæsonen. Den dårlige start kostede Jose Mourinho jobbet hos The Blues, hvilket man nok er glade for i den røde del af Manchester i dag, og det stod også hurtigt klart, at “The Special Ones” afløser Guus Hiddink nok ikke ville blive en permanent erstatning for Mourinho.

Chelsea har nu hentet Antonio Conte til klubben, som startede fodboldkarriere i Lecce inden han spillede i 13 sæsoner for Den Gamle Dame i Torino. Trænerkarrieren startede i 2006 i Arezzo, og gik siden forbi klubber som Bari, Atalanta og Siena inden Conte endte på trænerbænken hos sin gamle klub Juventus. Conte stod i spidsen for Juve i tre sæsoner (fra 2011-2014), hvorefter han overtog erhvervet som italiensk landstræner.

EM i Frankrig blev Contes sidste projekt som træner for de azurblå, og nu skal Conte for første gang i karrieren vise sine trænerevner frem på et ikke-italiensk mandskab, og hvordan Contes “italienske spillestil” kommer til at spænde af i Premier League, får vi svaret på i denne sæson.

 

Transferaktivitet og træningskampe

Chelsea har – måske lidt atypisk for klubben – kun købt to nye spillere i et transfervindue, hvor der også er kommet ny manager. Til gengæld er der tale om to spændende spillere i form af Leicesters N’Golo Kanté og Michy Batshuayi fra Marseille.

De to nye spillere menes at have kostet Chelsea på den høje side af en halv milliard kroner, men til gengæld har Chelsea skilt sig af med en bred vifte af spillere, som Conte tilsyneladende ikke har fundet behov for at beholde. Ud af bl.a. røget Mohamed Salah som er solgt til AS Roma.

I West Ham har man hentet fem nye spillere indtil videre i sommerens transfervindue, og her er der tale om Ashley Fletcher, Manuel Lanzini, Sofiane Feghouli, Arthur Masuaku og Håvard Nordtveit.

Chelsea har varmet op til Premier League-sæsonen med deltagelse i Champions Cup-turneringen, hvor det blev til 1-0 og 3-1 over Liverpool og Milan, mens Chelsea tabte 2-3 til Real Madrid. Senest har Chelsea spillet ude mod Werder Bremen i en træningskamp som Chelsea vandt 2-4.

West Ham har pudset kampformen af med bl.a. Europa League-kvalifikationskampe mod det slovenske hold Domzale. Her tabte West Ham først med 2-1 ude, men afgjorde i sikker stil tingene hjemme på klubbens nye hjemmebane. Her blev det til 3-0, hvor Cheikhou Kouyate scorede to af målene, mens den nye mand Sofiane Feghouli lukkede til 3-0.

Den seneste West Ham-kamp blev spillet d. 7. august, hvor The Hammers tabte 2-3 til Juventus.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League:

Indlæser...