Sådan går det danskerne ved Paris-Roubaix – Odds på løbet her

Paris-Roubaix 2018 odds

Af Radu Razvan/Shutterstock

Søndag køres det legendariske cykelløb Paris-Roubaix i Nordfrankrig. Løbet er et af sæsonens absolutte højdepunkter, og i år kan man forvente at se flere danskere med helt fremme, når løbet bliver afgjort. Folk som Søren Kragh Andersen, Magnus Cort Nielsen og selvfølgelig Mads Pedersen har nemlig alle udviklet sig til vaskeægte verdensstjerner, der er specialister i denne type løb. Det bliver næppe til den første danske sejr i løbet nogensinde, men mindre kan også gøre det. Danske Spil har sat odds på, hvordan det går danskerne og bookmakeren er yderst optimistisk. Får eksempel får man odds 2,40 på, at en dansker ender i top ti.

 

Odds på danskerne i Paris-Roubaix

 

Så gode er danskernes chancer

De unge danske ryttere viste under Flandern Rundt i sidste uge, at de ikke bare kan køre op med de bedste men også, at de rent faktisk kan slå dem. Mads Pedersen sluttede på en fænomenal andenplads, imens Magnus Cort flere gange satte utrolige angreb ind og samtidig hjalp Michael Valgren frem til en fjerdeplads.

Paris-Roubaix er et løb, der passer endnu bedre til de danske ryttere. Mads Pedersen, Magnus Cort og Søren Kragh Andersen er alle, der foretrækker lidt fladere ruter som Paris-Roubax. Derfor bør alle spillere have dem i overvejelserne, når de skal til at sætte deres odds på Paris-Roubaix.

Det er især Pedersen og Cort, man bør have forventninger til. De to unge danskere er i fantastisk form, og de har vist sig som nogle af de stærkeste ryttere i feltet i de seneste løb. De er derudover begge i besiddelse af fremragende spurtevner, hvilket betyder, at de sagtens kan sprinte sig frem til gode placeringer. Alligevel er de ikke blandt de største favoritter, og derfor kommer favoritterne ikke til at holde så nøje øje med dem. Det var netop dette Mads Pedersen udnyttede i Flandern Rundt.

Søren Kragh Andersen er et lidt mere ubeskrevet blad. Han er en ufattelig talentfuld sprinter, men han har ikke helt levet op til forventningerne i dette forår. Paris-Roubaix er hans sidste chance for at levere et stort resultat i foråret. Man bør derfor holde øje med ham, når man placerer sit Paris-Roubaix odds.

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig også folk som Lars Bak og Matti Breschel med i løbet. De to aldrende profiler har begge tidligere kørt i top ti i Paris-Roubaix. De kører dog begge løbet som hjælperyttere, hvorfor man næppe skal forvente at se dem helt fremme.

Paris-Roubaix odds på danskerne

Bookmakeren Danske Spil udbyder en lang række special odds på Paris-Roubaix på danskerne. Her kan man oddse på, hvordan danskerne klarer sig i det traditionsrige løb. Der er masser af forskellige spil at vælge i mellem, så man kan tjene gode penge på odds på cykling.

Danske Spils dansker odds på Paris-Roubaix:

En dansker i top 3 4,50 Ingen danskere i top 3 1,16
En dansker i top 5 3,30 Ingen danskere i top 5 1,28
En dansker i top 10 2,40 Ingen danskere i top 10 1,50
Mindst 2 danskere i top 10 10,00 Mads Pedersen i top 5 3,75
Mads Pedersen ikke i top 5 1,22 Mads Pedersen i top 10 2,55
Mads Pedersen ikke i top 10 1,45 Magnus Cort i top 5 10,00
Magnus Cort i top 10 5,00 Magnus Cort ikke i top 10 1,13
Søren Kragh i top 10 5,00 Søren Krag i top 10 10,00

 

Danske Spil Paris-Roubaix odds på danskerne

Navn Vinder Top tre
Mads Pedersen 25,00 7,00
Magnus Cort 70,00 18,00
Søren Kragh Andersen 150,00 40,00
Matti Breschel 250,00 70,00
Lars Bak 500,00 150,00

 

Odds på danskerne i Paris-Roubaix

 

De bedste odds på Paris-Roubaix

Udover de danske Paris-Roubaix odds kan man hos Danske Spil naturligvis oddse på resten af feltets ryttere. Hos Danske Spil finder man Paris-Roubaix odds på vinderen, top tre samt et hav af forskellige match-ups. Dermed er der rigtig meget at vælge i mellem, når man skal sætte sine odds på Paris-Roubaix.

Den store favorit til at løbe med sejren er slovakiske Peter Sagan. Han er feltets suverænt stærkeste rytter, men det gør det svært for ham at vinde. Det er nemlig ham imod resten af feltet, da ingen ønsker at hjælpe ham og alle kører imod ham. Det så man senest ved Flandern Rundt, hvor han selv måtte bruge en masse kræfter og blot sluttede som nummer seks.

I Paris-Roubaix sker der formentlig noget lignende. Derfor bør ens odds på Paris-Roubaix også være på andre ryttere, der ovenikøbet giver højere odds. To rigtig gode bud er John Degenkolb og Arnaud Demare, der begge udbydes til odds 18,00 samt Oliver Naesen, der udbydes til odds 30,00. De er alle tre skræmmende stærke, og de kan sagtens snuppe sejren. Derudover bør man overveje at lave et Paris-Roubaix odds på, at Sagan ikke vinder løbet til odds 1,20.

 

Sæt dine Paris-Roubaix odds her