Indlæser...

Det gælder tre super vigtige point, når Danmark skal i kamp lørdag aften på Stadion Narodowy mod Polen i Warszawa. Danmark kan med en sejr rykke fem point foran Polen, som velnok er den sværeste modstander på papiret i vores VM 2018-kvalifikationsgruppe.

Men Polen har et godt hold med folk som Milik og Lewandowski i front, og ser vi på odds på Polen vs Danmark hos bookmakeren bet365, er det også polakkerne som indtager favoritrollen i kampen.

odds 2.10 på Polen, odds 3.30 på uafgjort eller odds 3.50 på Danmark hos bet365, som har et stort udvalg af odds-markeder på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

I denne optakt ser vi nærmere på Danmarks møde med Polen lørdag d. 8. oktober kl. 20.45. Kampen vises på dansk fjernsyn hos Kanal 5, som blænder op for optakten fra Stadion Narodowy i Warszawa allerede kl. 19.00.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Polen vs Danmark fra bet365, og det seneste nye fra begge landsholdslejre.

Indlæser...

 

Optakt: Polen vs Danmark

polen-danmark-flag

Polen fik en sløj start på VM-kvalifikationen, da man formøblede en 0-2 føring ude mod Kasakhstan, og skuffende måtte nøjedes med 2-2. Her tabte Polen allerede et vigtigt skridt i topkampen, hvor polakkerne selvfølgelig forventes at spille en rolle med stjerner som Bayerns Lewandowski, Napolis Milik og PSGs Krychowiak på holdet.

Med kun ét point i det første opgør, står situationens alvor allerede malet på væggen i det polske omklædningsrum, for det skal blive til tre point mod Danmark, hvis man vil kunne afgøre kvalifikationen til VM på egen hånd. Taber Polen her, vil Danmark være fem point foran i gruppen og fordel af det omvendte møde i Parken.

Polen bliver bestemt også en svær modstander for Danmark, hvis man kan diske op med noget af det lækre fodbold, som førte Polen til kvartfinalen ved EM i sommers. Her blev det som bekendt til et exit i straffekonkurrence mod de senere Europamestre fra Portugal.

I landstræner Nawalkas 27-mand store trup finder vi bl.a. Brøndbys Kamil Wilczek, som takket været et flot efterår på Vestegnen har vundet en plads på landsholdet. Wilzcek kan spilles til odds 8.00 som første målscorer, mens der er odds 3.75 på Lewandowski og 6.00 på Milik.

 

Danmark har god grund til optimisme

Åge Hareide og Co. fik en perfekt start på VM-kval’en, da det blev til dansk sejr på 1-0 i Parken mod Armenien. Spillet efterlyste i perioder lidt at ønske, men vi kunne dog have vundet større, hvis ikke Christian Eriksen missede chancen fra 11-meter pletten i 2. halvleg.

Omvendt kunne det også være gået værre, for det danske forsvar forærede en stor mulighed til armenierne i 2. halvleg, hvor stillingen nemt kunne være blevet 1-1, og hvis den slags blundere sker mod Polen, er risikoen for at Lewandowski eller Milik slår til desværre stor.

Vi kan glæde os over, at Kasper Schmeichel er tilbage mellem stængerne efter en skade, som også har holdt ham ude af Leicesters hold i Premier League i de seneste uger. Interessant bliver det også at følge Pione Sisto, som er med i den danske trup, og som scorede mod Barcelona for Celta Vigo forleden. Sisto giver odds 12.00 som første målscorer.

Med på holdet er også Nicolai Jørgensen, som er brandvarm i øjeblikket i Holland. Her står han noteret for seks mål i otte kampe for Feyenoord, og han er umiddelbar topscorer i Æresdivisionen. Nicolai Jørgensen giver odds 11.00 til at score kampens første mål.

De danske målfavoritter hedder dog først og fremmest Cornelius og Yussuf Poulsen, som kan spilles til odds 8.50 og odds 9.00. Øvrige interessante odds på danskere omfatter Christian Eriksen til odds 12.00 og Viktor Fischer til odds 11.00.

 

Spilforslag på kampen: 1-2 til Danmark

Det gør naturligvis lidt ondt i det danske hjerte at konstatere, men der venter altså Danmark en svær opgave mod Polen, som besidder et af Europas farligste angreb i Lewandowski og Milik.

Hjemme i Warszawa, og med en klar mission om tre point, bør Polen komme ud til dette opgør, som var det en VM-finale. Danmark har et meget ungt hold, som først er ved at finde sammen under Hareide, og det er svært at se, at Danmark kommer til at dominere kampen mod Polen.

Det kan meget vel ende med en spinkel polsk sejr her, men det er dog værd at huske på, at Polen ikke spillede deres bedste kamp sidst mod Kasakhstan, så Danmark er bestemt ikke uden chancer for at lave en overraskelse.

Umiddelbart er der måske mest der taler for en sejr til Polen, men vi spiller med hjertet denne gang, og satser på en flot defensiv indsats af det danske hold, kombineret med skarphed i det polske felt, når chancerne byder sig.

Vi vover pelsen og spiller 1-2 til Danmark til et flot odds 13.00 hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330