Indlæser...

Real Madrid vandt det første opgør i Rom med 0-2, og dermed er spanierne nærmest så godt som sikret avancement til Champions Leagues kvartfinaler i år. Roma skal diske op med en overraskelse af gigantiske dimensioner, hvis man vil videre i turneringen, hvilket vil udløse odds 26.00 hos Bet365.

Mens det er tvivlsomt at Roma slår Real Madrid ud tirsdag aften i den spanske hovedstad, kan romerne måske stadig overraske og vinde kampen på Bernabeu, og ser man på odds på Real Madrid vs Roma-opgøret, er der flotte odds at hente på romersk overraskelse.

Real Madrid giver odds 1.40, mens der er odds 8.50 på Roma-sejr i kampen. Uafgjort kan spilles til odds 5.25. Herunder kan du se flere udvalgte real time-odds på Real Madrid vs Roma hos Bet365, og læse vores optakt til tirsdagens TV-kamp på 3+.

Odds på Real Madrid vs Roma her >>

 

Indlæser...

 

Optakt: Real Madrid vs Roma

Roma har mere eller mindre meldt sig ud af kampen om at gå videre til Champions Leagues kvartfinaler i år, da man tabte det første opgør mod Real Madrid med 0-2 hjemme. Dermed skal romerne frem og vinde kampen stort mod på Santiago Bernabeu, hvis man vil videre i turneringen, og bedømt på spil og chancer i det første opgør, venter der unægteligt Roma en svær opgave her. Roma-træner Luciano Spalletti nedtoner holdets chancer for at gå videre, og det ligner da også en uoverkommelig opgave mod et vanvittigt stærkt Real Madrid-hold. I weekenden vandt Real med svimlende 7-1 hjemme over Celta Vigo, hvor Ronaldo var i målhumør med hele fire scoringer.

Samtidigt er det værd at bemærke, at Real Madrid ikke har tabt flere end to hjemmekampe i hele sæsonen, hvor man ydermere har en imponerende målscore på 56-14 i La Liga.

Siden 0-2 nederlaget i det omvendte nederlag, har Roma været flyvende i Italien, hvor det er blevet til tre sejre i træk. Først slog man Palermo 5-0 hjemme, dernæst vandt Roma 1-3 i Empoli og senest slog Roma så Fiorentina med hele 4-1 hjemme i en direkte duel om Serie A’s tredjeplads. Selvtilliden må være boostet med en flot målscore på 12-2 i de sidste tre kampe, men spørgsmålet er, om Roma kan tage Real Madrid på sengen tirsdag aften.

Spilforslaget: Der er ingen tvivl om at Real Madrid er gigantiske favoritter til dette opgør, og vi tror da også Real Madrid gør arbejdet i sikker stil. Det er sjældent Madrid ikke scorer på hjemmebanen, og i en kamp hvor Roma er nødt til at satse fremad banen i jagten på en 0-2 sejr (som vil udløse forlænget spilletid), vil Real Madrid og den brandvarme Ronaldo formentligt slå til flere gange. Vi tror på en målrig affære som ender i en sejr til hjemmeholdet, og derfor anbefaler vi et spil på “Begge hold scorer – Real Madrid” til odds 2.50 hos Bet365. Dermed er der gevinst, hvis begge hold kommer på tavlen, og Real Madrid samtidigt vinder kampen.

Se alle odds på Real Madrid vs Roma >>

 

Champions-League-cl