Indlæser...

Onsdag d. 17. februar står der Roma vs Real Madrid på Champions League-plakaten, og der er lagt op til et brag af et opgør på det olympiske stadion i Rom.

Roma sneg sig videre med kun én sejr i seks gruppekampe i Gruppe E, hvor det hele blev afgjort i et stort drama i sidste runde på bekostning af Leverkusen og Bate Borisov. Romerne ligner ikke just en titelvinder i årets Champions League, og nu skal man op imod selveste Cristiano Ronaldo og Real Madrid. Bliver dette endestationen for Roma i årets Champions League?

Bookmakerne siger “ja”, og Real Madrid er da også favoritter til at vinde første opgør på Stadio Olimpico. Bet365 giver odds 4.50 på Roma, mens der er odds 1.82 på Real Madrid.

Spiller du på kampen hos Bet365, får du også et glimrende 250 kr. liveodds-tilbud, hvor du risikofrit kan spille op til 250 kr. risikofrit på kampens liveodds-marked. Læs mere om det herunder, hvor du også kan læse vores optakt til Roma vs Real Madrid og se flere odds på kampen hos Bet365.

Få 250 kr. risikofrit liveodds på Roma vs Real Madrid >>

 

Sådan får du dit risikofrie liveodds

Spil op til 250 kr. på et valgfrit før-kamp væddemål mellem Roma og Real Madrid hos Bet365, og modtag et risikofrit liveodds-væddemål til samme værdi på kampen.

Alt du skal gøre er:

  1. Spil op til 250 kr. på Roma vs Real Madrid før kickoff
  2. Når kampen er i gang, placerer du endnu et væddemål med samme indsats på kampens liveodds-marked hos Bet365.

 

Vinder du på dit liveodds-væddemål, får du gevinsten udbetalt som normalt, og taber du får du pengene tilbage – uden yderligere omsætningskrav. Der er altså tale om et 100% risikofrit liveodds til dem der alligevel har spillet på kampen før kickoff.

Regler og vilkår gælder som altid, og her er de vigtigste, at du ikke må lukke dit kvalificerende væddemål via Luk væddemål-funktionen, samt at det er dit FØRSTE liveodds på kampen, som er gældende ift. dette tilbud.

 

Optakt: Roma vs Real Madrid

Roma_logoDer er ikke mange der levner Roma en chance mod Real Madrid over de kommende to opgør, men man skal aldrig undervurdere italienske holds evne til at overraske. Roma ser da også ud til at være inde i en god stime i Serie A, hvor man ellers startede 2016 med en stime af uafgjorte kampe og et 1-0 nederlag på udebane til Serie As nye særdeles formstærke tophold, Juventus.

Siden da har romerne dog ikke afgivet point, og de seneste fire kampe er alle blevet vundet med en samlet målscore på 10-3. Dog har modstanderne heller ikke været blandt Serie As stærkeste, nemlig Frosinone, Sassuolo, Sampdoria og senest Carpi.

Selv om pilen har peget opad på det seneste for Roma, skal der noget af en overraskelse til, hvis Roma skal avancere til kvartfinalerne over to kampe mod Real Madrid. Hvis der skal være bare en snert af spænding i returopgøret, skal Roma først og fremmest holde Real Madrid fra at score for mange mål i det første opgør, og samtidig skal romerne selv på tavlen.

Roma er 8-3-1 på hjemmebane i denne sæson i Serie A og har en målscore på 26-12. Kan Roma sikre sig et godt udgangspunkt før returopgøret på den normalt stærke hjemmebane?

 

Real Madrids angreb ser ustoppelige ud

Real_Madrid_logo2Real Madrid gik ubesejrede gennem gruppespillet med fem sejre og én uafgjort i de seks kampe. En vanvittig målscore på 19-3 viste Reals overlegenhed i puljen, og nu er man klar til at fortsætte den gode stime i knockout-fasen.

I La Liga er Real Madrid dog kun nr. 3 efter ærkerivalerne Barcelona og Atletico Madrid. Real Madrid er dog det mest scorende hold i La Liga i år, hvor kongeklubben har nettet hele 70 gange i 24 kampe og kun sluppet 23 mål ind i egen ende. Det er dog primært hjemme på Santiago Bernabeu at Ronaldo og co. ser frygtindgydende ud, hvor man er 11-1-1 for sæsonen. Madrid er mere til at tale med på udebane, hvor man kun har vundet 5 ud af 11 opgør.

Hvorvidt træner Zinedine Zidane kan føre Real Madrid hele vejen til finalen i årets Champions League, skal blive spændende at se, men skal man tro Madrids seneste form i La Liga, bliver det mere end svært for Roma at blive stopklods for Zidane og co. i år. Blot ét nederlag er det blevet til for Real i de sidste 12 kampe i La Liga, og med en målscore på 16-5 alene i de fem seneste kampe, ser Ronaldo og co. ud til at kende vejen til modstandernes netmasker i øjeblikket.

 

Spilforslag på Roma vs Real Madrid

Roma har gjort det godt i de seneste fire kampe, men mod forholdsvis overkommelige modstandere. I disse kampe har Roma haft mest boldbesiddelse, og derfor været i stand til at dominere kampene med sejre på stribe som resultat, men når Roma ikke er i stand til at vinde boldbesiddelsen, vanker der som regel øretæver. Roma har ikke Serie As bedste forsvar, og det er som regel romernes angreb som vinder pointene hjem.

Vi forventer stor overvægt i spil og chancer til Real Madrid, og med Reals målform in mente, forventer vi en storsejr til Real Madrid her.

Der er odds 2.88 på Real Madrid -1 nu hos Bet365, og det odds ser mere end appetitligt ud. Vi forventer at denne 1/8-finale reelt er afgjort før returkampen med en komfortabel sejr til Real Madrid i Rom.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på Roma vs Real Madrid hos Bet365.

 

Indlæser...

 

bet365-580x330