Indlæser...

Brøndby brugte forårspremieren mod Hobro til at få bugt med en trist statistik. Indtil dette opgør havde Brøndby hverken scoret eller fået point mod Hobro, men med en 1-0 sejr mod bundholdet i søndags, fik man brudt stimen og kom samtidigt i gang med 2016 på optimal vis.

Godt nok måtte Agger og Rudolph Austin udgå med skader undervejs, men begge slipper iflg. klubbens læger med korte pauser. Det betyder dog, at begge spillere formentlig sidder over i opgøret mod Skive.

Brøndby spillede meget direkte og skabte mange chancer mod et super defensivt Hobro-mandskab i søndags, og det bliver formentligt samme kampbillede onsdag aften i DBU Pokalens kvartfinale mod Skive. Brøndby er selvfølgelig store favoritter til opgøret, hvor der er odds 1.40 på Brøndby hos Bet365.

Tror man på overraskelsen, er der odds 7.50 på Skive, mens uafgjort og forlænget spilletid kan spilles til odds 4.50.

Odds på Skive vs Brøndby her >>

 

Indlæser...

 

 

Optakt: Skive vs Brøndby

Broendby_BIF_logoBrøndby fik som nævnt indledningsvist en perfekt start på 2016 med en sejr hjemme mod Hobro, og nu kan klubben tage næste skridt, med en pokalsejr mod Skive. Brøndby ligger på Superligaens femteplads med 32 point, hvilket er samme antal point som både SønderjyskE og FCM på fjerde- og tredjepladsen. Brøndby bør have masser af selvtillid i øjeblikket, for Vestegnens fodboldslagskib sluttede også 2015 af på fornem manér, og har nu kun tabt to af de seneste 16 Superliga-kampe.

Alt tyder på at Brøndby snart vil være at finde i den absolutte top af dansk fodbold, og igen være en fast del i kampen om det danske mesterskab. Man er der ikke helt endnu, men der varsles bedre tider på Vestegnen.

I Skive går det anderledes skidt, for her er man næstsidst i 1. division med kun 17 point i 18 kampe. Heldigvis for Skive er Superliga-nedrykkerne fra FC Vestsjælland katastrofalt ringe i år, og har med kun 7 point så godt som sat sig på nedrykningspladsen.

I 1. division har Skive blandt andet tabt de fire sidste hjemmekampe i efteråret, og da man ikke har spillet en betydningsfuld kamp i 2016 endnu, kan man kun tvivle på kampformen hos 1. divisionsklubben. Skive har ambitioner om at avancere i tabellen i foråret, har man meldt ud, og har i den forbindelse forstærket sig med Rasmus Lauritsen. Til gengæld er Jesper Nielsen og Thiago Pinto Borges stoppet i klubben, og den seneste testkamp blev spillet d. 5. februar mod AaB. Her tabte Skive med 2-1.

 

Truppen

Brøndby har offentliggjort følgende trup til kampen mod Skive:

1. Frederik Rønnow (GK)
16. Mads Toppel (GK)
2. Jesper Juelsgård
6. Martin Ørnskov
7. Thomas Kahlenberg
9. Teemu Pukki
10. Magnus Eriksson
11. Johan Elmander
12. Frederik Holst
13. Johan Larsson
15. David Boysen
17. Riza Durmisi
18. Lebogang Phiri
19. Christian Nørgaard
20. Kamil Wilczek
21. Andrew Hjulsager
23. Patrick Da Silva
25. Christian “Greko” Jakobsen
28. Malthe Johansen

Skive har ikke offentliggjort deres trup på nuværende tidspunkt.

 

Spilforslag: Brøndby vinder komfortabelt

Forskellen på niveauet i den nystartede Superliga kontra 1. division, som først starter igen i den kommende weekend, bør simpelthen være tydelig at se i dette opgør.

Brøndby stiller måske med enkelte reserver her, men den udtagne trup bugner af kvalitet og sultne spillere, som vil ud og jagte et godt resultat her. Det gælder lige så meget om at pudse formen endnu mere af til foråret i Superligaen, og dette bliver en god mulighed for at booste selvtilliden yderligere.

Det er svært at se Skive presse Brøndby på nogen måde i dette opgør, for selv mod 1. divisionsklubberne har Skive kun scoret 7 mål i 9 hjemmekampe i sæsonen. Brøndby bør komme på tavlen med mindst to mål i dette opgør, og da vi ikke tror Skive er i stand til at score mod Brøndbys solide Superliga-defensiv (selv uden Daniel Agger), spiller vi Brøndby -1 til odds 2.20 hos Bet365.

Odds på Skive vs Brøndby her >>

 

bet365-580x330